Gyurcsány és Medgyessy: Kit tiltott ki Putyin Oroszországból?

gyurcsany-ferenc-dk-kongresszuson-qprGyurcsány Ferenc és a Nyuszika találkozása volt ez. Egyenlőtlen volt ez a küzdelem, mert Gyurcsányban csontok, Nyuszikában csak porcok voltak. Gyurcsány Ferenc beszélt, Nyuszika csak csipogott. Gyurcsányt tartalommal, Nyuszikát csak nagy fülekkel látta el a Teremtő, hogy jobban hallja, melyik irányba mit kell mondani.

Volt idő, amikor Nyuszikát miniszterelnöknek választották Bumburnyák országban, és mivel kicsike volt, ezért kipárnázott “trónja” elé egy méretes nagyítót helyeztek, hogy nagynak tűnjön a buta nép előtt, de akik a politikát nem a média butítóbbnál butítóbb szólamaiból, hanem személyesen és közvetlenül, belülről ismerték, a legmocskosabb keleti és nyugati szennyet egyszerre tapasztalva, tudták, hogy Nyuszikában bizony kevesebb a csont és a gerinc, mint azt beceneve, a “medgyessy_peter_nyuszikaD-209″ sejteti.

És Valóban: Nyuszika alatt nem volt nyugati és nem volt keleti hatalom, amelyik ne használta volna átjáróháznak úgy az országot, mint más idült alkoholista a kocsma ajtaját, mint zombik a lengőajtót. És jött is, ment is szabadon, korlátok nélkül imperialista szörnyszülött, orosz és KGB-s élőhalott, ahogyan kedvük tartotta.

De ez titok volt, mint ahogyan az is, hogy Romano Prodi mindig a KGB embere volt, mert ezekről csak a mi fajunk, a beavatottak tudhattak. Mindenki tudta tehát a Föld bolygón, csak a nép nem, mert azt meg a média tájékoztatta, amely szintén szabad, független és demokratikus, keleten és nyugaton egyaránt, mint Nyuszika, a nyugat és a kelet által átjáróháznak és vadnyugati kocsmának használt egykori francia becsületrendes választott idol.

Molnár F. Árpád
Tel.: +36/30/919-6386.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 23..

Egy hozzászólás to “Gyurcsány és Medgyessy: Kit tiltott ki Putyin Oroszországból?”

  1. Meggyeschy Nyúl úr úgy szedte a meggyet fedeles kosárba, mintha fizették volna érte. Fletó haverod meg összegyújtötte a magvakat és elültette. Ai abból kikelt, szüreteli Viktor, és megeteti az anyaországi trollmagyarrral, akik Fideszbe…etc. tömörülve két pofára zabálják….élet, erö, egészség, felpuffadt a rendörség….sorry

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: