Szilveszter van; eddig Falus Ferenc képi megosztása tetszett a legjobban

molnar_f_arpad_arny_sziluett2014. Szilveszter napja van, délelőtt. Eddig a korábbi budapesti főpolgármesterjelölt, Falus Ferenc Facebook-on megosztott képe tetszett a leginkább; ezt éreztem az év utolsó napjához és az új esztendő realitásához az eddigiek közül a legközelebb és leginkább kifejezőnek. Pezsgőt legfeljebb ilyesmikre bonthatunk. Legalábbis aki nem távozik Magyarországról, annak ilyesmikkel fog telni az éve, miközben Orbán, Simicska és a többiek tobzódni fognak a lakosságtól és az EU-tól elszedett és gátlástalan bűnöző alkatú pszichopátiával zsebükbe tömködött ezermilliárdokkal.

Mert ne feledjük, az ünnep csak álcája a horrorisztikus orbáni realitásnak, amelyben Magyarország – Orbán Viktor 2010-es kormányzása óta – az Európai Unió 28 tagállamának legutolsó helyére vágtázott demokratikus és emberjogi szempontból egyaránt, ahogyan felmérések szerint a magyar lakosság emberi jogokra való igénye tekintetében is.

Azaz putri igényű nép lett a magyar egy olyan kormányfő irányítása alatt, amelyik azt mondta: putrira vagytok ti méltók csupán, mocskos magyarok.

És igaza lett.

Közben felmerül a kérdés: ha az EU-nak nem 28, hanem 58 tagállama lenne, akkor Magyarország és annak népe az 58. helyet célozná meg elérendő nemzeti maximumként? A magyarság azt mutatta meg az elmúlt esztendőkben, hogy nem méltó és igénye sincs a minőségre, de minden vágya, hogy hátulról mindig és szinte mindenben az első legyen. Legutolsó sereghajtó voltát pedig nagy pofájú és kövér lászlós gőggel próbálja ellensúlyozni, de ettől csak még inkább kitűnik választott és tűrt alávalósága.

Úgy tűnik, hogy Magyarország azt érdemli, ami a Falus Ferenc által megosztott képen is látható (Falus Ferenc a 168 óra lap képét osztotta meg), mivel Magyarország népe a legigénytelenebb az EU 28-a közül arra, hogy több demokráciában és több szabadságjogban részesüljön. Úgyhogy a helyzet – amit a magyarság minden alkalommal megszavazott és választott – a következő:

south_park_fidesz_mindenkit_szakadekba_rugunk

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 31..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: