A CIA leleplezett és nem leleplezett republikánus módszereiről (kínzások stb.)

A CIA LELEPLEZETT ÉS NEM LELEPLEZETT REPUBLIKÁNUS MÓDSZEREIRŐL:

A számos következmény között van, hogy az amerikai pszichológusok és pszichiáterek, akiket bevontak a módszerek kifejlesztésébe és akik – nem az elkövetők – a napokban is, a világsajtóban, kamerák előtt védelmükbe vették a kínzásokat, össze-vissza hazudozva (hiszen rengeteg az ártatlan áldozat, akikről mind tudtuk, hogy ártatlanok), rengeteg kárt okoznak – és ez így helyes – a pszichológusok és a pszichiáterek megítélésének. Magyarul sokak szemét felnyitja, hogy a pszichológusok és a pszichiáterek állami alkalmazásai mit sem változtak – ahogyan Magyarországon sem – az Egyesült Államokban sem, hanem megy tovább a hitleri és sztálini tradíció, az MK-Ultra és a többi projecten belül bevett módszerek tárháza.

A másik – sok egyéb további pont mellett -, hogy mind tudtuk, akiknek közük volt a háborúhoz, hogy a Bush-kormányzat rengeteg üldözést, kínzást és gyilkosságot hozott és a republikánus Bush-éra alatt tömegesen üldözték világszerte azokat is, akikről mindenki tudta, hogy kifejezetten elkötelezettek az USA iránt és az amerikai kormányt illetően.

Bush esetében kifejezetten fel kell vetni a pszichiátriai- és az elmeállapot kérdését, mert amikor azt láttuk, hogy a CIA pontosan tudja, hogy akiket irdatlan üldözés alá vet, azok Amerika-barátok, akkor milyen indíttatásnál fogva folytatták mégis a kínzásokat és a gyilkosságokat? Tehát abszurdum, amikor azt állítják, hogy tévedések vezettek a 25-75% körüli ártatlanok üldözéséhez, elhurcolásához, kínzásához és meggyilkolásához. Mert – maximum ritka eseteket kivéve – nem voltak ezek hírszerzési hibák és tévedések; amikkel találkoztunk, azok között egy sem volt ilyen, hanem szándékos bűncselekmények voltak George W. Bush és a republikánus kormány által vezetett CIA részéről.

Arról a Bush-ról beszélünk ám, aki 2001-ben olyan rettenetes károkat okozott mindössze 24 óra leforgása alatt az Egyesült Államok megítélésének, ami lerombolta mindazt, amit az USA önmagáról, 100 év fáradtságos munkával és rengeteg politikai gyilkosság árán felépített a világ előtt!

A republikánusoknak jobban oda kellene figyelniük, hogy ne vegyék magukat körül olyan közveszélyes pszichopatákkal és elmebetegekkel, akik amerikaiakként vagy például izraeli lobbiként több kárt okoznak, mint amit az egész világ együttesen volt képes ártani az Amerikai Egyesült Államoknak 100 év leforgása alatt! Ne legyenek a republikánusok Amerika legnagyobb ellenségei és ne üldözzék azokat, akik a szövetségesi rendszereikbe tartoznak! Ehhez meg kell szabadulni azoktól a mentális kliséktől és ösztönös kényszerektől, amikkel önmaguk és Amerika, valamint az egész civilizáció pusztítására voltak.

Egyébként nagyon sokat számít, hogy milyen kormány alatt-mellett áll a CIA. George Tenet CIA-főigazgatóval sem volt annyi probléma, amíg Bill Clinton, a demokrata kormány idején működött. Miután azonban a republikánus Bush-kormányzat vette át az irányítást, úgy tönkre vágták a CIA és az Egyesült Államok megítélését, amit azóta sem és a technológiai rekord-irányváltásig soha többet nem fognak kiheverni.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Egy hozzászólás to “A CIA leleplezett és nem leleplezett republikánus módszereiről (kínzások stb.)”

  1. Ja…cia…a Clinton versus Lewinsky fesztivál olyan csodálatosan meg volt rendezve, mint egy Ujvilágrend-operett…Bush sem ment a busba, mert amikor az ikrek összedöltek egy állitólagos terrortámadás következtében, már szervezte a következö akciót: mittomhányadék unokahugának és egy eladott kenyai celebnek a fia kerüljön az usa trónjára…s lön világosság. Csakhogy valaki leoltotta a villanyt…Ki más, mint ciacicamica?

    2014. december 30. 15:44 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “A CIA LELEPLEZETT ÉS NEM LELEPLEZETT > REPUBLIKÁNUS MÓDSZEREIRŐL: A számos következmény között van, hogy az > amerikai pszichológusok és pszichiáterek, akiket bevontak a módszerek > kifejlesztésébe és akik – nem az elkövetők – a napokban is, a > világsajtóban,”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: