Feljelentés Monostori Zoltán ügyész ellen a zsidóság és a cigányság teljes kiirtása vonatkozásában

Molnár F. Árpád “ELI” (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva – mint mindig – az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)

(A FELJELENTÉS – az idő hiánya miatt – ezúttal első írásra, újraolvasás nélkül lett elküldve.)

Tárgy: Feljelentés Monostori Zoltán ügyész ellen a zsidóság és a cigányság teljes kiirtása vonatkozásában
Tisztelt Hatóságok!

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Én, Molnár F. Árpád feljelentést teszek Monostori Zoltán soproni ügyész ellen

Hamis vád bűntette (Btk. 233. § (1) a) és b) miatt,
Hivatali visszaélés bűntette (Btk. 225. §) miatt,
Terrorcselekmény (Btk. 261. § (1) b) bűntette miatt,

Indoklás:
Engem, Molnár F. Árpádot, Keresztény antifasiszta, roma jogvédő és zsidó munkatársainkkal legalább több száz feljelentést tettünk amiatt, hogy Orbán Viktor közpénzen (a mi vagyunkon) fizetett állami szervezetei fasizmus terjesztése hamis vádjával 2011 eleje óta üldöznek, mivel nem vagyunk hajlandók abbahagyni az Interneten tízezernyi olyan anonim hozzászóló elleni feljelentést, ahol a zsidóság és a cigányság teljes kiirtását éljenzik, gyakran mellékelve, hogy éljen ezért Adolf Hitler, Orbán Viktor és Vona Gábor, mivel ők képviselik Adolf Hitler szellemi örökségét a zsidóság és a cigányság teljes kiirtása vonatkozásában.

Feljelentéseinkre ellenünk indítottak házkutatásokat, visszatérő közpénzhatósági fegyveres elhurcolásokat, hamis vádakkal országszerte, kicsi és nagy rendőri szervek megbízásával fasizmus terjesztése hamis vádjával koncepciós eljárásokat, erőszakkal közpénzen fizetett pszichiáterekhez hurcolásokat, ahol úgy kértek ellenünk ún. “szakvizsgálatot”, hogy hamisan azt állították (kivétel nélkül mindannyian!), hogy mivel elkövettük a bűncselekményeket, ezért már csak arra kíváncsiak, hogy fasiszta bűncselekményeink elkövetésekor egyáltalán tudtuk-e, mit csinálunk, vagy akkor is és most is kóros elmeállapottal rendelkeztünk, mint elmebetegek.

Ilyen nyíltan fasiszta állami bűntettekre nem volt példa Magyarországon Adolf Hitler tombolása óta. A tízezernyi Internetes kommentelő teljesen érthetően hivatkozik arra, hogy a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásában Orbán Viktort látja Adolf Hitler szellemi, értelmi és erkölcsi örökösének.

Ilyen nyíltan elkövetett, teljesen leplezetlenül hamis vádas bűncselekményekre pedig nem tudunk az egész magyar történelem során nem tudunk példát, és akárhány embert kérdeztünk, a világon senki nem tudott példát mondani a magyar történelemből. Még Adolf Hitler tombolása idejéből sem, minthogy a lakosság tudomása szerint Adolf Hitler sokkal jobban ügyelt a törvényesség látszatára, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök, akit rajongóinak tömegei Adolf Hitler szellemi, kulturális és morális örökösének tartanak.

Az egyik ellenem elkövetett fegyveres hatósági elhurcolás során ugyancsak egy életvédelmi rendezvényről, egy idős, beteg asszony elleni erőszakos, fegyveres hatósági kilakoltatásról vittek el. A soproni rendőrkapitányság vagyonunkból fizetett előadói leírták szavaimat, én pedig aláírtam, a tanúvallomásból pedig másolattal rendelkezem, mivel az eljáró vizsgálók (a pillanatra megbízott budapesti vizsgálók) nem voltak ellenségesek, hanem mulatoztak azon, hogyan lehet engem ilyen hülyeséggel vádolni, s hogy az alapfogalmakat minden egyes elhurcolás után elmondom hol egyik, hol másik, hol harmadik rendőrségen.

A Budapesten Sopron kérésére tett tanúvallomásomban egyetlen szóval sem mondtam olyat, le sem írtak olyat, amivel Monostori Zoltán soproni ügyész – fél lábbal a börtönben – megvádol. Idézem Monostori Zoltán soproni ügyész B.98/2012/12. számú határozatának ide vonatkozó részét, melyet aláírt 2012. szeptember 20.i datálással:

“Molnár Ferenc Árpád a gyanúsítás ellen panaszt jelentett be, tagadva a bűncselekmény elkövetését, egyebekben elismerte, hogy a kérdéses honlapra tett fel önkényuralmi jelképet tartalmazó anyagokat, de ezzel a használt önkényuralmi jelképhez kapcsolható eszmének megbélyegzését kívánta elérni.”

 1. Monostori Zoltán hamisan vád bűntettét követte el, mert olyan állítás, hogy önkényuralmi jelképet használtam, nem hangzott el és leírásra sem került.

 2. Monostori Zoltán soproni ügyész hivatali visszaélés bűntettét elkövetve célja volt, hogy jogtalan hátrányt okozzon, míg a mi pénzünkön kitartott fasisztagyáros és zsidóüldöző rendőri bűnözőinek – akikkel napi kapcsolatban áll – jogtalan előnyt szerezzen. Monostori Zoltán – alkalmazkodva Orbán Viktornak Adolf Hitleren túlnyúló elmebeteg és drasztikusan bűnöző alkatú pszichopátiás és szociopátiás gyakorlatához – bűntettei elkövetésekor éppen úgy nem adott arra, hogy bűncselekményeinek indokát és elkövetésének tényét elrejtse, ahogyan az ellenünk eljáró egyetlen rendőr, ügyész és pszichiáter sem tartott igényt bármilyen bűntette leplezésére, hiszen – vallották meg már a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni főosztályán Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány házkutatási parancsát végrehajtó közpénzes rendőrbűnözők – a legfelsőbb kormányutasításokat hajtják végre, és tartanak attól, hogy ha nem teszik, akkor mivel Orbán Viktor legalább 2014-ig kormányfő maradhat, kirúghatják őket az állásukból és nem tudnak megélni, és ezen túlmenő, további üldözések érhetik őket és családjukat.

 3. Monostori Zoltán soproni ügyész elkövette a Terrorcselekmény lakosság megfélemlítése céljából elkövetett bűntettét, ahogyan az összes e tárgyú koncepciós per teljes felvonultatott közpénzes hitleri rendőri, ügyész és pszichiáteri állománya esetében is egyértelmű, hogy a pénzért, pozícióért stb. elkövetett zsidóüldöző és cigányüldöző nyílt fasiszta hitleri bűntettek és szintén ellenünk elkövetett náci zsidóperek sokszor leplezetlenül felvállalt üzenete az, hogy ne akadályozzuk Orbán Viktor és amerikai kormányzata Magyarországon végrehajtott fasiszta szervező bűntetteit, mert különben mindenki így jár, aki a Fidesz-kormány fasiszta intézkedéseivel szemben állást foglal. Azt is számos alkalommal feljelentésben rögzítettük, hogy az a tény, hogy tőlünk is többen menekültek azzal az indokkal, hogy félnek Orbán Viktortól és a fasizmust nyíltan felvállaló hatóságaitól, és félnek attól, hogy őket anyagilag belföldön és külföldön az emberi jogok képviselete megtorlására ellehetetlenítik, illetve őket vagy családjukat kiirtják, ezek a tények nem csak a Terrorcselekmény életfogytiglannal büntethető bűntette megállapításához lesznek elegendők, de ahhoz is, hogy ezt egyetlen törvényesebb kormány felállásakor az elkövetők ellen végre is lehessen hajtani életfogytig terjedő fegyházbüntetés formájában, különös tekintettel arra, hogy Orbán Viktor elődje ilyen próbálkozásainak eredménye 30-50 millió halálos áldozat lett. Ezért a mi Keresztyén véleményünk is az, hogy az elkövetőknek az Emberiség védelme és a törvényes rend határozott biztosítása okán minimum 15, 20, 30 év vagy életfogytig tartó szabadságvesztésen a helyük.

Molnár F. Árpád, Budapest, 2012.09.27.

2012.10.03., Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 október 4..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: