A Buda-Cash – mint a Vizo-birodalom – a rendszerszintű maffializmus tanúbizonysága

molnar_f_arpad_eli_greenA Buda-Cash esetében sokkal nagyobb összegekről van szó, mint a Vizo-birodalom esetében volt. De a Vizo-birodalomról is legkevesebb sok ezren, vagy több tízezren tudtak, viszont ott is elég volt lefizetni – mint a Buda-Cash esetében – az ellenőrzési és más, a területre fenyegető hatású kulcsfigurákat. A többi az adott felügyeleti és nyomozó stb. szerveknél csak csicska, nekik nem kell külön pénz, ahogyan a Vizo-birodalom esetében sem kellett kifizetni a rendőri, ügyészi stb. állományt, hogy minden eltussolásra kerüljön és a média is hallgatott, hiszen saját lobbijukból senki nem kezdett teregetni.

A Vizo-féle drogkereskedelem is ott zajlott, minden hétvégén sok ezer teljesen kívülálló előtt, senki nem tartott rendőri ellenőrzéstől, az interneten is nyilvános volt, hogy ott legális a kábítószer. A Buda-Cash miben különbözik? A konstrukciót tekintve szinte semmiben!

Pl. az ATV mit csinált volna, ha mi bizonyítékokkal eléjük teszünk egy bizonyító paksamétát? Mármint most Buda-Cash-ügyben, mert ugye Vizo-birodalom ügyében nyilvánvaló mindenki számára, hogy semmit. Amit eddig, minden ügyben: semmit! Amíg a multinacionális és oligarchia lobbik által pénzelt médiumok valamely multinacionális szárnyához tartozó embere – pl. MSZP-s vagy fideszes képviselő – nem kezd el teregetni, addig az összes média is hallgatni fog, az ATV-vel együtt! Mindig így volt ez, azóta is így van ez! A minket megkeresett nyugati újságírók többek közt ezek miatt a világos bizonyítványok miatt mondták el, hogy Magyarországon független média nem létezik! És mikor mondták ezt el, egymásnak adva nálunk a kilincset? Hát akkor, amikor egyik anyagunk ismét felforgatta a világot, de kivétel nélkül az összes magyarországi média eltitkolta!

Tehát lehet egymás fenekét nyalni, aztán netán úgy járni, mint a baloldal 2006-tal, amikortól hiábavaló lett minden hazugság, sőt, kizárólag a baloldalt és annak médiáit sújtotta, de egy idő után az önhitt beltenyész korrupció, amely nem mutat korlátokat és minden látszatra is megtanul fittyet hányni, egy idő után gyakran elkezd dolgozni a beltenyészet ellen, ahogyan a magyar nép is elkezdett átállni az oroszokhoz és kelethez, mert elege lett abból, hogy még azt követően is hülyének nézik és kifosztják, hogy már nagyságrendekkel többet tud, mint amit a média valaha is el mer mondani!

A Buda-Cash-ről mindenki tudott, akinek tudnia kellett, mindenki benne volt, nem volt nehéz őket lefizetni, sosem nehéz, minőségükből fakad, hogy a saját pénz minden előtt, mindenki más pedig, aki tett volna, hiába próbálta, illetve úgy volt vele: minek, hiszen mindenki bűnöző, baloldaltól jobboldalig, úgysem fog csinálni senki, semmit. Ráadásul a fél politikai alvilág ott forgatta a pénzét (ott is), off shore cégeket hoztak létre, a vagyonbevallásokból hatalmas összegeket lehetett eltüntetni, a médiából aki megtudta, azt lekapcsolták a főnökei, ki a fene teregetett volna, ha összességében mindenki benne volt?!

Aki tudta vagy mondani valója van, keressen minket: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 február 25..

Egy hozzászólás to “A Buda-Cash – mint a Vizo-birodalom – a rendszerszintű maffializmus tanúbizonysága”

  1. A Titeket megkeresö nyugati újságirók azzal nem dicsekednek, hogy náluk sem létezik független média? Hogy Nyugaton is az interneten, blogokba irnak magasan képzett egzisztenciálisan tönkretett, tehetséges, bár szinte koldusszegény újságirók, akik némelyike börtöntöl a mosolygóig minden intézményben megpihent az élet fáradalmaitól egy idöre? Nem dicsekednek azzal sem, hogy a Buda-Cashhoz hasonló botrányokat úgy elsimitják, hogy korcsolyapályát lehet rajtuk nyitni? Egy kiszellöztetett példa a 2008-as Grasser -botrány,ami nagyrészt azért volt felfujva, mert Fekternek egzisztenciális érdeke volt Grasser lejáratásában. Csak néhány korrupciós ill. hivatallal történö visszaélési ügyet szellöztetnek kereszthuzatban….a többi békésen poshad a láp alatt. P.S: Elnézést, ha késön irok vissza-le szoktam forditani az anyagaitokat – és ez idöigényes. Emellett az én feladatom kissé különbözik a Tietektöl . – noha a kettö összefügg…Tiszteletteljes szeretettel Hadriel.

    2015. február 25. 11:17 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “A Buda-Cash esetében sokkal nagyobb > összegekről van szó, mint a Vizo-birodalom esetében volt. De a > Vizo-birodalomról is legkevesebb sok ezren, vagy több tízezren tudtak, > viszont ott is elég volt lefizetni – mint a Buda-Cash esetében – az > ellenőrzési és má”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: