Csányi Sándor megbolondul, amint a Molnár F. Árpáddal kerül szembe. De a lista hosszú…

Jó néhány évvel ezelőtt többször felszólítottam csanyi_sandor_ures_deruCsányi Sándort: gratuláljon a HÍRHÁTTÉR tevékenységéhez. Nem tette meg, de helyette pl. pár hónapja beidézett a rendőrség, mivel Csányi Sándor feljelentést tett Multimédia Hírháttér Facebook-profil egyik kommentje ellen, amit Multimédia Hírháttér a Koppány Csoport Facebook-oldalán, a csoport egyik Facebook-bejegyzéséhez írt. A bejegyzés, amit Csányi Sándor feljelentés tárgyává tett, döbbenetesen szelíd, és egészséges elméjű ember – pláne olyan, aki az ország leggazdagabb embere – semmiképpen nem kezd el Orbán hatóságai által, közpénzen, vagyis a nép pénzén üldöztetni, elvonva ezzel egyrészt a hatóságok erejét a netán legalább időnként fellelhető bűnüldöző tevékenységüktől, és ráadásul üldözés alá véve egy olyan nonprofit, ingyenes jogvédőkből álló médiát, akinek minden munkatársa ingyen és saját költségén segít a világ minden népéből azoknak, akik ezt kérik. Nem pénzért, hanem ingyen!

Egy ilyen csatából egy Csányi kizárólag halmozott veszteségekkel tud kikerülni. Bukása holt biztos és 100 %!

Csányi Sándor viselkedése azonban nem csak őrülten maga felé hajló és – a budapesti bombarobbantások legfőbb atyja, a multimilliárdos Pintér Sándor hajléktalanok elleni szavait idézve – deviáns, súlyosan deviáns(!), a társadalomra kifejezetten bomlott elméjű és közveszélyes(!), de olyan, mint akinek mesterségesen megbontották az agyát, ne fogja fel, mit csinál és mibe kerül ez neki.

Ahogy azt mindig tapasztaltuk, Csányi Sándorral is hasonló történt.

Amikor annak idején pl. a fideszes Zombor Gábor kecskeméti polgármesternek, aztán pl. a fideszes, akkor még nem elhíresült Papcsák Ferenc zuglói polgármesternek felajánlottuk, hogy közmunka bérért olyan, a várost népszerűsítő vagy az útjaikról beszámoló cikkes és filmes stb., teljesen semleges médiatevékenységet biztosítunk, ami egyébként nem csak milliókba kerül, ha bárki mást bíznak meg vele, de ezek a trógerek sok-sok milliót is fizetnek ezekért sleppjüknek és korrupt, bűnöző haverjaiknak (természetesen a lakosság pénzéből teszik), de a szociális segélyt és a közmunkabért is sajnálták ezek a himpellér, vérszívó, azóta már hírhedt bűnözők.

Az elutasítás után Zombor Gábor hamar büntetőjogi zuhanórepülésbe kezdett, Papcsák Ferenc fideszes orbáni polgármester kétes ügyei és bűntettei pedig ugyancsak elárasztottak minket. Pedig nem kerestük ennek lehetőségét. Hanem a következő lépés Papcsák esetében is az volt, hogy egy bírósági tárgyalóteremben találtam magam kordokumentumfilm-készítőként, ahol olyan hajléktalanok perelték be Papcsákot, akiknek házait egyszerűen földig rombolta, értékeiket pedig a szeméttelepre szállíttatta.

Ez egy blog, nem egy újság cikke, úgyhogy leírom: mocskos egy állat ez a Papcsák. Mocskos egy állat.

A közmunkabéren való városimázs-cikkek és napi útjaikról (borászat, szobor-leleplezés stb.) szóló pártatlan tudósítások helyett kőkemény bűnügyi botrányok és minősíthetetlen gaztetteik lettek médiánk témái. És ismétlem: nem azért, mert kerestük, hanem mert az első “NEM!” után hirtelen ezzel jöttek hozzánk, mint akiknek az elméjét irányítják, független civilek és hétköznapi áldozatok, akik ellen az elkövetett sérelmek az égig kiáltanak Isteni ítéletért.

Miután pedig Csányi Sándor nem óhajtott gratulálni általában vett emberjogi stb. tevékenységeinkhez vagy bármely konkrét cikkhez, sőt, még feljelentést is tett, ezután – minden összebeszélés nélkül – az egyik első reakció az volt, hogy pl. egyik kolléganőnk írt egy rövidebb cikket Csányi Sándor alantas hitványságáról, ahol mindenféle tömeggyilkosnak és terroristának lehordta, és ez a cikk pillanatok alatt máris több, mint 60 ezres nézettséget hozott.

Akárhogy is nézem, ha én volnék az ország leggazdagabb embere, vagy ha a világ leggazdagabbja, akkor sem látnám úgy, hogy ez nekem megéri. Majd hülye lennék így ráfizetni, ha nem muszáj! Normális esetben és normálisabb elmével Csányi Sándor sem látta volna úgy, hogy neki jó üzlet pénztelen, mindenkinek ingyen segítő jogvédőkbe és médiaorgánumokba belekötni, ahelyett, hogy a huszadik sameszát küldte volna egy gratulációval, hogy ‘nahát, ez tetszett, ezt jól csináltátok, csak így tovább’ vagy valami, és megéri neki csupán egyszer – nemhogy állandóan -, hogy egy-egy gyorsan írt cikkünk is, két nap alatt is 70 ezer IP-címről megnyitva tudassa – az emberek egyébként osztatlan egyetértését kiváltva -, hogy Csányi Sándor csak egy utolsó mocskos, rohadt, kapzsi, tömeggyilkos terrorista.

Kollégáim – Domján Tibor HírAréna-lapigazgatótól Sz L.-ig – mindannyian szentül meg vannak arról győződve, hogy az a téboly, ami politikusok, milliárdosok, bizonyos külföldi titkosszolgálatok stb. részéről velem kapcsolatban tanúsított, mesterséges beavatkozás része és személyhez kötött: azaz hozzám. Konkrétan arról van szó, hogy rajtuk kívül eső hatások miatt egy csapásra olyan rendkívül hibbantak és bolondok, hogy ha más téren is ennyi eszük és stratégiai tudásuk lenne, nem csak pillanatok alatt csődbe mennének, de soha a büdös életben nem tudtak volna sem vagyont, sem politikai tőkét felhalmozni.

Igen: azt mondják, ezek akkor bolondulnak meg, ha velem kerülnek szembe. De ők ezt sosem látják, amikor öncsonkító, eszement tetteiket zsinórban elkövetik, mert előlük el van zárva ez az ismeret, miközben minden kívülálló, aki tanúja a Csányi-féle, Zombor-féle, Papcsák-féle, Kocsis Máté-féle szuicid, öngyalázó eseteknek, tisztán látja, hogy ezek bolondok. Mert ki az a hülye, aki saját maga ellen indít morális söpredék mivoltát bizonyító, széles körű bűnügyi, tényfeltáró és médiakampányt?

Nyilván csak olyan, aki elmebeteg.

Hát így gyártja rendszerünk a bolond Orbán Viktorokat, a bolond Csányi Sándorokat, a futóbolond Zombor Gáborokat és hibbant, közpénzen eltartott csicskáikat…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 január 3..

Egy hozzászólás to “Csányi Sándor megbolondul, amint a Molnár F. Árpáddal kerül szembe. De a lista hosszú…”

  1. Mit lehet várni az eladott lelkektöl?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: