A nemzetközi domain- és tárhely-szolgáltató tarhely.eu büszkén vállalta eddig lopási és bűnszervezeti bűntetteit (Ki a bolond, aki mégis náluk fizet elő?)

FELJELENTÉS! Tisztelt Hatóságok!

Kérjük az általunk ma (2012. október 03.) feljelentett tarhely.eu alábbi levelét csatolni a bizonyítékok közé, egyúttal – mivel a jog szerint ilyen esetben a tarhely.eu által pénzért foglalkoztatott személy a kártérítési stb. perekben azonos a tarhely.eu-val, mint szervezettel, mert a törvény szerint jogi személynek minősül, így

büntető feljelentést teszünk a tarhely.eu ellen

– a Btk. 244. §-a alapján Bűnpártolás bűncselekmény elkövetése miatt,
– a Btk. 316. §-a alapján Lopás bűncselekmény elkövetése miatt,
– a Btk. 300/C. § alapján Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény (Btk. 300/C. §)
és további bűncselekmények folytatólagos, bűnszervezetben, hosszú időn keresztül történő elkövetése miatt
, melyektől a tarhely.eu – amint azt az évek alatt feltárt bizonyítékok az összes belföldi és külföldi hatóság előtt befejezetten bizonyítják – nem óhajt elállni, hanem minden eddigi bűncselekményt kérkedve fenntart, az újságírók, a keresztények és a zsidók elleni bűncselekményeket látványosan és kérkedve, kárörvendően helyesli, az általa, mint jogi személy által elkövetett domain-elkobzást, pénzlopást, számítástechnikai rendszerek elleni, rendőrségi és bírósági ítélet nélküli, puszta bemondásra elkövetett összes bűncselekményt helyesli és fenntartja, és gyakorlatilag bizonyítottan kilátásba helyezte, hogy a további bűncselekményeket is teljesen akadálytalanul és korlátlanul el fogja követni.

Kérjük továbbá, hogy amennyiben a tarhely.eu, mint jogi személy valóban olyan jól tájékozott, mert valaki leadta neki a fülest pl. a rendőrségről, mint a Vizoviczki-ügyekben, hogy a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársait most is körözik, úgy értesítsenek minket a +36/30/919-6386-os telefonszámon, amely esetben bemegyünk a rendőrségre, és további terhelő tanúvallomásokat teszünk Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány, valamint az ezzel is összefüggésben keletkezett további tárhely-blokkolások (most a hirhatter.org) és a Leon Panetta amerikai védelmi miniszter, előző CIA-főigazgató címéről érkezett fenyegetések, zsarolások és életveszélyes fenyegetések tárgyában.

Felszólítjuk továbbá a hatóságokat nem csak az FBI és az Interpol, hanem a magyar Terrorwelhárítási Központ közvetlen bevonására is, és a tarhely.eu vezetői és illetékesei ellen az előállításokkal és házkutatásokkal kísért büntető eljárás megindítására.

Mint azt láthatják, az Önök által éveken át folytatólagosan és bánszervezetben elkövetett eltussolások és további bűncselekmények – ahogyan azt a jövőt mindig Előre és pontosan Kijelentő Molnár F. Árpád Úr megígérte – olyan bűncselekmények és elkövetések sorozatos és nyíltan bizonyított diffúzióját és eszkalációját eredményezte és fogja eredményezni, amelyben csak azokat nem fogja – a Kijelentések szerint Molnár F. Árpád Úr – börtönbe juttatni, akiket nem akar, és akiket még mentesíteni tud (mert állítólag sokakat már lehetetlen).

Mivel a tarhely.eu ilyen bűnügyi kondíciókkal sem gazdasági, sem más pénzért szolgáltató szervezetként nem működhet, főleg nem Európai Uniós végződésű domainnal (tarhely.eu), így kérjük a Vizoviczki Lászlóval kapcsolatos hírekkel szemben a tarhely-eu esetében viszont nyíltan bűnszervezet tarhely.eu működésének, létjogosultságának felülvizsgálatát, és kérjük e feljelentésünket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) részére továbbítani, a tarhely.eu működésének hivatalos felfüggesztése, és a további, megbecsülhetetlen létszámú kárvallott felderítése érdekében!

Most pedig idézzük a mai napon a hatóságoknak elküldött feljelentésünket, amely alatt olvashatják a tarhely.eu mai napon Domján Tibor keresztény emberjogvédő, világszintű Echelon-Tényfeltárónak a tarhely.eu részéről írt írt levelet
 

Tisztelt tarhely.eu (és hatóságok)! FELJELENTÉS!

A tulajdonunkban lévő hirhatter.com domaint 2011. február 17-án – minden megkérdezett jogász szerint abszolút törvénytelenül, amik majd jelentős kártérítési perek tárgyai lesznek – a BRFK kérésére hivatkozva egyszerűen blokkolták, és az Önöknél kifizetett tárhellyel együtt, a pénzünk visszatérítése nélkül egyszerűen lenyelték.

A levelekre és a világszerte publikált feljelentéseinkre és filmjeinkre, melyek ezt a bűnszervezeti bűncselekmény-sorozatot – előzetes ígéretünknek megfelelően – százával teregették, minden keresésünk és érdeklődésünk  ellenére nem válaszoltak, mint egy fantomcég, amelyik azt csinál a törvények felett, amit akar, és semmilyen törvénynek és előfizetőnek nem tartozik semmiféle elszámolással.

Miután az Önök által elkövetett báncselekmények óta többek között Angliában vásároltunk tárhelyet, és az angliai tárhelyünknél a mai napon (2012. október 03.) aktivitást észleltünk (mint utóbb kiderült, egy automatikus tárhely-meghosszabbítási kísérlet miatt), felhívtuk a microware.hu-t telefonon, ahol közölték, hogy a hirhatter.com domaint Önök kezelik, ezért Önökhöz forduljunk.

Miután Önöket ugyanezen a mai napon felhívtuk telefonon, a telefonáló HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő Molnár F. Árpádtól megtagadták annak ismertetését, hogy mi a helyzet a hirhatter.com domainnel, annak ellenére, hogy a http://whois.domaintools.com/hirhatter.com címen igazolt és bizonyított, hogy a keresztény és zsidó emberjogvédő és újságíró-rendező Molnár F. Árpád alapító-főszerkesztő úr tulajdona a domain.

A domain tulajdonosi hátterét azonosító oldalon az szerepel, hogy a “registrant” Molnár F. Árpád, az adminisztrátor, tehát aki teljes jogkörrel rendelkezik a domainről, szintén a Molnár F. Árpád, a “Technical Contactor”, azaz a problémákkal megkereshető személy ugyancsak a Molnár F. Árpád, méghozzá mindhárom esetben ugyanazzal az e-mail címmel, ami a hirhatter.multimedia@gmail.com

, ami Önöknek annál is inkább ismerős, mivel ez az, amely címnek Önök másfél éve, amióta a bűncselekmény-sorozathoz hozzáfogtak, a levelek tömegeire nem válaszolnak.

A “Billing Conactor” az egyetlen, amihez nem a Molnár F. Árpád Úr van feltüntetve, de az sem Önök, hanem a microware, a microware.hu címről.

További súlyos bűncselekmény, hogy valaki kifizette a hirhatter.com domainünk meghosszabbítását 2012-04-06 napján, 08:25:01 órakor, hogy továbbra is köztörvényesen bitorolhassa a hirhatter.com domaint.

Önök elleni további súlyosbító körülmény, hogy erről sem tájékoztatták a tulajdonos Molnár F. Árpád Urat, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjét, mintha az Önöké lenne a mi domainünk, amely még névleg is a Molnár F. Árpád Úr tulajdonában maradt!

Kérdéseinkből:
1. Ki fizette ki vagy ki hosszabbította meg minden kifizetés nélkül a tulajdonunkban álló hirhatter.com domaint?
2. Miért nem tájékoztatták a tulajdonost a meghosszabbításról?
3. Hová tették a domaint és annak belépési kódjait?
4. Ki volt a bűncselekményekre felbujtó szerv vagy személy, kezdve a tiltástól a lefoglaláson és elkobzáson át a meghosszabbításig? Ne csak cégeket, hanem a konkrét elkövető személyeket is nevezzék is meg!
5. Mely jogszabályok alapján követték és követik el a bűncselekmény-sorozatot mindenféle nemhogy jogerős bírósági ítélet nélkül, de úgy, hogy 2011. február 17-e óta, amióta rátenyereltek a domainünkre és a webhelyünkre, még csak rendőrségi vizsgálat sem zárult le ellenünk, zsidó és keresztény jogvédők ellen? Ki volt az és kik voltak azok, akiknek bemondásra engedelmeskedtek, és minden bűncselekményt teljesen gátlástalanul és korlátlanul elkövettek?
6. Hová tették a pénzünket, amiket a domain és tárhely használatára kifizettünk? Mely jogszabályok rendelkeznek arról, hogy időkorlát nélkül nem csak mások előfizetett domainjeit kobozhatják el és ülhetnek rá időkorlát nélkül, de bárki előre kifizetett pénzével is leléphetnek?

Kérjük, hogy válaszaikkal – így másfél év késlekedést követően – ne késlekedjenek tovább, ugyanakkor tájékoztatjuk Önöket, hogy a HÍRHÁTTÉR keresztény és zsidó emberjogvédőiként büntető feljelentést teszünk Önök és további ismeretlen ellen Lopás bűncselekmény (Btk. 316. §), Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény bűncselekmény (Btk. 300/C. §) és más bűncselekmények miatt.

Az alábbi telefonszámon – a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA legismertebb telefonszámán – keressenek minket: +36/30/919-6386, és írjanak nekünk erre az e-mail címre: hirhatter.multimedia@gmail.com

Üdvözlettel:
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Nagy Sándor

———- Továbbított levél ———-
Feladó: Tibor Domján <domjandt@gmail.com>
Dátum: 2012. október 3. 20:05
Tárgy: Re: [Ticket ID: 120230] Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés
Címzett: Hírháttér Multimédia <hirhatter.multimedia@gmail.com>

2012.10.03. 19:48, “Tárhely.Eu Admin felület” <support@tarhely.eu> ezt írta:

Tisztelt Tibor Domján!

Ahogy az elmúlt években, továbbiakban is javasoljuk a rendőrséget felkeresni ez ügyben, mivel legutóbbi tudomásunk és a sajtó hírek szerint is ők is keresik, körözik Önöket, valószínűleg szívesen szóba állnak Önökkel e témában is!

Üdvözlettel:
Tárhely.Eu Kft.

———————————————-
Ticket ID: #120230
Tárgy: Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés
Státusz: Megválaszolt
Ticket URL: http://tarhely.eu/ugyfeladmin/viewticket.php?tid=120230&c=lNbvHTph
———————————————-

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 október 3..

3 hozzászólás to “A nemzetközi domain- és tárhely-szolgáltató tarhely.eu büszkén vállalta eddig lopási és bűnszervezeti bűntetteit (Ki a bolond, aki mégis náluk fizet elő?)”

 1. I will right away take hold of your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription link or newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly let me realize in order that I could subscribe.
  Thanks.

 2. Everything about these socks you arre knitting is up to you including how many rows of ribbing
  to put in. (I will not eveen discuss the amount of body and face wash containers I have.
  I missed out, to a certain extent, on the swinging sixties.

 3. I really like what you guys tend to be up too.
  Such ingenious work and exposure! Maintain the very good
  works guys I’ve added you guys to our blogroll.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: