Amerikáztok, Mráz Ágoston, de annyit mondtok, amennyivel magatokból csináltok hülyét

Amerikáztok, Mráz Ágoston, de pont annyit mondtok, amivel hülyét csináltok magatokból. Mondd meg a fideszes haverjaidnak – de ne a piti idiótáknak, akik nem tudják, mi fán terem a titkosszolgálat -, tehát mondd nekik, hogy ne feledjék az NBH hajdani szlogenjeit: “A haza minden előtt”, s most, hogy a baromságot már idéztük, idézzük azt is, amit jól kihasznál ellenetek legújabb rémképetek, az Amerikai Egyesült Államok: “Őrizzük meg titkainkat”.

Azt üzenjük Orbánnak: Nem az tesz valakit naggyá, hogy lebegteti a semmiben és nem mondja ki az igazságot, hanem az, hogy annak kihirdetésére építi fel programját és ezzel lemossa a színpadról és történelmi szégyenpadra, süllyesztőbe és szemétdombra veti élete összes ellenségeit, lesöpörve azok szinte minden fegyverét, ő maga pedig halhatatlan dicsfénybe kerül.

Van más út is: egy bukott, undorító, korrupt, harácsoló, disznó, bűnöző, szociopata diktátoré, aki sokáig saját népét nevezte legfőbb ellenségének, mert a világ kiszolgálta őt majd’ minden gonoszban. Egy bukott, undorító, kapzsi, gonosz diktátoré, akit először megvetett a világ és népe kétharmada, aztán megveti őt mindenki, családja pedig örülhet, ha nem koncolják fel, amint az egyre dühödtebb népi, gazdasági és politikai ellenségei elszabadulnak Amerika-kötötte béklyóikból.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Egy hozzászólás to “Amerikáztok, Mráz Ágoston, de annyit mondtok, amennyivel magatokból csináltok hülyét”

  1. Ami az NBH-t illeti – az NBH-nak sosem volt, s nincs, nem is lesz hazája. Vándorol, mint elaggott kitartott kurtizán, péniszröl falloszra. Ami a valódi titkosügynököt jellemzi…nincsenek barátai, sem ellenségei. Nem csak azt tudja, mit kivel osszon meg, de azt is, hogy meg kell-e osztania. A valódi tikosügynöknek nincs magánélete, kapcsolatait lazán kezeli, nem szolgáltat ki senkit – és nem szolgál senkinek. Csak a munkája eladó, a lelke nem. Ami az “Örizzük meg titkainkat”szlogent illeti…nos – titkok nincsenek, csak dezinformáció létezik….ezt a valódi “titkos”ügynök tudja. Pellengérre állitja a dezinformáció jelenségét, hogy az emberiség rájöjjön: titkok pedig nincsenek…Tiszteletteljes szeretettel: Hadriel

    2014. december 30. 15:32 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Amerikáztok, Mráz Ágoston, de pont annyit > mondtok, amivel hülyét csináltok magatokból. Mondd meg a fideszes > haverjaidnak – de ne a piti idiótáknak, akik nem tudják, mi fán terem a > titkosszolgálat -, tehát mondd nekik, hogy ne feledjék az NBH hajdani > szlog”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: