Furcsán hangozhat, de megalapozott: a háború lehet az egyetlen kiút

molnar_jon_arnyek (1)Ami jogokat a lakosságtól főleg a Fidesz elvett, azt a politikai pártok már nem akarják visszaadni. – Furcsa lehet, ha végeredményekben fogalmazok, de több van ebben, mint azt mások sejtik. – A politikusok nem akarják a magyar nép jogait sem visszaadni, sem annak nyugati jólétében nem lesznek motiváltak. Kevés jogot helyreállítanak, aztán tovább bontják a rendszert lefelé.

A politikusok úgy tervezik, másként szólva: úgy vannak kódolva, hogy a következő 25-30 év is Magyarország rothasztásának, a nép szegénységének és nyomorának szándékával telített. A politikusokat nem fogja érdekelni, mert ők saját magukat fizetik a nép vagyonából továbbra is. A nép nyomora, az Ön következő 30 évének kilátástalan rothadásra és a nyugati jólét után vágya őket nem érdekli.

Végeredményekben beszélek? Sokan, akik okosabbak, sejthetik, miért.

Az elkövetkező emberöltő nyomorából kizárólag külső beavatkozás válthatja ki az országot. Ennek egyik módja a fegyverkezés. Mivel Magyarország sorsát megpecsételi a belső politikai bűnözés és kijelentem, hogy ha külső, merőben eltérő beavatkozás nem történik, akkor Magyarország sorsa az elkövetkező évtizedekben teljesen reménytelen, ezért nyilvánvaló, hogy mivel a földi élet rövid, mindannyiunk érdeke, hogy háború útján is, de ebből a helyzetből Magyarországot mindenképpen kimozdítsuk. A polgárháború vagy bármilyen külső háború biztos módszer arra, hogy közben és aztán Magyarországon valami változás történjen. Akkor elindulhat utána rosszabb vagy jobb irányba, tehát ez feltétlenül esély arra, hogy jobbá váljanak a dolgok.

Ha a bamba, puhány, buta magyarság a béke mellett dönt vagy mások így hagyják, akkor a magyarságra a reménytelen rothadás következik. 30 évet mindenki lehúzhat a vécén az életéből. Akkor nem lehet rajta segíteni.

Ez az ára a békének. Ennyibe kerül.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 február 10..

2 hozzászólás to “Furcsán hangozhat, de megalapozott: a háború lehet az egyetlen kiút”

  1. Sajnos, szomorúan kell konstatálnom, hogy a jelen helyzet nemcsak Magyarország, de a bolygó népességének kétharmada számára radikális megoldás nélkül megoldhatatlan. A seregek összegyűltek már, és egy utolsó jelre várnak. Elötte viszont folytatódik a kijelölt területeken élő népesség gyengítése, ezt látjuk. Köszönet a cikkért. Szeretetteljes üdvözletem, további jó munkát. Hadriel.

  2. […] “Furcsán hangozhat, de megalapozott: a háború lehet az egyetlen kiút“ […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: