3 év alatt 100-nál több halott! Betegeket gyilkolt a politikai orvosmaffia Bács-Kiskun megye legnagyobb kórházában, Kecskeméten! Lázlap-újraírások, morfiumos gyilkosságok, kórbonctani hamisítások! Orbán Viktor titkosszolgálati bűntettei! A Koronatanú Beszél!

A bevezető utáni Levél: Molnár F. Árpád “ELI” (Politikai üldözött, koncepciós perekkel, házkutatásokkal, fegyveres hatósági elhurcolásokkal, életveszélyes fenyegetésekkel és szervezkedésekkel üldözött, BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Filmrendező, minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek rendezője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Az alábbi, hirtelen írott, újraolvasás nélkül azonnal elküldött magánlevél a HÍRHÁTTÉR napi levelezéséből való egy minket felkeresett panaszos ügye folyományaként, 2012.05.08-án. A mellékelt, 2 perces videón megtekinthetik a hozzánk is fordult panaszos egyik rövid tévéinterjúját, amit a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője, a Molnár F. Árpád kért egyik alkalmi munkatársunktól, előzetes tájékozódásra, hogy egyáltalán milyen ügyben kellene segítenünk. A video elküldése után a Molnár F. Árpád emberjogvédő és Legfőbb Echelon-Tanú válaszát olvashatják, melyből utóbb belföldi és nemzetközi feljelentés is lett:

Kedves [a név nem publikus – a szerk.]: Szuper a riport! (KLIKK a riporthoz!) Szakértője vagyok a morfinügyeknek, a lázlap- és zárójelentés-hamisításoknak, mert a Fideszes országgyűlési képviselő Zombor Gábor kecskeméti polgármester volt Bács-Kiskun megye legnagyobb kórházának főigazgatója, amelynek nyolcadik emeleti osztályán dolgoztam, és az orrunk előtt tépték szét Bruncsák András főorvossal, Borda Ferenc orvosetikai bizottsági elnökkel, adatvédelmi biztossal a lázlapot, amikor a beteg műhiba vagy szándékos orvosi báncselekmények miatt meghalt, ott írták újra több színű tollal stb.

A morfintúladagolás szintén általános volt: amikor az orvos elrendelte, mindig mondtuk nővérekként, hogy: “Na, ez el is teszi láb alól.” Azért, mert a morfin légzésbénulást okozott. Ez eutanázia volt, és mindenki természetesnek vette, amiről kívülállóknak nem beszélt senki. Tehát annyira bevett szokás volt.

Az osztály főorvosnőjének férje a kórbonctan feje volt, így a többi bűncselekményt és minden politikai gyilkosságot is nagyon kényelmesen el lehetett tussolni.

Amíg én ott dolgoztam – 1998-tól 2001-ig, Orbán Viktor és a Demeter Ervin-vezette titkosszolgálat üldözéseinek diffúziójáig – körüpbelül 100 halottat láttam az osztályon; annyian haltak meg. Tehát igazi nagyipari hullagyár volt.

Az ügyek közül számos halálesetben feljelentések tömegeit tettem, közvetlenül bevonva Orbán Viktort – aki hazugságvizsgálat esetén szépen lelepleződne a többi ügyekkel együtt vaskos életfogytiglanosként -, de az Orbán Viktor és Demeter Ervin az egész hálózatot mozgósította, hogy az összes konkrét, megnevezett haláleset és az összes általános hullagyártás és bűnöző módszerek abszolút eltussolásra kerüljenek, ellenem pedig mindent elkövettek, hogy végleg kivonjanak a forgalomból vagy meggyilkoljanak.

Ami Keller Évát illeti, sok egyéb mellett fontos, hogy hozzá és társaihoz hurcolt a 8. kerületi, tolnai utcai rendőrmaffia az állami szervezésű, romák elleni politikai gyilkosságok bírósági tárgyalásáról, amikor az addig koronatanúnak nevezett Fehérné Nyalka Éva igen szoros ismerősünk kihallgatására került sor. A vád – mint tudod – az volt, hogy mivel évek óta csaknem az összes Cikkünkben és Filmünkben megvetjük a fasizmust és a hitlerizmust, és a legfőbb roma jogvédők is vagyunk, ezért Orbán Viktor házkutatások, bizonyíték-elkobzások és életvédelmi rendezvényekről (mint pl. a Holocaust elleni Élet menete) fegyveres rendőrségi elhurcolásokkal – a Büntető Törvénykönyv (Btk.) terrorcselekmény bűntettét folytatólagosan és éveken át elkövetve – fasizmus terjesztése hamis vádjával próbált minket arra kényszeríteni, hogy minden életvédelmi bizonyítékot tüntessünk el és semmisítsünk meg, és ne szóljunk amiatt, hogy 10 youtube-kommentelőből gyakran 10 éljenzi – Orbán Viktort és Vona Gábort dicsőítve – a romák elleni állami mészárlásokat, valamint azt, hogy Hitler tömegesen irtotta a zsidókat és a cigányokat a II. Világháborúban.

2012.05.08., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 május 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: