Apáthy, Gonda, Gőbl és a KJE: Papíron a 2006-os jogsértettekért alakult, de a titkosszolgálatok hamar a rasszizmusba, a homofóbiába, a keresztény tényfeltárók gyűlöletébe, és az állami maffializmus fő és ezer ága elrejtésébe borították

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

A most Gőbl György és Gonda László irányítása alatt továbbzüllő Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) eredetileg a 2006-os lesortüzelt, összevert áldozatokért alakult (volna). Mivel a cél nemes volt, ezért a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, a Keresztyén és Tényfeltáró Molnár F. Árpád is alapító tagja lett, annak ellenére, hogy mivel nem kezdő, így azonnal látta, hogy az első pillanattól természetesen vezető pozícióba kerültek közismert állami ügynökök és besúgó végrehajtók. De ez szokásos, és aki jól ismeri a rendszer működését, az tudomásul veszi, hogy ahol a szervezet vezetése eleve nem egyetlen tiszta személyből, hanem a közéletből szedett-vedett társaságból áll, ott a titkosszolgálat azonnal a cég élére kerül! Azonnal és onnantól már a titkosszolgálat (a kormány) tematizálja.

A papíron tehát a 2006-os jogsértettekért alakított KJE (Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete) az akkori BKV szakszervezeti elnök, Apáthy István László és társai révén csakhamar elkezdte írogatni a tiltakozásokat a cigányok és a homoszexuálisok ellen. Hamar azt láttuk, hogy az emberi jogok védelme helyett voltaképp már semmi másról nem szól a KJE, mint arról, hogy mocskos cigányok és mocskos buzik. Nevezetesen arról, hogy a cigányok megtámadják az ártatlan rendőrséget (ez is mindig állami koncepció volt, hogy a rendőrbűnözést és a nép elleni sortüzeket a cigányok gyűlöletére fordítani, a rendőrmaffiát pedig tisztára mosni), továbbá a cigányok lopják az uborkát vagy kukoricát, mert fajilag olyanok azok, a buzik meg évente egyszer felvonulnak, ezért egész éven át tematizálni kell a lakosságot arra, hogy mekkora probléma ez és veszélyben a haza, mert egyszer az évben kimennek a homoszexuálisok az utcára.

Apáthy István László (aki nem azonos a Jobbik parlamenti padsoraiban ülő Apáthy Istvánnal), a BKV szakszervezeti vezetője, a titkosszolgálat ügynöke már a KJE alapító ülésén is azzal kereste a Molnár F. Árpád emberjogvédőt, hogy segítsen eltussolni a médián keresztül a BKV-s százmilliós végkielégítések ügyeit, amire persze a Molnár nem volt kapható; akkor még egy-másfél év kellett a BKV-végkielégítések bukásához, mert az egész titkosszolgálat és annak médiája azon volt, hogy mindent eltussoljon, ahogy most a Gőbl-Gonda-féle, ugyanaz a KJE az összes titkosszolgálati, pszichiátriai állambűnözői, haditechnológiai, keresztényüldözési, pártbűnözési, elmetechnológiai tények, bizonyítékok és bűntettek eltussolásán fáradozik. Addig is tudtuk, hogy Apáthy szakszervezeti vezér a katonai titkosszolgálat embere volt (másképp nem is kerülhetett volna a főváros közlekedési szakszervezetinek élére), így a régi módszer szerint könnyű volt a most Gőbl György és Gonda László irányítása alatt lévő KJE-t olyan hülyeségekre irányítani és elfasizálni, ahogy a titkosszolgálatok terelték a buta nép figyelmét Gyurcsánytól Orbánig, a mai napig, tehát szüntelen a cigányokra és a homoszexuálisokra terelve a figyelmet, a valódi emberjogvédelmet és a rendszer polgári és katonai titkosszolgálatainak, módszereinek, eszközeinek leleplezőit pedig támadva, mocskolva, a médiából lehetőleg 100%-ban eltitkolva, mert a valódi jogvédelem és tényfeltárás – és az ahhoz társult Isteni Erő – veszélyeztette kizárólag a rendszer fenntartóit és működtetőit!

A KJE kapcsán nem is a titkosszolgálat volt az igazi probléma abból a szempontból, hogy amit a titkosszolgálat és bűnözőik művelnek, azt nem mi követjük el, ezért a cselekmények és az állandó árulás és Emberiségpusztító ostobaság és alacsonyrendű ösztön nem is minket terhel sem büntetőjogi, sem morális, sem Istenhatalmi (keresztény erkölcsi) szempontból, hanem nekünk az egész KJE lett felvállalhatatlan, mert a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője, a Molnár is alapító tagja volt, csakhogy nem egy keresztényellenes neonáci szervezetnek, ami cigányozik és buzizik, hanem egy emberjogvédő szervezetnek, ami a 2006-os megrokkantakért, nyugdíjasokért, megtámadott perui, német, zsidó, magyar stb. áldozatokért kiáll! Ugyanakkor a KJE hamar felvállalhatatlan szélsőséges neonáci színezetű szervezet lett, és az is maradt, megspékelve egyre több állambűnszervezeti botrány és a közhatalom jogsértettjei elleni gyűlölettel, és állambűnszervezeti biztosítással! Márpedig mi vagyunk pl. nem csak a legfőbb rom,a jogvédők, de messze toronymagasan számos és a Legfőbb Területeket illetően a Legfőbb Bűnügyi stb. Tényfeltárók is, ahogyan a Legfőbb politikai üldözött Újságírók is, médián pedig minden magyarok Legüldözöttebb Médiuma, mely egyúttal – mert rettegnek az ördögök, mert félnek, hogy kevés idejük van – a Legtitkoltabb is!

A BKV mellett a KJE-n belül folytatta az állami megrendelések teljesítésével Apáthy István László azzal, hogy nyíltan nekitámadt a Molnár F. Árpádnak, hogy ne leplezze le Orbán Viktor semmilyen bűntetteit (mivel – tegyük hozzá – a titkosszolgálat a jobboldalé), Gonda László pedig a magyarság tényleg leghírhedtebb náci társaságával, amit Fórizs Eszter hozott össze, őrjöngeni kezdett, hogy takarítson el a Molnár a KJE-ről és Apáthyról minden bűncselekményt bizonyító vagy arra csak utaló adatot és bizonyítékot, különben azonnal az államhoz fordul gazságügyi megtorlásért, továbbá ő, Gonda László meg fogja támadni a Molnár F. Árpádot az utcán, illetve hogy a titkosszolgálat leleplezéséért, valamint azon a címen, hogy zsidó – egészítette ki minden magyarok legzsidózóbb szélsőségese, Posta Imre – meg kell ölni. Gőbl György mindehhez csatlakozott, megtámogatva a legszélsőségesebb felforgató fasiszta bűnözőket, kiállva Apáthy István László titkosszolgálati tevékenységei mellett, és amellett, hogy az állami üldözésünket továbbra is biztosítani kell, ahogy mehetnek tovább a koncepciós perek, házkutatások, fegyveres terror stb., az Echelon-Tanúkat ne szólaltassuk meg, a titkosszolgálatokról semmilyen bizonyítékot ne tárjunk fel, az állami pszichiátriai bűnözés összesét nyeljük le stb.

Hamar azt találtuk, hogy az a szervezet, amit eleve a Katonai Biztonsági Hivatal és a Nemzetbiztonsági Hivatal, tehát a katonai és a polgári titkosszolgálat hozott létre, az örök törvényt mutatta meg: hogy amely cég élére egyszer a titkosszolgálat odaülteti a saját emberét és embereit, arról a cégtől természetesen soha többet nem fog lemondani, hiszen már megszerezte! Akadnak ugyan az országban politikai, törvényi, morális és logikai szempontból súlyosan analfabéták és elmebetegek, de a legcsekélyebb értelmi és felfogóképességekkel megáldott emberek közül senki nem véli azt, hogy az antikrisztusi titkosszolgálatok és vezető bűnözőik a megszerzett irányításról csak úgy lemondanak, mert minek az, ha egyszer átveheti a cég irányítását az ellenség, azaz a törvény, az erkölcs és a nép. Hogy ebben a disznóólban az Istent már ne is említsük, Aki kétségkívül az ördögök, a Júdások és a fasiszta beütésű antikrisztusok Legfőbb Ellensége.

Mivel Keresztyének vagyunk, és Molnár F. Árpád Alapító-Főszerkesztő a biztosíték rá, hogy a kommunistáktól és a baloldaltól a nácikig bezárólag mindenkivel jóban vagyunk, aki nem támad ellenünk szüntelen egyoldalúsággal, hogy miért teszünk jót, miért nem rosszat, miért fordulnak hozzánk világszerte a legfőbb állambiztonsági ügyekkel és titkosszolgálati üldözésekkel, miért nem vagyunk rasszisták, fasiszták és nácik, miért vagyunk ezek helyett Keresztyének (azaz összességében mindenkivel jóban vagyunk, aki nem gyűlöli az Emberiségvédelmet és a Keresztyén Tanúkat annyira, hogy képtelen primitív ösztöneinek akár kapzsiságból, akár merő önpusztító alantasságból gátat szabni), így a KJE fasiszta szervezetének is sokat tűrtünk. Azért is, mert Gonda Lászlónak telefonos, totál alkoholista befolyásoltság alatt elkövetett őrjöngései is egy törpeszervezet vesztes vezetőjének küszködését és kínjait is megjeleníteni látszottak, aki nem tud mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy tényfeltárásokban és hozzáállásban behozhatatlanul és csillagközi távolságokkal lemaradt hozzánk képest a tudatlanságánál és primitív, államtitkosszolgálati fasiszta, bűnöző pszichopata környezeténél fogva, és gyűlöli az egész világot élete kudarcaiért, amivel a vesztes oldalra állt, amely védelme felemésztette. Ugyanakkor a kínlódó pszichopaták nem akadályozhatják elsődleges küldetésünket: az Isten és Lelke Által az Emberiség Védelmét, így ismét Ajánljuk megtekintésre azt a FELJELENTÉSFILMET is, amire a nevében közhatalom jogsértettjeit képviselő, valójában több vonalon a közhatalom jogsértettjeinek legádázabb ellenségeként őrjöngő és mocskolódó KJE külön is tettleges és állami megtorlásokkal fenyegetőzve követelve, hogy töröljük a Világhálóról, és tüntessünk el minden bizonyítékot, ami a Filmben a KJE-ről, szavaik szerint fontosságban másodsorban a Jobbikról napvilágra került:
2011-10-30. HÍRHÁTTÉR TV: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! – vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök! (Film, 18:18.88 perc; KLIKK!) [Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia]

2012.06.28., 8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 július 1..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: