A CIA-kutyára is így jött dér (Azaz bűnözőknek adni az ukrán és a magyar népet…)

molnar_jon_arnyek (1)A nyugati cikk olyan, mintha egy katasztrófasorozatot teregetne. Ennek ellenére Orbán tábora továbbra is jelentős. Mintha a magyarok kifejezetten abban lelnék örömüket, amik a lehető legnagyobbakat ártanak nekik.

De hát a CIA-kutyára is így jött dér. Ukrajnát is úgy veszítették el, hogy miután Leonyid Kucsma helyére az emberüket, a Putyinék felől ezért megmérgezett Juscsenkót szervezték (nagy háború volt ez akkoriban Putyin és az USA között), az USA továbbra is táplálta az ukrán korrupciót. Az ég világon semmi értékelhetőt nem tettek az ukrán lakosság kifosztása ellen. Egy volt számukra fontos: az emberük őket támogassa, ne Putyint.

A biztonságpolitikai szakértők pedig levonják a következtetést: ennek az Ukrajnának most már nem szabad adni semmit, mert ott mindenki, mindent ellop. Tartozzon nyugathoz vagy tartozzon kelethez.

És igazuk van. Ha a nagyhatalom nem segít Ukrajnán, a népe pedig olyan hibbant és primitív, mint a magyar, akkor ott egye meg a fene Ukrajnát, ahol van. De többé ne fizessük a bűnöző, tömeggyilkos ukrán oligarchiát. Amit adunk, azt ugyanis ellopják és szétosztják maguk között.

Ukrajna mintha hosszú időre halálra lenne ítélve. A nagyhatalmak csúnyán elárulták az ukrán népet, a világ pedig nem akarja vagyonát egy feneketlen kútba szórni, aminek alján bűnöző oligarchák, keresztapák és tömeggyilkosok tátják hatalmas szájukat, feneketlen bendőikért.

Pl. az amerikai Charles Gati pedig azt mondja: Orbánék nagyon ügyesen lobbiztak az USÁ-ban, hogy azért kell őket támogatni, mert különben jön a Jobbik. Ez – mondja Gati – kiválóan működött.

A fideszesek ezt megülve pedig könnyen fel tudták számolni – nyugati védelem mellett – a demokráciát Magyarországon. Azt csináltak, amit akartak.

Ilyen az, amikor az amerikai nagybácsi és a CIA olyan ütődött, mintha a viccbéli Mórickát szerződtette volna nemzetbiztonsági főtanácsadójának.

Aztán a pszichopata csemete, Orbán Viktor szembefordult az USÁ-val, mert nem kapott meg mindent az amerikai nagybácsitól, amit akart. Megkapta az amerikai nagybácsitól Arthur J. Finkelsteint, azaz Netanjahu miniszterelnök tanácsadóját, a világ leghírhedtebb kampánytanácsadóját, megkapta az amerikai, tehetségtelen és bugyuta politikai had hatalmi támogatását, nehogy jöjjön a csúnya Jobbik, és ezzel az USA olyan jól fejbe verte magát – mert nem becsülte a magyarokat, ahogyan az ukránokon is keresztülnézett -, hogy ma már milliók utálják az áruló nagybácsit és csúsznak szépen keletre, Putyin felé.

Pedig a magyar népnek még arról sincs fogalma, hogy Orbán Viktort is az amerikai konvojnak – az USÁ-nak és Izraelnek – köszönhetjük. Ha ezt időben megértik, akkor fog csak igazán sokakban nőni az Amerika- és Izrael-gyűlölet.

Mi pedig, akik szintén tudjuk, hogy mindig elárultak minket, miért is ne segítenénk a magyaroknak, hogy megtudják, miket tett az amerikai nagybácsi és haverja a hátuk mögött és miért került Magyarországon a lakosság fele mélységes szegénységbe, hosszú évtizedek óta nem tapasztalt elnyomásba és olyan kilátástalanságba, amihez hasonlót itt nem éreztek tömegek a Rákosi-rendszer óta! Mert a Kádár-rendszer, a hatvanas évek közepétől már a megélhetési biztonság, a béke és a szociális biztonság kora volt.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 január 3..

Egy hozzászólás to “A CIA-kutyára is így jött dér (Azaz bűnözőknek adni az ukrán és a magyar népet…)”

  1. Joe Esterhas (magyar származású, szétszivott celeb)…életében egyszer véletlenül beszólt egy okosat: “Adj a magyarnak egy pofont, ö tudni fogja, miért kapta”…Nos, hogy miért kapta a magyarság a narancsszin-kesztyüs maflást? Azt kérdezzétek, akit ’88-ban a vállán hurcolt a bársonyjakobinus csürhe…rosszul jártak, hogy nem akasztani vitték….nos…post coitum omne animal triste est….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: