Szinte minden hozzánk fordult börtönviselt a bírók és a politikusok elleni tömeggyilkos akciók vágyától forrong

mozaik_molnar_ufo_super8_air_train

Könnyű felmérnünk, milyen következményekkel járt az orbáni, lakosság elleni gyűlölet és büntető politika, a börtönévek felszorzása, a zsúfolt és embertelen politikai, népi börtönök, valamint a koncepciós perek politikusi, ügyészi és bírói, irtózatos és mindent elborító bűnözői szemete és ordenáré halomhulladéka.

A hozzánk fordult, börtönviselt politikai elítéltek, valamint akik törvénysértésekért ültek, nem csak borzalmas és tűrhetetlen börtönviszonyokról számolnak be, részletesen és tételesen, ömlik belőlük a szó, de mindazon esetekben, amikor az aktáikhoz hozzájutunk, kivétel nélkül(!), kivétel nélkül az összes esetben borzalmas mennyiségű bírói bűncselekménybe ütközünk! Egyértelmű és világos bírói bűntettekbe!

A rendkívül súlyos ítéletek ugyancsak minden kategóriában és szinte minden egyes áldozatnál abszolút fordított hatást váltanak ki(!), kivétel nélkül minden esetben egész életre megmaradó, radikális személyiségváltozást okoznak, az igazságtalanság mindenkivel veleszületett érzéke radikális állam, politikusok és ügyészek, bírók elleni gyűlöletet indukálnak, erre az elítéltek és családjaik már a kisgyermekeiket is megtanítják, akik értik és tudják, hogy a gonoszok azok, akik egyenruhában járnak és a gonoszok Orbán Viktor és a politikusok, az állam pedig megbízhatatlan és rosszindulatú maffia, továbbá:Szinte kivétel nélkül minden elítélt – a fentiek miatt – tömeggyilkos indulatokról számol be, mint igazságtételről és a problémák elől menekülő útról! Szinte senki nincs, aki ne fogalmazná meg, hogy a bírók és/vagy a politikusok elleni tömeggyilkos megtorló akcióra vágyik!

Ezen belül jó páran attól szenvednek, hogy egy gépfegyver beszerzése problémát jelent! És egészen biztos, hogy Magyarországon tömegeknél kizárólag ez a visszatartó erő arra, hogy a bírók és/vagy a politikusok elleni tömeggyilkos igazságtételi akció elkövetésre kerüljön! Mégpedig emiatt a mocskos, hülye, szociopata, elmebeteg tróger, tehát Orbán Viktor miatt, aki mindezeket előkészítette és egy személyben okozta!

Amire tehát célszerű tervezni, hogy a jövőben csakis konkrét úgynevezett “csodákkal” lehet elkerülni, hogy ezen iszonyatosan provokált tömegek ne kövessenek el aztán egymás példáit látva sorozatosan tömeggyilkos merényleteket – és tegyük hozzá, hogy abszolút jogosan és érthetően(!) – a politikusok és/vagy főleg a bírók, avagy ügyészek és rendőrök ellen! A közel 100 %-os statisztika és a tömegek rendkívül erőteljes és egyre erősödő frusztrálása már eddig is egyértelművé tette, hogy csakis csoda folyt volt lehetséges, hogy még egyetlen ilyen politikai, azaz állampárti eltartottak elleni tömegvérengzés nem került végrehajtásra.

Mindig a fejétől – Orbán Viktortól – büdösödik a hal, hiszen évekkel ezelőtt úgy kezdődött ez, hogy először azzal kezdtek megkeresni minket civilek, hogy nem bírják tovább, elegük van, meg szeretnék ölni Orbán Viktort, aki minden bajukat és mindenki más baját okozta, és azt kérdezték, hogyan lehetne a közelébe férkőzni és milyen megoldási javaslatok merülnek fel a kivégzésére.

molnar_f_arpad_halal_angyalaiAztán ez az orbáni országtünet diffúzált oda, hogy ma már a politikai elítéltek és a semmiségekért és bármi másért aránytalanul súlyosan elítéltek szinte mindegyike már nem csupán Orbán Viktor, a hibbant és retardált ámokfutó miniszterelnök halálát akarja kizárólag, hanem tömeges vérengzéseket akarnak az orbáni szociopátiát kiválóan elsajátító, a dokumentumokból elborzasztó halmazatban tetten ért ügyészi, de főleg bírói bűnözés tömeghalálos vérbosszújára!

És ugyanakkor – azt kell mondjam: végre – megjelent a polgári lakosság jogaiért saját költségen küzdő és a hatósági atrocitásoknak és állami provokációknak kitett jogvédő csoportok tagjai és vezetői részéről, hogy Orbán Viktor meggyilkolásának helyességét és dicsőségét, valamint egyes rendőrök, ügyészek és bírók, továbbá bankárok és végrehajtók (a hozzájuk csapódott zárszerelő lakatosokig bezárólag) megölésének helyességét és nagyszerűségét nyíltan hirdetik.

És soha nem szabad elfeledni(!), hogy nem a burzsoázia mocskos és alávaló, rohadt disznói miatt kifosztott és tovább tűrni nem bíró nép a bűnös, amikor először megfogalmazza, aztán először egy, aztán még egy és még egy megteszi, az ávósokat tömegesen kivégző akár forradalomig és azon túl a fékevesztett és minden emberileg tolerálható és elviselhető határt túllépett ócska, ingyenélő, parazita népárulók tömeges kivégzését! Nem a nép a bűnös az állami bűnözésért, amellyel végül tömeges vérengzésekkel volt leszámolni kénytelen!

Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 11..

Egy hozzászólás to “Szinte minden hozzánk fordult börtönviselt a bírók és a politikusok elleni tömeggyilkos akciók vágyától forrong”

  1. Ha elfogadjátok – újfent egy tapasztalat: 1989-ben megismerkedtem egy 3x-os gyilkossal, akit a mindennapi életbe kisértem. Ö mondta: idézem: “A politikai foglyok mindig, minden rendszerben, kiszolgáltatottjai lesznek nekünk, köztörvényeseknek. A rács mögött mi vagyunk az urak – ök rabszolgák. Ha nem büntetjük öket, asmasszerek minket büntetnek. Mert a smasszerek még nálunk is jobban tudják, hogy egy embert megölni annyi, mint agyoncsapni egy legyet. Elöször még van lelkifurdalás. Másodszorra elmúlik. De áldozatink emléke úgy kisér tovább, hogy tudjuk: mi is csak áldozatok vagyunk” Beszélgetésünkt anno diktafonra vettem, majd lejegyeztem. Ez több mint 25 éve történt. Akkor ez az ember 45 éves volt, s már nem él…Tisztelet emlékének, Sokat tanultam töle

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: