Az Offenzíva Előjelei – Találkozót követel a HÍRHÁTTÉR tömegmészárlás és világterrorizmus ügyekben az Obama-Panetta-Petraeus-féle amerikai nagykövetséggel!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA! [FELJELENTÉSKÉNT el lett küldve Orbán Viktor címei mellett Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, az amerikain kívül számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

Tisztelt Amerikai Nagykövetség és Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszony!

A korábbi esztendők Önök részéről megfogalmazott tömeges felhívásainak eleget téve, amikkel mindig elkergettek minket a magyar területen álló nagykövetségtől, miszerint – a következőkkel zavartak el minden politikai üldözésről, emberölésről, nemzetközi terrorcselekményről szólni akaró politikai üldözöttet és tanút – e-mailben keressük meg az USA Nagykövetsége sajtóosztályát, amikor médiaként bármilyen riportot kérünk, vagy civilekként bármilyen életvédelmi, tömeggyilkossági vagy terrorcselekményről szóló információt vagy bizonyítékot akarunk átadni, ezúton kérünk ismételten időpontot az évek alatt súlyos hallgatásba és bujkálásba menekült amerikai nagykövetségtől riport készítésére, melynek alanya az USA Nagykövetségének illetékese vagy Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet asszony, aki Barack Obama régi-régi jó barátja, és akit Barack Obamával és Nancy Pelosival való szoros szövetségi kapcsolata miatt delegáltak Magyarországra.

Javasolt témánk – riport vagy részünkről alkalmazott tájékoztató tényfeltárás formájában – a Delta Airlines utasszállító repülőgépének, a Jézus Krisztus Születése alkalmából, 255 utassal és személyzettel az óceán fölött elkövetett felrobbantási kísérlete és Barack Obama amerikai elnök, valamint Leon Panetta akkori CIA-igazgató, mostani “védelmi” miniszter közötti kapcsolatairól.

Másik javasolt témánk az Air France 447-es utasszállító repülőgépe és 228 utasa és személyzete 2009 nyarán végrehajtott totális megsemmisítése és lemészárlása, valamint Barack Obama amerikai elnök és Leon Panetta CIA-főigazgató feltétlen összefüggései vonatkozásában.

Harmadik javasolt témánk Barack Obama és kormánya, a CIA védelmi miniszter Leon Panetta, továbbá David Petraeus CIA-főigazgató Magyarország politikai üldözöttei és Keresztény Echelon-Tanúi eltitkoolása, az ellenük szüntelen szervezett koncepciós perek, fegyveres hatósági elhurcolások, betiltások, életveszélyes állami fenyegetések, a média részéről mindezek teljes eltitkolása (D-Notice a titkosszolgálati neve), valamint a magyarországi állami pszichiátriai bűntettek és összes államik elkövetőinek totális védelme, átmentése és tovább foglalkoztatása. Kérdésünk – miután több ezer levelet és számos világszerte publikált filmünket követően kizárólag a repülőrobbantó elkövetői kör (tehát az egész bolygón üldözendő és bírósági tárgyalás nélkül elfogandó terroristák) ellenünk felerősített és a médiát mint egy villanykapcsolóval lekapcsolt támadásai voltak a válasz -, miért nem tesz az USA semmiféle védelmi lépést az ártatlanok élete védelmében, miért hajtja el azokat, akik bármilyen magyarországi vagy amerikaiak elleni tömegmészárlási bántettekben információkkal vagy bizonyítékokkal szolgálnak, és miért tiltatja be ezen politikai üldözöttek utolsó segélykiáltásait. (KLIKK a betiltott Villámfilmre! – a szerk.)

Negyedik javasolt témánk az Egyesült Államok kormányzatának az amerikai Internetes szerverek fölötti látványos cenzúrája, a leghírhedtebb amerikai szolgáltatók, és annak ténye, hogy a harmadik világ és az USA által despotikusnak nevezett és démonizált államok
1. miért megbízhatóak az előfizetéses tárhelyszolgáltatásban, miközben az összes amerikai szerver, amit előfizettünk, agyonvírusozott, ezért a szerződés eljárta előtt ott hagytuk az összeset,
2. miért nem válaszolnak amerikai, általunk és barátaink által előre kifizetett tárhelyszolgáltatók, amikor a Leon Panetta vagy David Petraeus elleni kritikát SPAM címen vagy személyiségi jogaikra hivatkozva betiltják, s mivel magyarul készülnek ezek a filmek, honnan tudják, mi van benne és miről szólnak? A kérdés költői, mivel itt, Magyarországon embert nem találtunk, aki ne egyértelműen fogalmazta volna meg, hogy hát persze, mivel a szolgáltatóknak közvetlenül az Egyesült Államok kormánya szól oda, hogy tiltsák be és szervezetten üldözzék a szólásszabadságot. (KLIKK a betiltott Villámfilmre! – a szerk.)

Kérdésünk: milyen alapion fogalmaznak bármilyen kritikát a világ bármely állama ellen – akár újságíró-üldözésekről, keresztények elleni üldözésekről, a szólásszabadság betiltásáról legyen szó -, amikor Barack Obama és kormánya, Leon Panetta és David Petraeus még az USÁ-val szövetséges külföldi lakosokat is üldözés alá veszi és betiltja. (KLIKK a betiltott Villámfilmre! – a szerk.)

További kérdésünk: mennyiben meríti ki ez az eljárás és az előbbiek az amerikai törvények szerint az olyan büntetőjogi kategóriákat, mint a hűtlen kezelés, hazaárulás, emberölések és terrorcselekmények, valamint népirtás támogatása stb., és mennyi esélye van annak, hogy miután a világ Legfőbb Echelon-Tanúja ezt a világsajtóban kezdi leleplezni, akkor Barack Obamát, Leon Panettát és például David Petraeust nemzetközi bíróság elé állítják elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekért, avagy az amerikai törvények értelmében méreginjekció általi halálra (mint a pszichiátriákon), vagy villamosszékre ítélik.

További kérdésünk: mivel magyarázzák, hogy az amerikai, New York városa székhelyével rendelkező vimeo.com a világ egyetlen tárhely-szolgáltatójaként a legutóbbi, pár perces filmünket betiltotta, és az egy kerek esztendőre előre kifizetett tárhely ellenére a további feltöltésektől eltiltott, kifejezetten azt a filmünket sérelmezve, amelynek a címe: “Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom(KLIKK! – a szerk.). A 7 perces Film arról szól, hogy Leon Panetta üldözi a világ Echelon-Tanúit és azokat, akik az elmeprogranmozások létét és a Jézus Krisztus Létezését bizonyítják, s hogy nem olyan nagy katasztrófa, ha valakinek van annyi tehetsége a titkosszolgálatokhoz és a védelmi stratégiákhoz, mint amilyen Bill Clintonnak volt, aki az állami vérbűnözést is megszüntette, és – egyébként NEM VÉLETLENÜL(!) a magyar forradalom és szabadságharc napján, március 15-én – 1995-ben a Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke által vezetett emberprogramozói bizottságot életre hívta, amelyen 50 olyan tanú tényfeltárt, akik amerikai emberprogramozások túlélő alanyai voltak.

Ugyanezzel kapcsolatos további kérdésünk, hogy-hogy amióta ezt a Filmünket betiltották, azóta a Google keresőben médiánk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA extrém feltűnően hirtelen egészen hátra került, valamint láthatatlanná vált olyan témakörökben is, amikről egyébként senki a bolygón nem tényfeltárt, ezért a kulcsszavakra gyakorlatilag kizárólagosként ugrott elő a keresőkben. Kérdésünk természetesen költői, hiszen tudjuk, ho9gy a Föld bolygó egyetlen kormánya rendelkezik ekkora ellenőrzéssel és cenzúrával a keresőrobotokban, ez pedig az utasszállító repülőgépek felrobbantásában és a világ keresztény Echelon-Tanúinak üldözésében és betiltásában abszolút világtörténelmi első helyért vágtázó Barack Obama-kormány és Leon Oanetta, valamint David Petraeus kamikaze CIA-igazgatók, valamint úgynevezett “védelmi” miniszter. Kérdéseinket annál is inkább nyomatékkal és a világ minden népéhez Tervezetten Eljuttatva fogalmazzuk meg, mivel a fenti Panetta-Filmhez a leírásban angolul mellékeltük, hogy Keresztény Emberjogvédők és Echelon-Tanúk vagyunk, akik életveszélyben vannak a magyarországi politikai üldözések miatt.

Várjuk válaszukat.
Telefon: +36/30-919-6386

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

 Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Interaktív Rendezője, a Keresztények szerint a Legnagyobbra Teremtett Próféta, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és gyanúsan sokat, ráadásul egyre többet tud.
A többi a nyilvános politikai terrorizmus miatt nem publikus.

2012.06.12., 8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 június 16..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: