A Quaestor is bedőlt – Orbán és az USA, valamint a hozzánk való viszony megtorlásokat követel

molnar_f_arpad_halal_angyalaKöztünk is mindig időnkénti beszédtéma volt, hogy ezek a most sorra bedőlt pénzügyi szervezetek olyan hozamokat kínálnak, amiket legális úton nem tudnak kitermelni, ezért ezen szervezetek vagy bűncselekmények irdatlan és végeláthatatlan sora árán szerzik be a szükséges összegeket, vagy pedig nincs pénzük, hanem amellett, hogy ellopják, amit lehet, közben egyenként is olyan kvázi derivatív léggömbök, amiket egyre és egyre nagyobbra fújnak, és bármikor kidurranhatnak, továbbá ha például az USA a dolgát végezné, és nem csak kémkedne, de azt fel is használná retardált szövetségese, Orbán Viktor és bandája ellen, a hősök üldözése helyett, akkor ők is kidurranthatnák ezen maffia-légballonokat!

Az, hogy amik előttünk egyértelműek voltak, ugyanakkor Orbán Viktor és kormánya annyira retardált lett volna, hogy nekik viszont erről fogalmuk sem volt, sőt(!), Szijjártó Péteren stb. keresztül még külön dicső fejlesztési és terjeszkedési üzleteket is kötöttek, irreális és a tény elegendő Orbán Viktor kormányának tagjai közül is az előzetes letartóztatásokhoz!

Abszurdum, hogy a kormány, akinek halmazati rálátása van – a titkosszolgálati lehetőségektől az agyonfizetett “szakemberek” hadáig bezárólag -, ugyanakkor állandóan, mindenféle területen lekörözzük őket tudásban, felkészültségben, szakértésben és stratégiákban! De mivel ez az ábra, ezért az is külön fegyháztétel lehetne, hogy a kormány miért nem szakértőket alkalmaz, miért kizárólag senkiházi bűnözőket és komplett idiótákat, és – gondolván magunkra – miért folytat – szintén saját radikális kárára – politikai üldözéseket ellenünk, amikor a kisujjunkból is több tudást és szakértelmet, valamint bölcs előre látást rázunk ki, mint ezen multimilliárdos himpellér orbáni, harácsoló talpnyalók együttvéve!

De erről az is eszünkbe jut, hogy lám-lám, miért is korrekt üzlet az Egyesült Államokon a mi rendkívüli elszigetelésünk változatlan fenntartása és egy pillanatra sem szűnő politikai és megélhetési üldöztetésünk miatt bosszút állni.

És hogyan? Hát természetesen – sok egyéb mellett – használva például azon tudást és képességeket is, amiket annyira üldöznek ezen saját magukat Orbánnal szövetségben, kéz a kézben fejbe verő tehetségtelen és percemberekként élő idióták.

molnar_f_arpad_szem_blue_thingHatározott eredményeket akarunk, és megtoroljuk az olyan ügyeket, amikor az USA orra előtt, a legalább százmilliós vagyonokra szert tett bűnöző csoportocska kezdeményezésére két rendőrségi előállítás is egyenként 100 ezer forintos kiszámlázást eredményezett ellenem, amit aztán az Orbánnal szövetséges amerikai kormány orra előtt végrehajtásra adtak át, miközben Orbánékkal közösen, egy-egy ügyet nézve is százmilliárdokat lopnak el!

Ne legyünk adósok: ami nekünk kétszázezer forintba kerül, az kerüljön az USÁ-nak legalább százmilliárdokba.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 11..

Egy hozzászólás to “A Quaestor is bedőlt – Orbán és az USA, valamint a hozzánk való viszony megtorlásokat követel”

  1. A Questor bedölt – a Questornak bedöltek…A múlt század végén, a ’90-es években zajlott a BMG-botrány Szlovákián. Akkor még ott éltem. Ismeröseim lenéztek, mert nem vette részt a dubious inveszticioban. S amikor a BMG csödöt jelentett, és ezrek vesztettek milliókat, az akkori kormány semmilyen felelösséget nem vállalt. Jogosan. A könnyü pénzszerzési lehetöségtöl bekómált trollok feleljenek magukért. Aki fizikai munkára lusta, szellemi munkához hülye, ne a kormányokat hibáztassa, hanem áldott emlékü szüleit.Ha a magyarok akkor odafigyeltek volna anno, se questor, se BudaCash. Ha odafigyeltek volna 2008-ban Grasserre és Felix Austria-ra…nos az okos más kárán tanul. A hülye a sajátján sem…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: