Uruguay példamutató miniszterelnöke vagy Magyarország tébolyult oligarchája?

uruguay_jose_pepe_mujicaAz Anonymous Operation Hungary bejegyzése így szól (a képet is ők mellékelték):

Egy igazi példakép: a világ “legszegényebb” elnöke, fizetése 90%-át a szegényeknek adja, összes tulajdona egy apró külvárosi kunyhó és egy bogárhátú Volkswagen. Sorban áll az orvosnál a többi polgárral együtt, nem élvez privilégiumokat, nem lakik rezidenciában, egyszerű, szerény életvitel mellett Uruguay-t a világ egyik legsikeresebb, legprogresszívabb országává tette. Lenne mit tanulni tőle. Respect Pepe!!

Molnár F. Árpád villámkommentárja:

Ebből is látszik, hogy Orbán Viktor tébolyult, eszelős terrorista. Uruguayban is úgy lett katonai diktatúra, hogy a hatvanas években a szociális rendszer meggyengült, ami lakossági elégedetlenséghez és ellenálláshoz vezetett. Kialakultak a diktatúrapárti csoportok, amik kemény ellenállása hatására a kormány felfüggesztette az egyéni szabadságjogok gyakorlását. A katonai diktatúra 1973-tól 1984-ig tartott, amíg új elnök nem került hatalomra.

Orbán azzal, hogy elkezdte végleg kivezetni a segélyezés fogalmát is – a tudatlan és jó életre alkalmatlan magyar nép vastapsával övezve, amely mindig kárt akar saját polgártársai ellen, mert azt hiszi tudatlan fogyóeszközként, hogy akkor neki több jut, mert buta a gazdasághoz és a történelemhez is, mindenhez műveletlen -, a társadalmi elégedetlenség erősödését és a szabadságjogok kormány lakosságot, lakosság kormányt gerjesztő csökkentését eredményezte, amely egyenes út a diktatúrához, a szegénységhez és az elnyomáshoz.

A magyar nép azért nem tudja felmérni, mit művel, mert ahogyan Széchenyi István gróf mondta az ilyen népről: tudatlan, műveletlen, hitvány és alávaló, ezért keresi és tűri meg a gonoszt a saját feje fölött. A magyarság nem ismeri a történelmet, nem tudja, hogy a jó és rossz példák az élet és a túlélés tanítómesterei, továbbá a magyar nép irigy, honfitársaival szemben kifosztó, antiszociális, szociopata és rosszindulatú. Ezért amiket a magyarok saját honfitársaik ellen kívántak, mind rajtuk kezdett beteljesedni. És ez a része így igazságos.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Egy hozzászólás to “Uruguay példamutató miniszterelnöke vagy Magyarország tébolyult oligarchája?”

  1. Mint azt tudjuk – a magyar nép ’56-tól a kádárista bájkumunista Tündérországban jócskán elszokott a gondolkodástól. Lehetöségei pl. a kisvállalkozások terén sokkal nagyobb volt, mint bármely más, ún. “szocialista” országnak. Nagyobb volt a szólásszabadság, minek okán a Fényes Szelek fuvallatától megrészegült, bekómált nyálpárt-tagok plüssböl és vékonyfosból kreált utódai ontották magukból szánalmas és csökött ötleteiket, eszméiket, és mindazt a szennyet, amin a selymesen bársonyos vigyorforradalom elindulhatott. Az Orshowshmanek ellloptak minden hordót, hogy ronggyá szónokolják a kloákanyilást a fejükön. Eljen a müködö végbélféreg-tudatú szirupos álellenzék minden lárvájával egyetemben……csak ne ezen a Földön. A comment nem személyes jellegü – egy jelenséget mutat be, nem személyeket, akik dolgukat tevén ugyanúgy áldozatok, mint áldozataik…Tiszteletteljes szeretettel: Hadriel

    2014. december 30. 15:38 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Az Anonymous Operation Hungary bejegyzése így > szól (a képet is ők mellékelték): Egy igazi példakép: a világ > “legszegényebb” elnöke, fizetése 90%-át a szegényeknek adja, összes > tulajdona egy apró külvárosi kunyhó és egy bogárhátú Volkswagen. Sorban áll > “

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: