Ha a zsidók magyarok lennének (és az arab és orosz ügynök-bevándorlás helyzete Nyugat-Európában)

HA A ZSIDÓK MAGYAROK LENNÉNEK (ÉS AZ ARAB ÉS OROSZ ÜGYNÖK-BEVÁNDORLÁS HELYZETE NYUGAT-EURÓPÁBAN)

Izrael, amely mindig a világ legjobbjai között volt titkosszolgálatok terén, a magyarok helyében minimum a következőt tenné:

1. A geopolitikai helyzetet kihasználva, a környező országokban (is) megerősítené a diaszpóra nemzeti identitását.

2. Tömegeket szervezne az anyaország kormánytól független állami titkosszolgálatába.

3. Mesterséges konfliktusokat keltene a környező országokban, amelyeket (és a meglévő konfliktusokat) meglovagolva minden igyekezetével megpróbálná a bolygó figyelmét a magyarokra és a magyarokkal szembeni konfliktusokra irányítani.

4. Világméretű, professzionális kampányt szervezne annak kimutatására, hogy a magyarságot elnyomják, így a környező országokban.

5. Céljai között lenne az elcsatolt területek – nemzetközi nyomást is megszerezve – minél nagyobb arányú visszacsatolása.

Mindebből, ami – mivel a magyarságnak esélye sincs a hozzá képest zseniális izraeli tehetséghez – a magyarságnak hasznos lehetne, de talán érdemes egy történelmi kísérletre, az az, hogy a magyarságot úgy megszervezni, ahogyan a francia ellenállást szervezték: azaz kivétel nélkül minden magyart beszervezni a titkosszolgálatba.

Egyébként az arab diktatúrák és az orosz mentalitás ebben relatíve menő, ami Nyugat-Európában a bevándorlók tömegei kapcsán nagyon elhallgatott, de amúgy köztudott dolog. Az arabok eleve nagy ismeretekkel kerülnek Európába, mert kemény diktatúrákból jönnek. Így a gazdátlan arabokat is könnyen tudták mobilizálni a nyugati államok titkosszolgálatai, mert az arabok ismerik a módszereket és a vérükben van, hogy sok mindenről nem beszélünk. Az oroszok és az ukránok pedig a Szovjetunióból is magukkal hozták az erős titkosszolgálatokat, és a bevándorlókkal Nyugat-Európába beözönlő orosz ügynökök teljes egységben tudnak mozogni, vezényszóra, és nem a nyugatnak alárendelt módon, hanem az orosz FSZB napi politikai utasításai szerint!

Ez óriási különbség az arab bevándorlókhoz képest! Az arabok a nyugati kormányok titkosszolgálatainak játékszerei (az arab terrorizmus ehhez képest sokkal csekélyebb erő), az oroszok viszont Oroszország tulajdonai!

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: