El Orbániádából: Triesztbe menekült hajléktalannak a híres roma származású médiatehetség, Rácz Gábor László (RGL)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

A bal oldali képhez: Pillanatfelvétel a Triesztbe menekült, cigány származású Rácz Gábor László (RGL) médiatehetségről (KLIKK 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8.!) és Kiss Endre Farkasról, közismertebb nevén SoDI-ról.

A szó szerint nulláról és nagy szegénységből indult roma származású médiatehetség, Rácz Gábor László (RGL) ismét külföldre menekült, mivel Orbán Viktor féktelen emberjogi és fajüldözései miatt már mi is képtelenek voltunk számára a legcsekélyebb szállást biztosítani. A HÍRHÁTTÉRHEZ fordult politikai üldözöttek és a HÍRHÁTTÉR Munkatársai számára eddig a Molnár F. Árpád Betiltott Keresztyén Alapító-Főszerkesztő biztosított szállást és a médiához szükséges eszközöket, de Orbán Viktornak a Btk. értelmében életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntethető népirtás és más bűncselekményi szervezett bűnözői üldözései miatt a financiális lehetőségek vészesen elapadtak. Molnár F. Árpád, minden magyarok első és a világ legleleplezőbb HAARP- és elmeprogramozó Filmjeinek készítője a budapesti ingatlanokhoz javarészt főleg cigány származású, segítőkész személyeken keresztül jutott, ahonnan Orbán Viktor kevésbé volt képes házkutatások után fegyveres erőkkel elhurcoltatni a jogsértetteket és a politikai üldözött, általában Keresztyén emberjogvédőket. A média működtetéséhez szükséges számítógépeket és olcsó kamerát pedig a hajdani 24500 Ft-os, majd 28500 Ft-os szociális segélyből spórolta meg akként, hogy egyáltalán nem fűtött, havonta nulla köbméter vizet és nulla köbméter gázt fogyasztott, élelmezését pedig az akkori lakhelyétől 10 kilométerre levő Tesco áruházból oldotta meg, mégpedig Magyarország legolcsóbb kenyerét vásárolva (amikor a kenyér éppen magasabb áron volt, olyankor lisztet kevert sós vízzel, és azt forgatta mikrohullámú sütőben kb. 10 percig), valamint a legolcsóbb virslit, a legolcsóbb májkrémet vagy a legolcsóbb, szintén Tescos kolbászt vásárolva (attól függően, mikor melyik volt a legalacsonyabb áron).

VIDEOAJÁNLAT (klikk ide!) Megrázó dokumentumfelvételek azon az orbáni kilakoltatási kísérleten, amelyen csaknem újabb családi halálos áldozata lett az Orbán Viktor és Semjén Zsolt-féle antikrisztusi, sátáni, lakosság elleni gyűlölködő terrorizmusnak, melyet a Btk. népirtás stb. címén egyébként tetszik vagy sem, kötelező alapon uszkve életfogytig tartó fegyházbüntetéssel követel megtorolni! (E felvételeket egyébként nem Rácz Gábor László (RGL), hanem a Hungária tv készítette, Rácz Gábor László csak hallható az Orbán Viktor és bűntársai életfogytiglanját sürgető kordokumentumban.)

Rácz Gábor László (RGL) – aki az Isten Kegyelméből teljesen egyedül és abszolút kezdőként indult – olyan video riportokkal hívta fel magára a figyelmet, mint a Magyar Televízió (MTV) előtt éhségsztrájkoló Nagy Navarro Balázzsal készített interjú, aztán Bécsbe menekülvén a magyarországi pszichiátriai politikai Holocaust ellen ugyancsak külföldre menekült, Magyarországon politikai okokból elmebeteggé nyilvánított Varga Lászlóval készített vágatlan videoriport (KLIKK!), vagy pl. a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁVAL nemzetközi feljelentéshullámot okozott antifasiszta videointerjú Molnár F. Árpáddal (KLIKK 1.! – A Videoriport következményeiből: KLIKK 1., 2., 3.!), melyben a magyar apartheid politikai gyűlöletmaffia élesen kikelt a katolikus egyház papi pedofil hálózatai védelmére, valamint azért, hogy a youtube-on és másutt 10 kommentelőből gyakran 10 továbbra is akadálytalanul éljenezhessen a magyarok által az ártatlan cigányok ellen elkövetett gyilkosságsorozatért, valamint Adolf Hitler II. Világháborúban a zsidóság és a cigányság elleni tömegmészárlásaiért, és továbbra is áldhassák Adolf Hitlert, a zsidóság kiirtását és a cigányság kiirtását olyan politikusok ilyen irányú további tetteihez hajrázva és gratulálva, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök (Fidesz párt) és Vona Gábor, a másik, szintén fasiszta eszmékre bujtogató párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője.

Rácz Gábor László (RGL) számos emberjogi rendezvényen és a lakosság jogait szolgáló demonstráción is részt vett, valamint roppant nehéz körülményei ellenére ott volt számos Orbán Viktor-féle, családok elleni kilakoltatásokon is, mégpedig videofelvételeket készítő fényképezőgépével. Így többek közt olyan történelmi jelentőségű kilakoltatási kísérleten is részt vett emberjogvédőként, amelyen a többgyermekes családanya kést szorított a hasához, hogy ő is öngyilkos lesz, ahogyan jó páran az eltelt idő alatt Orbán Viktor kilakoltatási népirtó bűntettei miatt (Btk. 155. § (1) b), c), d), e) és (2): életfogytiglan), és ahol az öngyilkosságra igen meggyőzően felfegyverkezett asszonynak az egyik fia meg is sérült, miközben édesanyja életét próbálta megmenteni az orbáni, Semjén Zsolt-féle antikrisztus és Krisztusgyilkos apartheid fasiszta gyűlöletmaffiától.

Rácz Gábor László (RGL) ezúttal az olaszországi Triesztből keresett meg minket, telefonon, és arról érdeklődött, hogy a napokban mi is elmenekülünk-e Magyarországról, vagy még tudjuk magunkat tartani. Mint azt elmondta, továbbmegy Triesztből, ahol szintén filmet készített.

2012.05.08.; 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 május 15..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: