A fideszes Quaestor vagyonokat mentett ki Orbán orra előtt – A Fidesz szerint gyerektartás elmulasztásáért már agyonlövés jár, tehát…

orban_viktor_rogan_antal_zsebA Quaestorról Orbán Viktornak és Rogán Antalnak is vannak belsős információik, ahogyan mi is tudunk arról, hogy a Quaestor, mióta bukott, hatalmas vagyonokat mentett át egy csődöt jelentett cégébe, hogy ne kelljen fizetni a károsultaknak és zsebre lehessen tenni minimum sok-sok tíz- vagy százmilliárdot.

Ha a Fidesz nem Quaestor-szintű disznókból állna, akkor rájuk lehetne bízni, hogy ahogyan ellenünk, jogvédők és újságírók ellen maffiamódszereket alkalmazva indítják az eljárásokat az emberi jogok védelmének gyűlölete miatt, és mióta az EU 28 államának legdiktatórikusabb bűnözője, Orbán és fajtája, a rogánizmus tombol, azóta alaposan megismertük a fegyveres hatósági elhurcolások, a házkutatások, a bilincs, a póráz, a fogdák és a börtönök világát, hogy na ennek az Ott István-féle fideszes ügyészi hozzáállásnak mintájára alkalmazzák ugyanezen fideszes maffiamódszereket a százmilliárdokat a lakosság tömegeitől ellopó nemzetközileg hírhedt bűnözőkre, amilyen a fideszes Quaestor és fideszes bandája.

Persze, Rogán Antal bizonyára egyetért tatárszentgyörgyi polgármesterével, a Rogánnal egyenlőképpen minőségi fideszes és szintén közpénzből gazdag szehofner_jozsef_facebook_profilja_gengszterSzehofner Józseffel, aki a napokban a rendőrök által, fagyhalál elleni kerékpárnyi falopásért és gyerektartás elmulasztásáért kelt börtönbüntetés miatt agyonlőtt fiatalemberről kimondta, hogy azt kapta, amit érdemelt és éljen a hős rendőrség, hogy tehát a leghelyesebb Orbán és Rogán hasonlóan csekély súlyú ügyeiben az agyonlövést alkalmazni a két oligarcha rekordbűnöző és parazita, élősködő, vérszívó, ingyenélő családjuk összes tagja ellen.

Előre, fideszes patkányok, uszítsatok a hajléktalanok, a szegények, az újságírók, a jogvédők elleni üldözésekre és arra, hogy aki ellenáll, azt agyon kell lőni és csak addig próbálkoztok, míg egyszerűen AGYONLÖVÜNK TITEKET AZÉRT A SOK EZER ÖNGYILKOSÉRT, A SOK EZER FAGYHALOTTÉRT, AZ ÉVENTE EZERMILLIÁRDOS KÖZPÉNZ-RABLÁSOKÉRT ÉS AZÉRT, HOGY MAGYARORSZÁGOT AZ EURÓPAI UNIÓ 28 TAGÁLLAMA DEMOKRATIKUS ÉS EMBERJOGI LEGUTOLSÓJÁVÁ TETTÉTEK!

EGYSZERŰEN AGYONLÖVÜNK TITEKET, ROGÁNI, ORBÁNI ÉS ORBÁN RÁHELI DISZNÓK! AHOGYAN MEGTANÍTOTTÁTOK VASKOS POLITIKAI ÜLDÖZÉSEITEK ÉS MOSLÉK, TÖMEGGYILKOS CÉLÚ GYŰLÖLKÖDÉSEITEK BŰNÖZŐ ESZTENDEI SORÁN!

TI LEGUTOLSÓK…

Friss cikkem a HírArénán: Lőjétek le a gecit! – ordították a rendőrök a meggyilkolt Lakatos Pál ellen (Interjúinkból)

Molnár F. Árpád, a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője
Telefon: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 24..

Egy hozzászólás to “A fideszes Quaestor vagyonokat mentett ki Orbán orra előtt – A Fidesz szerint gyerektartás elmulasztásáért már agyonlövés jár, tehát…”

  1. …itt megállok…elolvastam a hírarénás cikket – és arra a következtetésre jutottam, hogy Magyarországon sokkal több gyilkosság történik, mint amit a hivatalos médiák nyálcsorgatva szétcsócsálnak. Sok elsumákolt, elmaszatolt gyilkosság – ami részben balesetnek, részben öngyilkosságnak, illetve gondatlanságból elkövetett emberölésnek minösül hivatalosan…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: