A nyugat kedvence, Szaúd-Arábia az Iszlám Állam oldalán irtja Jemen polgári lakosságát

Molnar_F_Arpad_ELI_blaze.JPGTömeggyilkos bombázásba és lakosság elleni légi tömegpusztításba kezdett Szaúd-Arábia a jemeni ellenzékkel szemben, miután ők elkergették korrupt és tömeggyilkos despota, a titkosszolgálatairól és a lakosság elleni tömeges kínzásokról és politikai eltüntetésekről hírhedt Emberiség elleni elévülhetetlen bűnözőt, tehát a Szaúd-Arábia-barát jemeni elnök diktátort. Amely elnököt mindezen Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettekért legitim elnöknek nevezett el a nyugat.

Nyugaton nagy hallgatás van arról, hogy a jemeni lakosság oligarcha gyarmatosítóként tekint arra a Szaúd-Arábiára, amelyik most elkezdte bombázni Jement, rengeteg civil halottat kitermelve már az első alkalommal is, és amiről azt mondja a jemeni nép, hogy Szaúd-Arábia szándékosan blokkolta a jemeni lakosság megélhetését, és Jemen tömeggyilkos bukott elnökével való köztörvényes paktumokkal blokkolta tovább, hogy Jemen ne termelhessen és kereskedhessen olajjal. Mert az olajkereskedelemből így több jut Szaúd-Arábia királyi családjának, amely generációkról generációkra, mint a mesékben, örökli apáról fiúra, unokára, déd- és ükunokára királyi hatalmát. Vérgőzös, despota királyi hatalmát, abban az országban, ahol azért is halálra korbácsolás vagy nyilvános megkövezés jár, ha egy nő autó volánja mögé ül.

Azaz – nyugati, demokratikus szemmel – a királyi családot falhoz kellene állítani és sortüzekkel agyonlőni, aztán mehetnek azokba a tömegsírokba, ahová saját lakosságukat és saját női lakosaik tízezreit és százezreit küldték. Az az Angela Merkel és Barack Obama pedig, aki ezt nem így látja, hanem majdnem szó szerint hason csúszva másznak állandóan Szaúd-Arábia mindenkori királya elé, azok nem nyugatiak, nem demokraták, hanem korrupt, emberkereskedő, vérengző, fasiszta tömeggyilkosok és a világ demokráciáinak és az Emberiség nőinek tömeggyilkos, halálos ellenségei.

Csöndesen megy az elhallgatás arról is, hogy amúgy a jemeni lázadókat a nyugat által kitermelt Iszlám Állam is ellenségnek tekinti, és Szaúd-Arábia és az Iszlám Állam már megint egy párton belül tobzódik és mészárolja a polgári lakosságot.

Az a Szaúd-Arábia, amelyiknek nemrégiben meghalt tömeggyilkos despota királya hullájához Magyarországtól Merkelen át a világ legfőbb imperialista vezetői nem csak odalátogattak Szaúd-Arábiába, hanem szó szerint úgy hajlongtak és szánalmaskodtak a hulla előtt is, mint amikor a középkorban, a tartományi nemes csicska járult érinthetetlen és minden törvények felett álló tömeggyilkos despota királya elé.

Lehet, hogy Allahu Akbar, de kérdezze csak meg mindenki Angela Merkelt vagy Barack Obamát, hogy Szaúd-Arábia mindenkori királyánál nincs a térségben Akbar-abb. Úgyhogy ha istenkáromlásnál tartunk, amire ez a szánalmas Iszlám Állam annyira kényes, akkor máris megtalálhatja Szaúd-Arábia mindenkori királyában és az előtte fetrengő nyugati tömeggyilkosokban. Ezek mindegyike Allah fölé emeli Szaúd-Arábia mindenkori vezető despota tömeggyilkosát, a királyt, akik – mint a mesékben – apáról fiúra öröklik a trónt, in eternum amen.

Nyugaton semmi az erkölcs, a tehetség, de minden a pénz és a korrupció. Az USA Magyarországra is folyton olyan új politikusokat próbál tolni, teljes bal- és jobboldali médiakartell bandáit alkalmazva, akikben nincsen semmi kitartás és elhivatottság, ezért állandóan le akarnak lépni, nincs bennük semmi karizmatikusság és semmi követhető, de kínlódnak és tolják, hogy csináld már, csináld, és mindig olyanokat tolnak és propagálnak büdös mocskos médiumaikban, akikben nincsen semmi becsület, tisztesség, erkölcs és gerinc, de olyan korruptak, mint egy döglött tömeggyilkos izraeli víziló.

Ocsmány rohadt gennyes bűnöző imperialista arab koalíció az, ami Jemen szabadsága és függetlensége ellen – az Iszlám Állam Szaúd-Arábiával karöltve – összeállt, mint sivatagban a híg hasmenésből lett őskövület.

Molnár F. Árpád, a HírAréna politikai üldözött és az imperialista média kartell részéről agyontitkolt főszerkesztője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.
Tel.: +36/30/919-6386.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 március 28..

Egy hozzászólás to “A nyugat kedvence, Szaúd-Arábia az Iszlám Állam oldalán irtja Jemen polgári lakosságát”

  1. Na a szaudiak aztán, miután Seherezáde seggéböl orvul elökúsztak, rögtön ráleltek Ami-amigóra. Sebesen, mint Szindbád a rukhmadár hátán, belekezdtek a világot átszelö szarnyalásba. Kis kacsójuk belelóg minden Közel-keleti polgárháború belébe. Dúsan támogatják az IS-t, védve saját gazdasági prioritásukat. Annyira muszlimok, mint Ferenc pápa. – ebbe már most bele lehet törödni. Mert zsoldosaik nem olvasták sem a Koránt – sem mást.Ez van…..https://www.youtube.com/watch?v=x66TYd9nAMI

    2015. március 28. 11:57 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Tömeggyilkos bombázásba és lakosság elleni > légi tömegpusztításba kezdett Szaúd-Arábia a jemeni ellenzékkel szemben, > miután ők elkergették korrupt és tömeggyilkos despota, a > titkosszolgálatairól és a lakosság elleni tömeges kínzásokról és politikai > eltünte”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: