Továbbra is várjuk kilakoltatásokat pártolók jelentkezését nyilvános párviadalra

eli_sir_folott_doubleTöbb alkalommal hirdettünk meg kamerák előtt rögzítendő és az Internet teljes nyilvánossága előtt publikálandó párviadalt olyan söpredék és csőcselék ellen, aki pártolja, hogy családok kilakoltatásra kerüljenek. Eddig soha, senki nem mert kiállni, nagy pofája minden fogyóeszköz szociopatának csak addig terjedt, hogy messziről bravózzon és hajrázzon családok kilakoltatásához vagy gyűlölködjön amiatt, hogy vannak, akik tesznek a burzsoá szociopata mészáros és hentes kormányzat kilakoltatási és tömeges öngyilkossági pogromjának megállítására.

Egyetlen olyan válasz érkezett az esztendők során, ami látszólag elfogadott volna egy párviadalt, de az sem a HírAréna e-mail címére írt – válaszolván a HírAréna részéről meghirdetett harcra -, a telefonszámunkon sem sürgősködött, ezért késve észleltük a levelet. Mire válaszoltunk, addigra az áljelentkező e-mail címe is megszűnt, amely a következő colt: kisstymy@citromail.hu. Az illető önmagát Fagot Alajosnak nevezte, de ha ilyen nevet az Internet keresőjébe írunk, egyetlen találatot sem jelez. Úgyhogy söpredékék becsülete addig sem terjedt, hogy legalább az egyetlen kerülő úton küldött álüzenetben a saját nevét merte volna odaírni bárki, miközben ország-világ előtt felveendő és publikálandó becsületviadalra jelentkezik.

Mivel azonban nem tudtuk, hogy az e-mail cím nem létezik, ezért rendben válaszoltunk az öngyilkosjelöltnek:

“Amennyiben a kilakoltatások mellett áll, úgy a kihívást elfogadjuk, mivel ebben az esetben ön hazaáruló, népünk és nemzetünk ellensége és érdemtelen az életre. Molnár F. Árpád ellen kamerák előtt álljon ki párviadalra, amely addig tart, amíg a másik földre kerül vagy meghal.

A párviadal részleteit telefonon tudja egyeztetni: +36 30 919-6386″

A HírAréna válaszának elküldése után az e-mail-rendszer “Mail Delivery Subsystem” jelzésű hibaüzenettel nem kézbesíthetőnek jelezte a HírAréna válaszlevelét.

Aki viszont továbbra is úgy gondolja, hogy Magyarországon – ahol a hivatalos statisztikák szerint 370 ezer magyarországi üres lakásra 40 ezer hajléktalan jut – helyes, hogy vannak kilakoltatások, és eme morális idiotizmusát és halmozottan beteg, hazaáruló, nemzetáruló és tömegpusztító, mocskos genetikai hulladék nézeteit kész kamerák előtt felvett és a Világhálón publikált párviadalban is képviselni, jelentkezzen egészen nyugodtan és legyen büszke arra ország-világ előtt, micsoda egy utolsó, undorító, fejét széttaposni való féreg. A telefonszám, ahol jelentkezhet egyeztetésre: +36/30/919-6386.

Nehogy félreértse valaki: a hazaáruló, kiirtani való patkányok mindegy, hogy nők vagy férfiak. Aki nemzetünk életére tör, az méltó a bukásra, méltó a féregként való pusztulásra és méltó arra, hogy rothadó ganajként tapossuk el.

Bejegyzés: Molnár F. Árpád
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője,
a HírAréna főszerkesztője.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 április 3..

Egy hozzászólás to “Továbbra is várjuk kilakoltatásokat pártolók jelentkezését nyilvános párviadalra”

  1. Volt egyszer egy rendör. Már rég nem rendör. Ott volt néhány kilakoltatásnál, amig az idegei fel nem mondták a szolgálatot. Senki sem bocsátotta el a rendörség állományából. Magától távozott. Megelözte a bajt. Most már nem Magyarországon él.A biztonságos távolból meséli el a törtőneteit, mindenütt, amerre jár. S nem talál süket fülekre. Talán más nemzetek polgárait jobban érdekli a magyarok sorsa, mint magukat a magyarokat? A polgárokról beszélek, nem a vámpirokról. P.S. Eli, ne nevettess…az oroszlán sose hivja a hiénát párbajra. Vagy széttépi – vagy elkergeti….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: