Rendesen kiosztottam Boross Pétert Simicska Lajos kapcsán, Orbán ügynöki múltját illetően

A fideszes Pesti Srácok oldalán csúsztatott, terelt, kent és hazudozott Orbán Viktor ügynökmúltjának eltussolása céljából boross_peter_ket_kezBoross Péter egykori belügyminiszter és miniszterelnök; ahogyan szokott, most is nyeglén, durván, sértőn, otromba és provokatív módon. Végig sem olvastam, mert nálam a provokációval pillanatok alatt – a fideszes kommentekkel elegy – elérte a hatást, amit nem tervezett: mint a géppisztoly, látva az összegyűlt buta, alulművelt, tudatlan és a hazugságot imádó fideszes kommentelőket, pillanatok alatt a következőket sortüzeltem oda:

A média annyira szar és annyira hazudik mindig, mindegyik, hogy az emberek a legalapvetőbb fogalmakkal sincsenek tisztában. Tisztázzuk: OLYAN NINCS, HOGY AKIT A HADSEREG JELENTÉSSEL BÍZ MEG, AZT EGYSZERI ALKALOMMAL TEGYE! Tudják az internetes, népi senki véleményformálók, hogy mi a francról beszélnek?! A honvédség mindazokat, akiket jelentésre bírt, mint Orbán Viktort, azokat  RENDSZERES jelentésre bírta! Jelenteniük kellett katonatársaikról, civil ismerőseikről, rokonaikról és bárkiről, akikre külön megbízást is kaptak! Túl ezen mindenkiről és mindenről jelenteniük kellett, amikről és akikről úgy látszott, van mit! EZ A HADSEREG MA IS!

MA IS!

Orbán Viktorról már a III/III-as jelentések is úgy szóltak, hogy a legmagasabb körökig van kapcsolata és ott neki mindent elintéznek! Az Interneten rákereshető az a hivatalos jelentés is, ahol az ügynök leírja, hogy úgy járhat-kelhet nyugatra is, és olyan politikai hatalmi védelem övezi, olyan módon szervezik Orbánt, hogy – írta az ügynök – így a jövő állami vezetőit szokták előkészíteni!

Megértem, hogy a magyar nép imádja a hazugságot és ragaszkodik ahhoz, hogy mindig, mindenki hülyének nézze és a lábát törölje beléjük, ragaszkodnak az Európai Unió boross péteri demokratikus és emberjogi seregehajtó helyéhez is, hogy Európa leghülyébb népe maradjon a magyar, de azért vegye tudomásul minden hülyének nézett echte retardált, hogy nem mindenki olyan hülye, amilyennek a Pesti Srácok, a Boross Péterek és az Orbán Viktorok szeretnék!

A Boross Péterek jobb, ha befogják a szájukat és megtartják a kötelező tiszteletet, mert én is a felső tízezerben nőttem fel és bármennyire is kínlódtatok, Boross, hogy teljesen el lehessen titkolni mindent, aki voltam és vagyok, napról napra egyre ismertebb lettem és leszek, és azt hozok nyilvánosságra rólatok, és azt is fogok, amit akarok!

Nem ti vagytok az istenek, Boross! Még meggyilkolni sem lehetett, mert mindig vannak nálatok nagyobb halak, és Van Nagy Hal, Akik jobbak és felsőbbrendűek nálatok!

Boross, ti Európa demokratikus és emberjogi legutolsói…

Jó lapítást. És takarodjatok a koncepciós pereitekkel a jó büdös francba, mert én meg azokról teszem a részletes jelentéseket, és ezek nektek már eddig is felbecsülhetetlen politikai károkba és milliárdokba kerültek.

A Molnár

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 9..

Egy hozzászólás to “Rendesen kiosztottam Boross Pétert Simicska Lajos kapcsán, Orbán ügynöki múltját illetően”

  1. Testvér, a Boross már akkor seggbehajtó volt a nyáljakobinusoknál, amikor te még legobol raktad ki a Pentagont. Viktort sem az sze miatt szereték a Nagy Titkok Örzöi…-már az oviban felfele nyalt, középen könyökölt, lefele taposott – ideális kis törtetö kölyök, és ezen mai napig nem változtatott. Ne aggódjatok, nem fogja kinöni ezt a maniert. Eli Testvér. oszthatod Te a Borosst mint Billy a blattot…ebböl a pasiból még Michelangelo sem tudna mást, mint egy reneszánsz éjjeliedényt faragni. A szövege olyan, mint a menzai menü: Borsófözelék falra hányva…The End…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: