Csodás titkokat őriz az Automata című 2014-es film

Molnar_F_Arpad_ELI_blaze.JPGA 2014-es Automata egy csodálatos film. Vannak benne olyan hosszas epizódok, amiről visszatérően az Adél élete című filmről mondott egyik legemlékezetesebb kritika jut eszembe: ugyanis az Automata című film sivatagi vonulása már olyan, ami szintén az ember bőre alá kúszik és ott is marad.

Az Automata inkább férfiaknak való. Borongósan induló negatív utópia, ami igazán tanulságos és mélylélektani, mintegy eposszá válik, amelyben az ember a robotok mellé áll. Azon az áron is, hogy tudja, ezek a gépek jó eséllyel felül fognak emelkedni az Emberiség hatalmán.

Az Automata hasonló hangulatú film lenne, mint a Gép volt, de mégis túlemelkedett azon. A filmet Gabe Ibáñez rendezte. Kiváló, különleges munka. Az Antonio Banderas főszereplésével készült film forgatókönyvét – mert ilyen kiváló munkánál ezt is tanulnia kell mindenkinek – Gabe Ibáñez, Igor Legaretta Gomez és Javier Sanchez Donate írták.

A trailer (előzetes) nem sok mindent tud elmondani erről a különleges filmről, az igazi barátságról, a szeretetről és egyfajta igazi szerelemről, ami a filmben a robot és a robotok iránt rejtőzik.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Egy hozzászólás to “Csodás titkokat őriz az Automata című 2014-es film”

  1. Láttuk a filmet…egy ami barátunk hozta . azután néztük meg, miutén ezt a hozzászólásodat leforditottam – tehát jó régen……ki tudja, hány hónapja…egyeztettem meglátásom a tiéddel…nemigen egyezik – sorry…a technika a spiritualitás osztályon aluli másolata…Tiszteletteljes Szeretettel – mint mindig – Hadriel

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: