Az USA kormánya a jövő hónapra tervezi Molnár F. Árpád ismételt országos körözése és elfogató parancsa kiadatását

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, Aki Előre Bejelentve Megállíthatatlanul elterjed a Földön.)

Információink szerint a jövő hónapban, 2012. július közepe után a Barack Obama által vezetett amerikai kormány ismét országos körözést és elfogató parancsot tervez kiadatni a Molnár F. Árpád ellen – adták a napokban hírül hivatalos állami források a HÍRHÁTTÉRNEK.

Mint azt forrásaink az évek óta folyamatosan halmozódó bizonyítékoknak megfelelően lapunknak is megerősítették: az amerikai kormány közvetlen és nyomatékos támogatásai és felszólításai nélkül sosem történhetett volna meg, hogy bárkit, aki emberjogvédő, és tiltakozik a zsidók és a cigányság üldözése ellen, az Európai Unió közepén állandóan fasizmus terjesztése nyilvánvalóan hamis vádjával perbe fogjanak, házkutatásokkal terrorizáljanak – mondván, hogy a fasizmusra keresnek bizonyítékokat (miközben valódi céljuk a megfélemlítésen kívül (Btk. 261. § (1) b) stb.) egyértelműen az, hogy a saját bűntetteikről szóló bizonyítékokat eltüntessék) -, és életvédelmi rendezvényekről fegyveres hatóságokkal – hogy zeng bele a világ, és a rendőri vezetők füle sajog a visszhangbotrányoktól – elhurcoljanak (KLIKK 1., 2., 3.!). Egy hétköznapi állampolgárral sem történhetett volna meg ilyen – erősítették meg Médiánknak -, nemhogy a Molnár F. Árpád és Munkatársai ellen, akik akárhogy is, de azért is nagy súllyal esnek latba, mert keresztények és Echelon-Leleplezők, és akik mindezek tetejébe az elmúlt esztendőket az USA nagykövetsége, kormánya, nemzetközi nyomozószervei (mint pl. az FBI) és titkosszolgálatai hivatalos és nem hivatalos felkereséseivel és nyilvános Cikkekkel, Filmekkel és interkontinentális FELJELENTÉSEKKEL ostromolták.

Mint azt elmondták, az is természetes, hogy ezekről a nyilvánvalóan fasiszta terjeszkedéseket előmozdító nemzetközi bűnügyi botrányokról és szokatlanul látványos és tetten ért interkontinentális titkosszolgálati operatív akciókról azért nem tudósított a média, mert az USA és szövetségesei sok milliárdos megvesztegetésekkel és zsarolásokkal biztosították a titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t, ami államilag rendelt teljes eltitkolást jelent. Ismerőseink felhívták a figyelmünket arra, hogy az ország nevesített leggazdagabb emberei és a magyarországi médiakartellmaffia és mögöttük álló vállalkozók perdöntőek voltak az üldözések és a leleplezések eltitkolásában, és tetemes összegeket kitevő megbízásokat és szerződéseket kaptak az Amerikai Egyesült Államok és kormánykörei vállalkozói maffiájától és kartelljétől. Ezért amikor elszámoltatásra vagy leszámolásokra kerül sor – ajánlották a figyelmünkbe -, különös gondossággal kell leleplezni és feltárni a magyar médiumok és politikai körök, valamint vezető magyarországi milliárdosok izraeli és tengeren túli, amerikai kapcsolatait, mert onnan bűzlik a döglött hal! (Ma már el kell magyarázni a lakosságnak, hogy tehát nem amerikai és zsidó fajról van szó, hanem az USA és Izrael az egész Emberiségre meghatározóan közveszélyes terrorista bűnözőiről és tömeggyilkos antikrisztusairól, amik fékevesztett elszántsággal akarnak Magyarországon egy tomboló fasiszta rendszert létrehozni, a lakosság orra előtt!)

Egyértelmű, hogy – ahogy e tudósítást is – nem csak Levélként és Cikként, de a sok századik FELJELENTÉSKÉNT is eljuttatjuk Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszony és az USA Nagykövetsége címeire, az USA kormánya és titkosszolgálati, valamint nemzetközi nyomozószervei címeinek sorára, az összes budapesti rendőrkapitányságnak, Orbán Viktor miniszterelnöknek, Polt Péter legfőbb ügyésznek, Pintér Sándor belügyminiszternek és polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszternek, Nánási László titkosszolgálati bűnöző bács-kiskun megyei Holocaust-főügyésznek, minden pártból való, legalább több tucat országgyűlési képviselőnek, a lapító és titkolózó magyarországi és külföldi médiumok tömegeinek stb.

Mint az köztudott, az amerikai és a magyar kormány arra hivatkozik a támadásai során, hogy a Molnár F. Árpád Keresztyén, aki FELJELENTÉSEIVEL, Cikkeivel és Filmjeivel akadályozza azt az amerikai titkosszolgálati hadműveletet, amely Magyarország kormányszintű és lakossági elfasizálásának programja. Molnár F. Árpád és Keresztyén Testvérei ugyanis szüntelen FELJELENTÉSEKET tesznek az ellen, hogy az állam teljes fedezéket biztosít a youtube-on és másutt tízezernyi magyar olyan uszításainak, amelyekkel leplezetlenül hirdetik és szervezik, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot, és hogy éljen Adolf Hitler, aki ezt már elkezdte, és tömegével irtotta a zsidókat és a cigányokat.

Az is közismert, annak ellenére, hogy a Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus és társaik vezette amerikai kormány Magyarországgal közösen radikális kifogásokat támaszt évek óta az ellen, hogy a horogkeresztet és annak fasiszta eszméit gyalázó módon, a jelenkor vezetőit és fasiszta intézkedéseiket ábrázolva, a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából jelenítjük meg, és ez akadályozza az Egyesült Államok Magyarország ellen irányuló titkosszolgálati operatív akcióinak sikerét.

A Btk. 269/B. § (2) egyébként egyértelmű antifasiszta törvényként a mai napig kimondja:
Nem büntethető [horogkereszt használata] miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.

Az USA és kormánya, Leon Panetta, David Petraeus és Orbán Viktor tehát azzal a nehézséggel szembesült, amivel Adolf Hitler is szembenézni volt kénytelen: hogy amíg nincsen törvénybe iktatva a zsidóság és a cigányság üldözése illetve tömeges irtása, továbbá ameddig nincsen törvényileg megtiltva a fasizmus elleni kritika, addig egy adott állam elfasizálásakor olyan akadályokkal kénytelenek szembenézni, amit a jelen fennálló Különleges Helyzet nélkül sem lehetséges látványos büntetőjogi és egzisztenciális hanyatlás nélkül megúszni. Nem vitás, hogy ez az ügy alkalmas nem csak az USA és az Európai Unió, de az egész nyugati világrendszer demokratikus berendezkedése gigászi hazugságának kimutatására, és annak bizonyítására, hogy a világ Echelon-Tanúinak kezdettől fogva igazuk volt, akik egymástól függetlenül mindig kimondták: a mai, elmetechnológiai alapú Világrendszer, de az Amerikai Egyesült Államok vonatkozásában feltétlenül megáll, hogy nem ért véget a fasiszta, hitlerista rendszer, hanem az USA a nácizmust és annak számos “tudósát” átmentette, és az USÁ-ban a banki és politikai “elit” azóta meghatározóan olyanokból termeltetik ki, akik hűek, illetve vér szempontjából leszármazottai az Emberiség legnagyobb ellenségeinek: a fasiszta, hitleri rendszer világterrorista bűnözőinek, antikrisztus fenevadjainak és tébolyult elmebetegeinek. Arról szólnak az Echelon-Tanúk, hogy nem az amerikai lakosság választja elnökeit és vezetőit, hanem a nép ellen alkalmazott elmeirányító eszközökkel az a Háttérhatalom, amely létrehozta a hitleri fasizmust, amely átmentette azt, és amely fasiszta eszmeiségtől áthatva választja ki a jövő amerikai elnökeit.

Amíg az Isten át nem veszi az irányítást arra, hogy látványosan Kiirtsa az Élet és a Túlélés ezen szörnyeteg ellenségeit. Amíg az Isten át nem veszi az irányítást arra, hogy látványosan Kiirtsa az Élet és a Túlélés ezen szörnyeteg ellenségeit.

Bár hosszabb távon, de ezt készítjük elő, MOST…

2012.06.24., 8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 június 24..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: