“Ki a Faszagyerek?” címmel Origo Zrt., Vaszily Miklós és Nánási László orbánkultúrájú vigyoridiotizmus, és a családgyűlölő, orbánfasiszta népirtó és sátánista tanítványok

Molnár F. Árpád “ELI” Gyorscikke (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, többek között az állami pszichiátriai bűnözés Legfőbb Leleplezője, továbbá minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

“Ki a Faszagyerek?” címmel szinkronizált és kezdett terjeszteni egy német-amerikai akció-vígjátékot az egyik magyarországi cég vagy cégbanda. A Vaszily Miklós vezérigazgató és Gazda Albert főszerkesztésével működő Origo Zrt. és annak tulajdonába tartozó – Vaszily Miklós-szintű – Videa.hu szellemi és kulturális nívóját tükröző címválasztás nem egy kulturális katasztrófahelyzetet akart szemléltetni (mert akkor semmi kifogás a cím ellen, hiszen akkor az elrettentő valóság szemléltetésére szolgált volna), hanem azért lett, mert arról tanúskodik: a cég, a címválasztók és az országbeli népi környezet, ahol ilyen szemét címmel eladható bármi, maga az intellektuális és erkölcsi katasztrófa.

Jegyezzük meg azért azt is, hogy a “Ki a faszagyerek?” című film reklámfotójára klikkelve rögtön Zwack Péter unicumjának reklámja tűnik fel, aki (Zwack Péter) 13,8 milliárdos vagyonnal feltüntetve a 2012-ben összeállított leggazdagabb magyarok listájának a 38. helyén áll. Ugyanakkor nem az a cég az igazi felelős, amelyik mindenféle filmet reklámozva emellé is odarendeli automatizált rendszerében a cégek reklámjait, hanem a filmipar és az ellenőrző szervek, amik ilyen moslék címmel a nép elé szórnak a szórakoztatáson túl címével már látványosan értelmi és morális leépítő filmterméket, és semmiképpen nem kárhoztatjuk a portált. Kárhoztatjuk és szankcionáljuk viszont az Origo Zrt. és a tulajdonába tartozó Videa.hu pornómaffia vállalkozói és sajtómoslék bűnbandát, és az Origo Zrt. keresztényüldöző, valamint életvédelmi és Tényfeltáró Dokumentumfilmeket betiltó állami maffiaportált, melyen MEGTILTJUK a reklámok elhelyezését, és törvényi, adóhatósági és bűnügyi leleplező üldözés alá vesszük azon cégeket és vállalkozókat, akik ott, az Origo Zrt. vagy bármely szerve oldalain reklámot merészelnek elhelyezni!

Tragikusan szánalmas az a nép, amelynek kultúráért, civilizációért, tudásért, bölcsességért felelős felügyeleti és terjesztő szervei, tehát az ifjúságnak és az utódoknak a példák, az oktatók, a tanítók maguk testesítik meg az Origo Zrt. rekordmoslék stílusáért vetekedő maradék helyet is, amivel – minthogy a filmet hála az Istennek nem magyarok készítették, mert akkor az is olyan lehetett volna, amilyen a címe, hanem – a film címét kiválasztották, ha másra már nem volt módjuk, mert minden mást elvégzett helyettük a német és az amerikai filmipar. A film eredeti címe egyébként “The Man”, vagyis “Az ember”, ami sehogyan sem közelít a faszhoz és más magyarosan youtube-os anonim tahóságokhoz, sem az Origo Zrt. rekord-pornóbűnözéséhez, amivel az orbáni-pintéri, vizoviczkista maffia miatt nem csak sok száz FELJELENTÉSÜNK ellenére biztosítják akadálytalanul az életvédelmi és keresztény filmek politikai utasításra történő betiltásait és a világ országaiból ismeretlen személyek által magánszemélyek és családok tömegeitől ellopott és a Világhálóra feltöltött házi pornóvideóknak az Origo Zrt. magyar államvédelmi szerverén történő továbbterjesztését, de ugyanez az Orbán Viktor, Pintér Sándor, Nánási László bács-kiskun megyei főügyész (KLIKK!) fasiszta maffia még házkutatásokat is ellenünk, a közérdekű bejelentők ellen folytat, továbbá a betiltásokat, az országos körözéseket, a fegyveres orbánhatósági elhurcolásokat, az ellenük szóló bizonyítékok eltüntetését leplezetlenül célzó lefoglalásokat is ellenünk követik el.

Visszatérve a “Ki a Faszagyerek?” film címválasztására: hitvány és primitív egy nép, és mélységes szánalomra és megvetésre méltó, amelyik bunkóságából – amit a jópofasággal és a vagánysággal téveszt össze -, valamint kapzsi céloktól vezérelve olyan szalai annamáriás és orbán viktoros, orbán ráheles söpredékkultúrát gór ganéjként az ország fölé, amelynek trágyájában hempergő, a kultúráért, a bölcsességért, a tudásért felelős felvigyázói, multimilliomosai és milliárdosai nem fölfelé húzzák a népi idiotizmust és a társadalom legalsó, legobszcénabb, videán és puruttyán nevelkedett MTE-s pornó és fasiszta, szalai annamáriás hír tv-s szemetét, hanem maguk is vigyoridióta élvezettel dőlnek moslék disznókként abba a kárpát-medencei vályúba, amelyben a szent koronát az orbáni és hír tv-s, nagy zoltán hírigazgatói szélsőjobb Hitler-szintű vécének használja, amelybe saját fosát és moslékját vihogva és gyűlölködve ürítve, miután végez a székletürítéssel, fejére borítja vihogva, és majomtapsikálva röfögi, hogy íme, megkoronázta magát saját bélsarával és szent koronájával, melyet már megint bilinek használt.

Az intellektust és a kulturált, egészséges, normális viselkedést a népirtások eltitkolására, a politikai szervezett bűnözés teljes körű védelmére és a bizonyítékok betiltására, a Jézus Krisztus és a Keresztyén Filmek üldözésére lecserélt vaszily miklós minőségű, Origós-Videás pornóganéjba nyomott, ez által nyomott agyú népi vágómarhák és a szándékos kontraszelektív, népirtó és fasiszta gazságszolgáltatás örvénylő moslékjának folyománya az is, amit a youtube-on is művelnek a kultúrcsőd antikrisztusok, megtanulva mesterüktől, a Sátántól adott mindennapi trágya-, fasz- és disznómoslék adományok gyönyörűségét és az Isten Törvényei Értelmében Örök Kárhozatot és Örök Szenvedést Előkészítő – Szűnni Sosem Fogó – Kínjait. Mindenki tudja pl., hogy a magyar szélsőjobb milyen nagyon hangoztatja azt a sehogyan sem bizonyított és bizonyítani nem is kívánt ötletet, miszerint a zsidók ki akarják irtani a magyar népet, de legalábbis ők a felelősek azért, hogy a magyarok nem szaporodnak, hanem talán 100 éve folyamatosan fogynak. Hogy mennyire nem a magyarság fennmaradása a cél, hanem a gyűlölet, és minden saját bűnért és hibáért is állandóan mások okolása (mely a pszichopátia és a szociopátia, valamint a szkizoid személyiségzavar és a paranoiás schizophrenia tünetei), bizonyítják pl. ahhoz a Rövidfilmünkhez írt mélymagyar kommentárok, amik egy 10 gyermekes anya olyan parádés és briliáns, erkölcsileg abszolúte világos és egyértelmű erkölcsi szónoklatához érkeztek, amik miatt nem véletlenül bujkálnak az ez ellen felléppett elkövetők a fasiszta maffia-rendszer által biztosított személyi anonimitás mögé. Rövidfilmünk Címe: “Szózat Orbán Viktorhoz, Sátán antikrisztusához! – 10 gyermekes családanya ragyogó beszéde! (Magyar Szociális Fórum, 2012. május 1.)” (KLIKK!).

Az elkövetők hírhedt szélsőséges és természetesen anonim bűnözők, akik évek óta büntetlenül és teljesen korlátlanul ontják hangulatuk szerint, hogy a magyarokat üldözni kell, éljen Orbán Viktor és Vona Gábor, a zsidókat és a cigányokat ki kell irtani, hajrá Fidesz és Jobbik, a magyarokat ki kell lakoltatni, éljen Adolf Hitler, az emberjogvédők ellenség, bru-ha-ha-ha, hajrá fasizmus, mindenki ügynök, aki az imént sorolt nézetekkel nem homogén (azaz nem schizophreniás elmebeteg és bűnöző alkatú pszichopata), mocskos zsidók, irtják a magyarokat, fogy a nép, mert irtják a zsidók, de ez meg miért szül 10 gyereket, és még pofázik, hogy kilakoltatják, tartsa el a kurva anyja (minthogy egy gyerek nem keresőképes, hacsak nem egy hitleri fasiszta rendszerben, ahol az életben maradáshoz is kevés napszámért mehet valami robotmunkára, amit az egész bolygón tiltanak) stb. További érveik ugyanezen törvényileg védett bűnözőknek, hogy “szopnád le a nyüves, rühes faszomat”, ehhez hozzáfűzve a kor orbáni és náci idiotizmusában elterjedt “D” betűket halmozó idióta röhögést, továbbá “Csapatom anyádnak buzi:D:D:D”, valamint “Mu-ha-ha-ha” és hasonló luciferi és sátáni, orbáni és neonáci családsegítő tálentumokat elismerően továbbadó tanítványi bizonyságtételek arról, miért kényszerül gyakran bujkálni a magyar, ha 2009-2012-ben jobboldali pártdrukker, hiszen annyi és olyan alávaló népirtó és obszcén fasiszta és terrorista bűntetteket ereszt meg és követ el, ami miatt nem is számíthat másra, csak a fasiszta orbáni pártrendszer eddig is korlátlanul biztosított köztörvényes vizoviczkisata maffiavédelmére.

Hogy mindezek mellett egyikük nyíltan felvállalja Lucifer sátáni lelkét és sötétségét, ugyancsak nem mellékes körülmény, és hamarosan törvényileg is üldözendő az ilyen hitleri fasizmushoz halálosan illeszkedő beteges antikrisztusi nézet nyílt terjesztése (nevezetesen Lucifer eszméinek terjesztése és nevének felvétele), mivel veszélyes az egész társadalomra, de a Sátán Emberiség-ellenes és Isten-ellenes eszméinek terjesztése fenyegető az egész Emberiségre is!

2012.06.23., 8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 június 24..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: