Saját kardjukba dőlnek a civil tüntetések szervezői – ahogyan a magyarokhoz illik

molnar_f_arpad_tatarszentgyorgy_churchAz év eleji tüntetések kapcsán sok a reklamálás, mert a szervezők semmiféle pártzászlót nem akarnak látni, a pártok meg azt mondják (lehet, hogy nem mind): már unják, hogy kiállnak a civil megmozdulások mellett, ott vannak a tüntetéseken, de aktivistáiknak el kell titkolniuk ideológiai hovatartozásukat. Azt reklamálják most már egyre többen, hogy senki nem várhatja el, hogy buszokat szervezzenek és vidékről hozzanak fel tömegeket, miközben akiket hoznának, nem képviselhetik azt sem, mivel szimpatizálnak. Ez pedig nem csak ellenkezik a demokrácia elveivel, de nyilvánvalóan – mert a diktatúra már csak ilyen – messze töredékére csökkenti a tüntetők számát, valamint a hatékony erőt.

A világ hasonló véleményen van a magyarokkal: a magyarok képtelenek összefogni, akkor is veszekszenek, ha egyébként ugyanazokat a célokat képviselik, a civil szervezetek pedig annyifelé húznak, sokszor ugyanazért tüntetve, annyi helyen, szinte ahányan vannak.

A pártok reklamálják továbbá, hogy akik azzal pocsékolták el az erőket, hogy évekig azt hangoztatták, hogy pártok a közelükbe se jöjjenek, aztán pártokat alapítottak (mint pl. a Millások stb.), de összefogásra így is képtelenek maradtak.

A szakértők azt is bírálják, hogy míg más országokban van követhető ellenzék, addig itt az ellenzék pártjai is darabokban vannak.

Egyszóval igaza van a világ véleményformálóinak: 2015-ben tovább fog nőni a szegények száma és tovább fognak romlani a demokratikus és szabadságjogok Magyarországon.

A magyarok mindig azzal kezdik, kiket nem akarnak látni egy-egy összefogásban. Aztán mindig azon kapják magukat, hogy teljesen egyedül maradtak. Ez a magyarság stratégiai képességeinek megdöbbentő hiányát mutatja.

Molnár F. Árpád (ÉLI), a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője. Tel.: +36/30/919-6386.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 31..

4 hozzászólás to “Saját kardjukba dőlnek a civil tüntetések szervezői – ahogyan a magyarokhoz illik”

  1. teljesen egyetértek.Mi csak meghalni szeretünk hogy utána egy jóadagot legyen min síránkozni!!!

  2. Így van! Minden pártnak, demokratikus ellenzéki erőknek, szakszervezeteknek minden demokratának el kellen jönni olyan zászlóval, jelvénnyel véáleménnyel amilyenje van. Mert az Ővé és az a Ő véleménye. Ezt hívják SZÓLÁSSZABADSÁGANAK!

  3. ” 2015-ben tovább fog nőni a szegények száma és tovább fognak romlani a demokratikus és szabadságjogok Magyarországon. ” Nagyon-nagyon igaz a cikk, osszátok ezer felé mindenhol!!!! Addig amíg o.v. meg nem tiltja, hogy ilyen írások megjelenjenek, amíg nem fogja korlátozni a facebookot!! Azt mondjátok nem meri megtenni? Sok mindenre mondtuk már, és igen meg tette! Gátlástalan bűnöző! Utána hogy szerveződünk Debrecentől Győrig, Nyíregyházától Pécsig??? Ne várjátok meg a totális diktatúrát!!!! El kell fogadni a kicsit másképp gondolkodó véleményét is, mert míg ezen marakodunk, ő építi tovább a rabszolgatartó társadalmát!!!

  4. Magyar összefogás…a magyarokra inkább a széthuzás volt jellemzö, szinte mindenkor…persze, van csekély ellenpélda, de az olyan elenyészö, hogy szinte a társadalom semmilyen területén nem érvényesithetö…és e külföldön is látják….dörzsölgetik is a kezüket a Setét Testvériség csicskásai…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: