A magyarok támadják a hajléktalant befogadó lányt, mert a magyar Európa legmocskosabb népe

ica_neni_szandikaSzandika, a hajléktalan idős asszonyt befogadó ellen irdatlan rágalomhadjárat és gyűlölködés indult, miután az asszony lelépett. A civilizálatlan, primitív és egomániás magyarok, amik nem képesek hasonló jó tettre, csak kérkednek disznó mivoltukkal, már azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy egy fiatal lány hogyan fogadhat be egy hajléktalant. Távol áll ez egy olyan nép erkölcseitől és kulturáltságától, amelyik a jobb- és baloldali pártoktól számos otthonvédőnek nevezett civil szervezetig bezárólag folyton azzal hangoskodik, hogy mely családok és szegények nem érdemlik meg még a lakhatást sem Magyarországon, mondván, hogy ha bűnös a nagycsalád bármely tagja, akkor kollektíven kell megtorolni az egész családon, gyermekeiket elvenni és intézetbe adni, mert kollektív büntetés jár, ahogyan a nácik taposni való állati gondolkodása is ugyanígy állt hozzá a segítség és az emberi jogok védelme problémáihoz. Igen, jól olvasták: számos otthonvédelmi szervezet ezt nyíltan képviseli és nyíltan uszít, mely családokat ne védjen egyetlen otthonvédő szervezet sem és senki, mert azok megérdemlik!

Ocsmány egy szarházi nép a magyar.

Felteszem, első sorban azok támadták és utálták Szandikát a jó tettei miatt, akik jobboldaliak, valamint szélsőjobboldaliak és fasiszta férgek. Tehát a fideszes és a hitlerista faj gyűlölte. Valamint nyilvánvalóan azok, akik egyébként semmi, a mi fajunkból értékelve semmi jót nem tettek életükben, hanem egoisták, nárcisztikusok, korruptak, kapzsik, felületesek, felszínesek, rosszhiszeműek és rosszindulatúak. Akik sosem fogadtak be hajléktalant és eszük ágában sem lenne, hogy bepiszkítsák azt a helyet, ahol laknak, és amiről ezek az egoista, antioszociális, retardált, torz és beteg lelkű, igénytelen putrimagyar pszichopaták úgy takaróznak, hogy az az ő áldozatos munkájuk és helytállásuk gyümölcse!

Az előzményről egy hír: http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/02/osszeomlott-a-hajlektalant-befogado-lany/

Ocsmány egy büdös faj a magyar, az biztos. Egy tavalyi felmérés szerint pl. Európa összes népe közül a magyar a legutolsó a demokráciára és az emberi jogokra való igény tekintetében is. Tehát nem csak az Európai Unió 28 tagállamának emberjogi és demokratikus legutolsója, de az ezen elsőrendű értékekre való igény tekintetében is. Tehát a legigénytelenebb szarházi nép a magyar. Az Európai Unió szégyene és lábtörlő népe.

Ez a szar, alsórendűvé hitványodott faj mindig azokban keresi a bűnt és echte rosszindulattal, akik bármit tesznek mások ellen. Nem is csoda, hiszen amikor a magyar faj a tükörbe néz, csak egy moslék, ocsmány, undorító, gyomorforgató egoista görényt lát, ami önmagát imádja, a világot és az embert pedig gyűlöli.

Förtelmes ganéj fajjá rohadt a magyar. Meglátszik, amit Gróf Széchenyi István mondott, a legnagyobb magyar, hogy egy nép olyan szintű és minőségű, amilyen vezetőt választ magának és amilyet tartósan megtűr maga felett.
Milyen isteni hasonlat, hogy a magyar a Kárpát-medence legalján büdösödik, Európa pöcegödrében, ahová csak köpni és üríteni jár a magyar fajhoz képest sokkal felsőbbrendű és intelligenciában, kulturáltságban, szolidaritásban, egymás iránti felelősségben és tudásban messze a magyar faj fölött álló nyugat, miközben a pöcegödör alján röfögő és tenyésző disznók, a magyarok pedig maguk alá ürítenek, keresik röfögő, moslékos disznókként, kik segítenek másokon, aztán – mivel mocskos sertés lelkükből hiányzik a jóság, nem is értik malacszemeikkel, mi folyik itt, csak azt érzik ösztönösen, hogy valami olyasmit látnak, amihez ők és fajtájuk soha a büdös életben nem fog tudni felemelkedni, ezért aztán duhaj kocsmagyűlölettel hánynak, okádnak a jó ellen, maguk alá vizelnek és maguk alá szarnak, aztán jól meghemperegnek benne.

És akkor végre világgá röfögik: ez a magyar! A magyarnak így jó! Dagonyában és ganéjban!

A hajléktalangyűlölő magyar disznók és parazita,a  nemzet testén élősködő vérszívó, mocskos sertések ezen a számon jelentkezhetnek, megbeszélés szerinti párviadalra: +36/30/919-6386.

Molnár F. Árpád, az eltitkolt

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 25..

3 hozzászólás to “A magyarok támadják a hajléktalant befogadó lányt, mert a magyar Európa legmocskosabb népe”

  1. Arpad mit varsz egy moralisan lezullesztett tarsadalomtol. Ez is a szoc.hozadeka. Egy velejeig szetrabolt orszag a volt parttagok,KISZ titkarok, AVH-s utodok szabad rablasanak szemtanui. Amit elkezdtek 70 evvel korabban, es ami a drama, ezek soha nem lettek kiutasitva a hatalombol.Alig talalsz csaladokat ahol ne lenne szelhamossag, es felnek, felnek az elvalt felesegtol, a rokonoktol, a munkatarsaktol, a NAV-tol, a birosagi ugyektol, a feljelentesektol. Rettegesben elnek. Egyszerre gatlastalanok es kiszolgaltatottak. A tarsadalom 90 %-a penzugyi analfabeta, mondta ezt egy kozgazdasz. Megvezethetok, telhetetlenek infantilis modon. Megtanitottak a tobbseget olvasni, de gondolkodni nem. Velemenyem szerint.

  2. Velejéig nem így van az egész. Hogy’ nem veszik észre, hogy nem kell ide szocializmus, sem kommunizmus (csak mentségnek jó az alja nép számára), egyszerűen ez van! Emberségesnek lenni nem kor, nem vallás és legfőképpen NEM politikai nézet függvénye. Tessék felvállalni a felelősséget mindenkinek!

  3. Már megtörtént. Szandi teljes védettséget élvez, a társaim közül vannak mellette, vigyáznak rá. Idöben meg fogja kapni a szükséges anyagi támogatást. Az itteni testvérek nem mentek messzire. Már közöltem az esetet leforditva, és elnézést, hogy csak most válaszolok. Ezúton azt is megköszönöm, hogy idöben tájékoztattatok….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: