A sümegi békamenet nyugdíjas találkozó lett, a fiatalok pedig tovább tüntetnek és elhagyják az országot

zombi_in_bedMit tesz az, ha az ember túl idős és halott ahhoz, hogy Internete legyen! Akkor szegény a tévé alapján választ pártot, és elmegy Bayer Zsolttal Sümegre, egy szánalmas Békamenetre.

Az MTV borzalmas színvonalával vetekszik az Echo tv pártszolgálatos híre:

“Társadalmi összefogással és szolidaritással kívánták erősíteni az országot működtető demokráciát a Civil Összefogás Fórum és a Békemenet szervezői Sümegen.”

Na, így kezdődik az Echo tv Híradójának – eredetileg nem humorosnak, hanem néphülyítésre szánt – híre, azt a látszatot keltve, hogy haj de micsoda nagy demokrácia van itt! El is jöttek a zarándoklók Sümegre, erősíteni a tomboló demokráciát. Nyugdíjasok jöttek, mert a fiatalok zöme túl tájékozott ahhoz, hogy ilyen hülyeségeken részt vegyen. A fiatalok tüntetni járnak, nem Orbán-magasztaló nyugdíjastalálkozókra. Ama tényt, hogy a CÖF és a Békemenet egyetlen szervezet, és nem civil, hanem Orbán Viktor fiókszervezete, az Echo tv természetesen ugyancsak elhallgatta.

Egykoron az MSZP hívei álltak nyugdíjasokból, most a Fidesz hívei. A mai nyugdíjas réteg viszont már minősített a tekintetben is, hogy azok tüntetnek Orbán Viktor és a CÖF, meg a békamenet oldalán, akik az Internetet jobbára csak fiaik, meg unokáik beszámolóiból ismerik. Azaz tudásuk és világlátásuk, tájékozottságuk és szavazásra alkalmasságuk annyi, amennyit a televíziós médiumok érnek. S mivel a nyugdíjasok jelentős része az, aki nem tudott haladni a korral, az Internetet nem ismerte meg, ezért ki más maradhatott volna szegény Orbán Viktornak, Európa bolondkirályának az ilyen sümegi békameneteken, mint a nyugdíjasok legbutább krémje, akiknek még Internetük sincs, sőt, még ahhoz is hülyék, hogy legalább valami minimális elvárható szinten gondolkodjanak.

Néha olyanok írnak nekem az Interneten, akik lelkesen újságolják, hogy pár hete vagy egy hónapja lett először Internetük és mindegyikük azon lelkesedik, mennyire keveset tudtak eddig ebből a világból Internet nélkül, mennyire hazug és megtévesztő a televíziós és rádiós bal- és jobboldali média (az ATV-től az Echo tv-ig), mennyi mindent eltitkolnak, mennyire sokat hazudnak, mennyire nem akarják tájékoztatni a lakosságot semmiről! De mióta Internetük van, kitárult a világ! Olyan dolgokat láttak és értettek meg, amikről eddig halvány fogalmuk sem volt! El sem tudták képzelni, hogy a valóság ennyire más és ilyen csodálatos összefüggések vannak abban, hiszen az MTV, az ATV, a Hír tv, az Echo tv mindent elfedett, eltitkolt, elhazudott!

De bizony, Internet nélkül ősi maradvány maradtak Csizmadia László CÖF-ös nyugdíjasai, azaz a Fidesz és Orbán Viktor híveinek jelentős hányada. Tényleg döbbenetes, képzeljük csak el: ha hirtelen egy ilyen CÖF-ös, Orbán melletti felvonulást megelőző napon azt a sok szerencsétlen nyugdíjast hirtelen visszatennénk az időben egy hónappal korábbi időpontra, és akkor Internetet adnánk nekik, tájékozódjanak maguktól, pártbefolyások nélkül, aztán visszapörgetnénk az időt a CÖF-ös találkozóig, hirtelen azt látná Sümegen Bayer Zsolt, amikor fel akar állni beszédet mondani, hogy nincs ott szinte senki! A nyugdíjasok Internetet kaptak – amit Orbán nem véletlenül akart az egész országtól elvenni -, és mivel Internetet kaptak, az addig elbutult Orbán-hívő, szerencsétlen, nyomorult birkanyáj úgy kiábrándult akár órák alatt Orbán Viktorból és egész bandájából, hogy Orbán és likudos provokátorai, Netanjahu barátjával, Arthur J. Finkelsteinnel az élen csak leshetnek, hogy omlik össze akár egy életen át tartó néphülyítő, kontraproduktív és megszállottan hazug népnevelés, akár órák alatt!

Amíg viszont sokan a sötét középkorban rohadnak – azaz Internettől mentesek, ezért Orbán Viktorra szavaznak -, tehát amíg a nyugdíjasok a múlt koporsójával a lábukon vonszolódnak, mint a burzsoá oligarchák által láncra fűzött gályarabok, addig a fiatalok pedig – akik nem a tévéből tájékozódnak – tüntetnek, mert tájékozottak és látják, hogy elveszik tőlük a jövőt, helyzetük így reménytelen, akik pedig már nem tudnak tovább élni ebben a nyugdíjas CÖF-ös tébolyultak országában, ők pedig százezrével hagyják el az országot.

Egy szatirikus film alapjául is szolgálhatna, hogy ha ez az emigrációs folyamat is így maradna, akkor – filmünkben – egy idő után nem is maradna más, csak a buta nyugdíjasok avitt zombi gyülekezete; egy idő után tolószékekben gördülve Sümegre, ezen tolókocsikat is idős emberek által tolva, ahol Csizmadia László és Bayer Zsolt bottal és mankókkal csoszogna a nyugdíjas otthonuk pódiumához, hirdetni és dicsérni Orbán Viktor szentségét és – maximum néhány despota, tömeggyilkos diktatúrát kivéve – az egész világ gonoszságát és aljas árulását.

Végül pedig – mielőtt az utolsó fideszes is meghal -, mint II. János Pál pápa halálos ágyánál, amikor a pedofilok semjéni szentatyája, a magyar katolikus papság gyermekágyi lázának nagy pedofilista főpásztora mondta, amikor a világsajtó mikrofont tartott a szája elé:

– Höööööööööörrrrrrgggghhhhhh…

Aztán beáll a halál.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 április 6..

Egy hozzászólás to “A sümegi békamenet nyugdíjas találkozó lett, a fiatalok pedig tovább tüntetnek és elhagyják az országot”

  1. Akik most nyugdijasokMagyarországon – ök voltak a Fényes Szelek büszke ifjai. Nekik volt hitük az emberségben, ezt várták vezetöiktöl….nemigen kapták meg, s nem mindegyiktöl.Ezek a nyugdijasok valaha 40-50 évet dolgoztak keményen, igy most unokáiknak lehet internete, notebookja, I-Phone-ja, járhatnak wellnessbe, narkózhatnak orrba-szájba. Techno-mulatoschra bekómálva éltethetik a nihilt. Valamikor a diákok voltak a forradalmi barrikádok élharcosai. Most ez a szétszittagyú, nyálcsorgató uncsi-unoka demensebb, mint ágyba vizelö nagypapája. Nincs egy tisztességes diákmozgalom, ami van, az a tátott pofájával sült galambra várva nyálzik a neten, ilyen-olyan pártocskákat éltetve. Erre varrjatok gombot – a diszmagyar megvan, csak a sujtás hiányzik…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: