Provokálnak Orbán és Pintér Sándor közpénzen eltartott kutyái

Üldöz és ezzel hergel és provokál a magyar politikai gazságszolgáltatás és ez megint nagyon sokba fog kerülni Orbán Viktornak, Pintér Sándornak és bandájának.

Hányan haltak bele, csupán öngyilkosokként a magyar gazságszolgáltatás és a vele egy húron pendülő, szintén általunk eltartott politikai bűnözésbe?

SOK EZREN! SOK EZREN!
BÍRÓBŰNÖZŐK?! POKOLRA VELÜK!!!

Mit mondott Kádár János elvtárs? Addig kell folytatnunk a kivégzéseket, amíg annyit meg nem ölünk, ahányat a mi elvtársaink közül kivégeztek.

Tanuljunk csak egy kis jordániai kormány- és népi politizálást, hogyan kell életben maradni és túlélni a tömeggyilkos terrorizmust: és figyeljük úgy a jordániaiak éltető szavait, hogy közben mindenki gondoljon bármely öngyilkosságba kergetett és meggyilkolt honfitársunkra! Bármelyikükre, mert elég egy is a radikális gondolatreformokhoz!

A cikk címe: Zene füleimnek a jordán hadsereg és nép bosszúszomja

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 február 5..

Egy hozzászólás to “Provokálnak Orbán és Pintér Sándor közpénzen eltartott kutyái”

  1. Syriával kapcsolatban az Iszlám Állam stricijeinek az a lenyűgöző ötlete támadt – még a polgárháború kitörése előtt – hogy az alawita kisebbség és a szunnita többség közti vallási ellentéteket kiélezve vallásháborúnak álcázza a polgárháborút, folytatva a Syria területén élő örmény keresztények tömeges lemészárlásával…ezekért természetesen Asszadot terhelte volna a teljes felelősség…Latakia lerombolásakor gondosan ügyeltek, hogy a többségben palesztin menekültek által lakott városrészt a földdel tegyék egyelővé…gondold csak tovább…Ostblockban nagyszerűen ki lehet élezni a nemzeti ellentéteket…a gazdasági helyzet épp megfelelő talaj a nacionalista baktériumtenyészetnek…mindkét cikk fordításban továbbítva a megfelelő blogoknak. Tiszteletteljes köszönetem. Hadriel

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: