Információszabadságról szóló törvény: amerikai inverz orbáni magyar

molnar_f_arpad_thinker_blueMolnár F. Árpád (ELI) mai Facebook-bejegyzése:

Az információszabadságról szóló törvény az USÁ-ban addig soha nem látott mennyiségben tette lehetővé titkosszolgálati iratok, a lakosság ellen irányuló elmeprogramozási, pszichiátriai terrorista stb. állami bűntettekről szóló dokumentumok tengereinek nyilvánosságra hozatalát, katonai műveletek és bűntettek leleplezését. Ezt az állam biztosította. Én többször mondogattam, hogy Magyarországra is kellene egy ilyen, mivel itt semmiféle, a titkosszolgálatok bűntetteit leleplező törvény nem létezik és itt minden kormányzati vezető és titkosszolgálat féktelenül és korlátlanul azt csinál, amit akar.

Erre jön ez az elmebeteg, a világsajtóból is visszatérően fasiszta elmebetegnek nevezett diktátor, Orbán Viktor és hoz egy információszabadságról szóló törvényt, mely minden tekintetben megcsúfolása az amerikai, a Föld bolygón jelenleg a példaértékűnek is tekinthető törvényhez képest. Az egy amerikai, ez pedig egy orbáni, magyar törvény. Ennek semmi köze az információszabadsághoz, hanem kizárólag abból a nyilvános és leplezetlen célból jött létre, hogy azt korlátozza.

Nem tudni, mennyire érdemes a törvény linkjét ajánlani, hiszen ez a tébolyult diktátor akár naponta változtat a törvényeken és jogszabályokon, szó szerint attól függően, milyen hangulatban van, továbbá valamelyik első-, másod- vagy huszadrangú, Orbán számára is ismeretlen, de a Fidesz-maffia klientúrájába vagy érdekkörébe tartozónak ítélt akárki vagy senki törvénytelen úton elkövetett gyarapítására, dúsgazdaggá tételére, a magyarság és legalább Európa demokratikus, szabadság- és gazdasági megkárosítására és további megfojtására.

Régen a törvényeket érdemes volt kívülről tudni, de a tébolyult diktátor óta fölösleges időpocsékolás, hiszen annak követése is a lehetetlennel határos, hogy melyik nap, mely törvényeket változtatja meg kénye-kedve szerint az önkénydiktátor.

Az amerikai információszabadság-törvényhez képest az, amit most is próbál Orbán Viktor keresztülvinni, az amerikaihoz képest fordított, abszolúte inverz, ellentétes célú.

http://www.echelon8.org
Tel.: +36/30/919-6386.
2013.05.19., Budapest, Hungary.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2013 május 19..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: