Stratégiákkal a magyar nemzetet valóban naggyá tenni

molnar_jon_arnyek (1)Szívesen végigbombáztam volna korábban akár egy bushista, republikánus termonukleáris szőnyegbombázással az akkor gyorsan növekvő Iszlám Államot, de Magyarországként az ember ma már nem szívesen vesz részt az USA oldalán semmilyen Iszlám Állam elleni, katonai jellegű összefogásban, mivel az USA nem hálás típus a magyar nép iránt, a sajátjait is hasonlóan maga ellen fordítja, mint az arab titkosszolgálatok a sajátjaikat, ugyanakkor Magyarország elkötelezettsége és a katonai szövetség okozta haszon többnek mutatkozik, mint a neheztelés és a harag az Egyesült Államokkal szemben.

És van egy másik oldala is a dolgoknak, ami sok következményt megér: ha Magyarország végre igazi nemzeti karriert akarna építeni, nagyságot és befolyást a világ dolgaiba, amilyen a franciáknak stb. van, akkor például leülne a tárgyalóasztalhoz, miket kap cserébe, ha mostantól gyilkos katonai résztvevőként száll be a nagyhatalmak oldalán akár egyik háborúba a másik után. Azért vannak vadászgépeink és fegyvereink, hogy élesben gyakoroljunk velük és használjuk őket. Mivel minden más módszer a magyar nép számára súlyos csődöt és lakossági szinten is borzalmas térvesztést okozott, ezért egy radikálisan új, nem a hőzöngés fideszes alapján, hanem ténylegesen a naggyá válás mezsgyéjén, vadonatúj módszerekkel és mentalitás mentén, naggyá lehet tenni a nemzetet! Ez már nem nacionalizmus, amilyen a piti és primitív szerbeknél volt a délszláv háború idején és azóta, hanem valódi nagyság, amiről beszélek, amilyen Európa azon államainak van, akik abba az elitbe tartoznak, akik világbirodalmi tekintélyt és erőt építettek ki maguknak és ez vérében van a rezsim több, mint zömének!

Naggyá nem attól lesz egy nemzet, hogy egy hibbant pártelnök, amilyen Orbán Viktor, napi politikai demagógiából és hazudozásból a piti népek nemzeti hőzöngését és trianonozását stb. tűzi zászlajára, sem attól, hogy utálja a nyugatot és a magyar népet, mert szociopata és/vagy mert cigány, aki gyógyíthatatlan lelki sérüléseket hordoz akár kisgyermekkorától fogva, hanem attól lesz egy nemzet nagy, hogy annak vezetője tényleg nagy kaliber, tényleg államférfi, mint Churchill, vagy mert tényleg áthatja az állami vezetést, sőt, a rezsimet(!), hogy nem csupán beszél és pótcselekvéseket űz a nagyságról, hanem megéli, tudja, hogy nagy és nagyságra teremtetett! A francia példára visszatérve, akik példák a nagy erőre és világméretű befolyásra: csak az francia, aki annak is érzi magát és úgy is cselekszik; nem pedig az, aki – mint Orbán Viktor – korrupt és kelet-európai, félázsiai balkáni, pszichopata disznóként, napi politikai érdekből nemzetieskedést bohóckodik és nemzeti érdeket hazudik hülye és dróton rángatott, primitív népének.

A nagy vezető/vezetők hiányzik/hiányoznak, aki(k) nem a piti népek nacionalista, hőbörgő sötétségébe, hanem a nagy nemzetek valódi “világosságába” kormányozza/kormányozzák az országot.

(A fenti szöveg eredetileg Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő egyik Facebook-oldalának egy mai bejegyzéséhez született.)

Tel.: +36/30/919-6386.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 8..

Egy hozzászólás to “Stratégiákkal a magyar nemzetet valóban naggyá tenni”

  1. Erröl csak annyit, hogy az IS-nak annyi köze van az iszlámhoz, mint a virslinek a húshoz…Vannak ám magyarok, akik vezetésre születtek…rejtve munkálkodnak, de majd eljön az idejük…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: