Interkontinentális bűnügyi botrányok is lehettek okai a petőfi utcai kilakoltatás elmaradásának (Akcióban a Koppány Csoport, Operatív Rejtély a HÍRHÁTTÉR)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, Aki Előre Bejelentve Megállíthatatlanul elterjed a Földön.)

(A mellékelt fotókat Kiss Endre Farkas (SoDI) készítette. A poszterek Domján Tibor Echelon-Leleplező alkotásai.)
A következő kilakoltatást ment megakadályozni az ország jelenlegi legerősebb otthonvédő csoportja, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport. A tervezett kilakoltatás helyszínén, a Budapest, XXII. kerület, Petőfi Sándor utca 57. szám alatti házban, annak udvarán és a – Koppány Csoport által szögesdrótokkal, vashegesztésekkel stb. megerősített – kerítés előtt összesen kb. 45 fő gyűlt össze. A ház egyébként – ahogy haladtunk az utcába az 1-es szám felől, megállapítottuk – a hosszú utca legromosabb háza. Jellemző, hogy az Orbán-klán ismét a legszegényebb családra vetette magát (a milliárdosok által kiszemelt és közellenséggé nyilvánított család – az unokákkal együtt – 6 tagú). A kilakoltatást a Császti és Szunics után az egyik leghírhedtebb végrehajtói iroda, a Szamosi és társa kapta meg a mai napra, tehát 2012. június 25-ére, 12 órára.

Nem derült ki pontosan, miért maradt el a kilakoltatás – miközben rendőrautók többször is elhaladtak a ház előtt, ahogyan egy kamerás rendőrfurgon is -, de az bizonyos, hogy a jelenlegi kísérletet rengeteg olyan állami bűnszervezeti botrány előzte meg, amely interkontinentális méreteket öltött; így bármelyik vagy ezek egy halmaza is okozhatta a kilakoltatás elmaradását. Molnár F. Árpád Echelon-Tanú mindenesetre már az elején hangoztatta, hogy nem érzi, hogy itt kilakoltatás lesz, aztán pedig – miután a kilakoltatás bejelentett időpontja is elmúlt – azt ismételgette, hogy az utóbbi botrányokat követően, s hogy ráadásul csak tegnap több FELJELENTÉST is tett többek között az amerikai nagykövetasszony ellen (egyébként a nagykövet elfogásának és a követségen, valamint Kounalakis társai ellen végrehajtani szükséges házkutatásokat is indokolva) -, és a legutóbbi Molnár F. Árpád elleni elhurcolásnál is Molnár az amerikai nagykövetet dokumentáltatta értesítendő személyként -, ő a maga részéről (mármint Molnár F. Árpád) mind végrehajtóként, mind Orbán Viktor miniszterelnökként, mind az USA kormánya bármely vezető tagjaként odaszólt volna, hogy ne csinálják meg ezt a kilakoltatást, mert beláthatatlanok a következményei és hullámverései.

Az utolsó két kilakoltatás közben és után – túl a rengeteg, egyenes adásba ment hatósági törvénytelenségen kívül – a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és annak Alapító-Főszerkesztője, Molnár F. Árpád olyan bűncselekményeket hozott napvilágra, sok mindent élő adásban, és amiket aztán a HÍRHÁTTÉR Filmjei követtek, amik vészterhessé tették nem csak Orbán Viktor, a BRFK, a magyar ügyészség, a végrehajtói kamara stb. bűnügyi sorozattevékenysége biztosítását, de azonnal lesújtották az Amerikai Egyesült Államok Barack Obama által vezetett kormányát is, valamint vészterhesen baljóslatú folyományokkal fenyegette Obama CIA-főigazgatóit (mint előzőleg Leon Panetta, most pedig David Petraeus), továbbá Barack Obama amerikai elnök “védelmi” miniszterét (aki Leon Panetta), valamint többek között az amerikai nagykövetet (akinek neve pedig Eleni Tsakopoulos Kounalakis) és társait. Eleni Tsakopoulos Kounalakis egyébként – ismételjük el újra – Dél-Kalifornia legnagyobb ingatlanmaffiózó és kilakoltató szervezetének, az Akt Development Corporation nevű cégnek a vezetője, egyúttal természetesen multimilliárdos. Molnár F. Árpád már a legutóbbi, könnygáztámadásos botránykilakoltatás előtt is azt követelte az USA kormányától és titkosszolgálataitól, valamint Eleni Tsakopoulos Kounalakis ingatlanmilliárdos vezértől és amerikai nagykövettől, azonnal kapcsolják le a kilakoltatást, és indítsanak hajtóvadászatot a magyarországi politikai maffia általuk abszolúte vágásérettre nevelt, már régen leplezetlenül és folytatólagosan, egymás hegyére-hátára szervezett fasiszta és terrorizmust megvalósító bűntettei ellen!

Mint az ismeretes, a legutóbbi kilakoltatás során (itt láthatja eddig megjelent Filmjeinket is: KLIKK 1., 2., 3.!) a zárt lakásban az idős asszonyok, újságírók, civilek, jogvédők, vak idős asszony stb. ellen elkövetett államközi könnygáztámadást a Vizoviczki-rendőrség üres fogdáiba történő tömeges előállítások követték, ahol az is kiderült, hogy Bács-Kiskun megye főügyésze, Nánási László minden magyarok Előre Bejelentve legüldözöttebb újságírója ellen feljelentést tett, és a HÍRHÁTTÉR és a Molnár F. Árpád által sok százszor FELJELENTETT kiskunfélegyházi rendőrök és állami bűntársaik által országos körözést és országos elfogatóparancsot adatott ki amiatt, hogy a Keresztyén Alapító-Főszerkesztő és Emberjogvédő, aki mellesleg a legfőbb roma jogvédő is, gyalázta a horogkeresztet, és – mondták el állami forrásaink – antifasiszta tevékenységével állandóan aláaknázza az USA kormányának Magyarország elfasizálására elkövetett bűnszervezeti, titkosszolgálati, interkontinentális operatív akcióit. A nyilvánvaló bűnszervezeti és egyértelműen fasizmust szervezni akaró nemzetközi állambűnügyi botránynak utánanézhetnek legutóbb megjelent rövidebb Cikkünkben is, melynek a Címe: “2012-06-24. Az USA kormánya a jövő hónapra tervezi Molnár F. Árpád ismételt országos körözése és elfogató parancsa kiadatását (KLIKK a Cikkre!).

Jól jellemzi, mennyire egyetlen interkontinentális, politikai bűnszervezeti védelmet élvező maffia szervezi ezen kilakoltatásokat, hogy a helyszínen a kilakoltatás ellen mindenféle ideológiából és nézet-, valamint eszmerendszerből valók megjelentek, ahogy eddig is mindenféle platform tiltakozott a lakosság elleni terrorizmus eme formája ellen, a baloldaltól a jobboldalig, a kommunistáktól a kapitalista beállítottságúakon át a nácikig. Jelen helyszínünkön is megjelent a Thürmer Gyula által vezetett Magyar Kommunista Munkáspárt megbízottja, ahogyan a Jobbik országgyűlési képviselője, Z. Kárpát Dániel is, és eljöttek híres, szociális beállítottságú gondolkodók, Keresztyének, ateisták, valamint szélsőjobboldali és kifejezetten náci személyek. A civilek tömegeitől az otthon elvétele és milliárdosok kezére játszása szemmel láthatóan a társadalom mindenféle ideológiájú rétegeiből éles ellenkezést és szembenállást vált ki, annak ellenére, hogy akadt olyan eredetileg színtisztán az emberi jogok védelmére alakult, később neonáci kampányokkal egybeforrt szervezet nem régiben kiválasztott vezetője is, aki különféle neonáci eszmék, valamint a szervezetükön belül kirobbant és leleplezett államügynöki és neonáci, valamint alkoholista botrányok miatt szüntelen kifogásokat keres a Keresztyének, a roma jogvédelem, a titkosszolgálati bűnözés feltárása miatt, ahogy a katonai titkosszolgálati és Echelon-eszközök leleplezése miatt is, amiképpen az Echelon-Tanúk megszólaltatása ellenében is.

A kilakoltatások elleni harc feltétlen egyik legfőbb médiuma a HÍRHÁTTÉR volt. A lakossági és gyakori közéleti analfabetizmusra és életképtelenségre, valamint a közélet gyakori morális idiotizmusára és összeférhetetlenségére jellemző, hogy több olyan kilakoltatás-ellenes, széles körben és folyamatosan bejelentett tüntetésre is elmentünk (több Filmet is készítettünk ilyen eseményről), ahová rajtunk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Jogvédő Újságíróin kívül senki sem ment el, noha Munkatársaink közül senki nem volt sem devizahitel miatt, sem más közüzemi díjhátralék címén kilakoltatással fenyegetve, viszont a kilakoltatások közvetlenül kb. 1 millió embert érintettek.

Végezetül a Koppány Csoport legutóbbi akcióiról kelt Dokumentumfilmjeinkből és Cikkeinkből Ajánlunk, melyek közül több közvetlen és villámgyors világpolitikai fordulatokat okozott:
2012-05-29. HÍRHÁTTÉR TV: FOR N.A. ’72 And Superior Delta Code (Az Orbán-Pintér Halálgyár Simicskás Császti lakásmaffiája, és a Koppány Csoport rekordkilakoltatási akcióbotránya!) (Film, 73:28.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád “ELI”]

2012-06-01. HÍRHÁTTÉR TV: Teri néni, a 72 éves közellenség (A Legnagyobb Kilakoltatási Botrány után Újabb Tüntetés következett…) (Film, 26:08.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád “ELI”]

2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak) (Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

2012-06-19. 18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR (KLIKK a Cikkre!)

2012-06-21. HÍRHÁTTÉR TV: Koppány Csoport 18-án, a Búza utca Super 8 után – Riportmixfilm (Film, 27:28.88 perc; KLIKK!)

2012-06-23. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! – A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél (Film, 7:18.88 perc; KLIKK!)

2012.06.25., 8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 június 30..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: