Életveszélyes fenyegetés a CIA-igazgatótól: Ha nem állsz le, Molnár, megöllek! (És az OTP-s Csányi tervei Orbán Viktor meggyilkolására)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Villámfeljelentése (azaz újraolvasás nélkül, azonnal világszerte továbbítva)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva – mint mindig – az amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig,  az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA hivatalos e-mail címére ma, 2012.08.06-án, 20:07 órakor Leon Panetta korábbi CIA-főigazgató, mostani védelmi miniszter aláírásával, a CIA hivatalos címéről angol nyelven íródott életveszélyes fenyegetés érkezett, a mellékelt horror fotóval. A levelet a CIA hivatalos e-mail címéről küldték, Leon Panetta CIA-vezérigazgató és védelmi miniszter e-mailes nevével (tehát az amerikai titkosszolgálat, a világ legnagyobb és technikailag leghatékonyabb beismerten létező titkosszolgálata e-mail címével).

Az életveszélyes fenyegetést gyors válaszunkkal továbbítottuk világszerte, mégpedig válaszunk újraolvasása (tehát az apróbb helyesírási hibák javítása) nélkül:
Következő – már rutinnak számító – feljelentésünk, hogy a CIA hivatalos e-mail címéről az alábbi üzenetet kaptuk, Leon Panetta korábbi CIA-igazgató, mostani úgynevezett “védelmi miniszter” aláírásával (utána Orbán Csányi részéről történő meggyilkolási bűntette):

———- Forwarded message ———-
From: Leon Panetta <leon.panetta@cia.gov>
Date: 2012/8/6
Subject: Hirhatter Multimedia
To: hirhatter.multimedia@gmail.com
Why don’t you stop it, Molnar? DO YOU WANT TO DIE???If you want it you’ll get it. I promise!

[Jelentése: “Miért nem állsz le, Molnár? MEG AKARSZ HALNI??? Ha neked ez hiányzik, megkapod. Megígérem!]

Tisztelt Hatóságok!

Ha mi megyünk el szakértőhöz, gyanítjuk, hogy 100 ezer, maximum 150 ezer Ft-ért teljes adatprofilt fog nyújtani az elkövetésekről. Azokról, amiket a CIA-nak és az Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezetett teljes magyarbűnözői rendőrállománynak és teljes magyarbűnözői katonai és polgári titkosszolgálati, hírszerző, hadászati stb. söpredéknek évek alatt sem sikerült!

Miért? Megmondjuk: mert ők voltak az elkövetők.

Továbbá: azon mit kell érteni, hogy ha nem hagyjátok abba, úgy végzünk ki, ahogyan Bándy Katával tettük?

És az mit jelent, hogy Csányi Sándor, az OTP multimilliárdos vezetője orosz bérgyilkosokat fogadott, és a teljes Vladimir Putin vezette KGB (FSB, ahonnan az egyéb fenyegető levelek jönnek) maradéktalan védelmet biztosított a cselekmény végrehajtásához, Pintér Sándor pedig tud róla, és ugrásra készen várja a miniszterelnöki posztot. Mert hogy mit ne mondjunk, ez bizony igen kevéssé tűnik összeesküvés-elméletnek, tekintettel Pintér és Orbán eddigi bűntetteit és annak teljes körű, 100%-os védelmét és folytatólagos elkövetését illetően.

Mivel kitapasztaltuk, hogy a világon minden, amit a rendőrségi címlistára elküldünk, évek óta azonnal egy ugyancsak visszakereshető szervezett hálózathoz jut, és ennek összes computeradatain úgy csücsül a CIA, mint aki meg akarja gyilkolni Orbán Viktort, kémműholdjain keresztül bámulva, mikor mérgezik már meg azt a pancsert, és amiről azt akarjuk, hogy ne legyen benne ellentámadás, azt nem küldjük el a rendőrségi és hatósági címlistára.

A következő kérdés: emelje fel a kezét, akinek hiányozni fog Orbán Viktor.

Senki többet, harmadszor?

2012.08.06., Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 augusztus 6..

2 hozzászólás to “Életveszélyes fenyegetés a CIA-igazgatótól: Ha nem állsz le, Molnár, megöllek! (És az OTP-s Csányi tervei Orbán Viktor meggyilkolására)”

  1. Orbán Viktor egy cionista fasiszta. A Népet halálra éhezteti, hogy Kósa (mr 20 %) a faszát verhesse Debrecenben. Orbán Viktor egy féreg, magyarok ébredjetek fel. Polgárháború.

    • Halállista létezik,erről miért nem beszélnek Orbánék!? Mindennapi zaklatásommal, mindennapos és minden órás (amikor elmegyek vagy, itthon vegyok de, nem ajtóközelben )besurranásokkal hiába fordulok a rend őreihez , t.k-hez,honv-s.gh.z . Egyértelmű üzenetek a lakásomban ,orrom alá dugva, rendőrségi-bírósági ,orvosi irataim eltűnése a rend őreinek ,természetes.Vajh, miért ! ? 2006-tól folymatos a zaklatásom és megfélemlítésem , sokat láttam, fotóztam,hallottam és segítséget kérve tovább adtam mindezeket az illetékeseknek . Segítséget mai napig nem kaptam viszont, közvetlen környezetemben bűnözői köröket álltottak rám ,rendőri segédletttel, fondorlatos csapdaállítással és megfélemlítéssel .Teszik ezt úgy,hogy 3 ajtóval tőlem fontos posztot betőltő rendőr lakik ,a “bűnelkövető “jóismerőse. Nagyi (e-amilt név fiktív névvel írok hónapok óta)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: