Mit old meg a zsidók stb. kiirtása? Haladjunk végig rasszista szemmel

satan_tron_redHa elfogadnánk a rasszizmust, és a zsidókat kiirtandó fajnak gondolnánk, akkor is ott marad a rasszista skizofréniája, mert azzal, hogy kiirtotta a zsidóságot, mit kapott? Egy zsidómentes, mocskos emberi aljadékkal telt világot, mivel a sötétség és a gonoszság, a kapzsiság, a bűnözés, a hatalomvágy, a kéjvágy, a rosszindulat és a tömegpusztítás maga az emberi faj. A fehér ember folytathatná a zsidók után a cigánysággal. Aztán az afrikai színes bőrűekkel és az arabokkal, mert látható, hogy sehol nem tudtak még demokráciát sem teremteni. Az ázsiaiak úgyszintén imbecilek a demokráciára, országaikban élethosszig regnáló diktátorok és despoták uralkodnak a nép fölött. A magyarság pedig momentán csak annyira felsőrendű, hogy ezt az ázsiai-orosz mintát tekinti ma példaképnek. Nem kéne tehát a magyarságot is kiirtani? De igen, hiszen enélkül nem lesz az Emberiségben tisztaság. Hiszen a magyar rasszista gyakran amiatt is az őrület maga, mert a tömeggyilkos, népelnyomó és kizsákmányoló rendszereket tekinti példaképének.

De tegyük fel, hogy nem irtjuk ki a magyarságot, mert elvakultak vagyunk és a magyarságot jobbnak tartjuk a többi “fajnál”. Mit tehetünk?

Mivel a más színűek kiirtásával már végeztünk és maradt a fehér faj, a magyar rasszista körülnéz és azt látja: Amerika gonosz, ki kell tehát irtani a fehér Amerikát. Ekkor a fasiszta már saját bőrszínét irtja, ami Európából ment Amerikába, mert meglátta, hogy a világ háromnegyedének kiirtása a világon semmilyen gondját nem oldotta meg!

Miután Amerikát is kiirtotta, és már csak Európa népei maradtak meg, azt látja a magyar rasszista, hogy még mindig az Emberiség 1 %-a zsebébe vándorol a világ népeinek vagyona, a vezetőik korruptak, hazugok, csalók, bűnözők, tovább mennek a kilakoltatások, tovább mérgezik őket a divatosan emlegetett chemtraillel, sugárzások, élelmiszer, gyógyszeripar, melyek eddig is a fehér ember kezében voltak stb. És akkor a tetejébe időnként jön egy-egy angol gyarmatosító népüldözés és népirtás, mint régen. Aztán jön egy árja fehér német faji despota rendszer, amiben mindenkit irtanak, aki nem fajtiszta német. Aztán jön egy magyar faji népirtás, merthogy a magyar faj is jeleskedett a despota, tömeggyilkos vezérek által elkövetett szörnyű és kegyetlen népirtásokban, csak azt a magyar rasszista dicsőségnek és hősinek nevezi, mert a saját fajtája volt a háborús, tömegpusztító népirtó, az Emberiség ellensége.

Tehát a rasszista sosem tud kettőig számolni, nem tudja és nem is akarja tovább gondolni, mi lesz, miután végigirtotta a világot, hogy azzal semmit nem oldott meg, hanem minden gondja és baja megmaradt, és mivel a rasszizmus nem értelmi, hanem ösztöntevékenység, ezért a rasszistának – mert pszichopata – nincs önkritikája. Ezért nem képes tükörbe nézni és beleköpni, megállapítván, hogy a szörnyeteg és a tisztaságra, a becsületes és normális, egészséges életmódra maga az ember nem képes. Az ember maga a betegség, az ember maga a fekély, a daganat, a rosszindulatú tumor.

És akkor felnézhet az égre, ahonnan jöhetnek akár a felsőbbrendű, régi, kozmikus civilizációk, ahogyan a Biblia Megprófétálta, akik tudják, hogy az ember alsórendű faj, ezért (a kevés kivételtől eltekintve, akik nagyon próbálkoztak, hogy csakis szeretet lakjon bennük) ki kell irtani, mert ez a mocskos faj, tehát az Emberiség semmiféle kozmikus civilizációhalmazba és intergalaktikus társadalomba való felvételre nem való, hanem teljesen alkalmatlan.

És akkor a rasszista meghajolhat saját kiirtása előtt, szembesülvén azzal, hogy a nála alsóbbrendűeket kereste és gyűlölte, holott mindvégig saját faja, az emberi faj volt a Világmindenség Civilizációinak potenciális ellensége, a Kozmosz és a Mindenség hulladéka és szemete. És örülhet, amikor végre kiirtják fajtáját a Világegyetemből, hogy az végre megtisztulhasson az emberi faj sötétségétől, primitív vakságától és az egész Világegyetemet fenyegető éjfeketén sötét, egoista rosszindulatától.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 április 21..

3 hozzászólás to “Mit old meg a zsidók stb. kiirtása? Haladjunk végig rasszista szemmel”

  1. Csak mindig pozitívan. sok igazság, és helyes nézet van a sorok között, de “a világ nem ennyire szar” https://www.youtube.com/watch?v=_2zaQaEdzaM

  2. Van egy kozmikus alapszabály: más civilizációk életébe közvetlenül be nem avatkozhatsz. Amelyik ezt megszegi, az teljes kiirtással felel! Nem én találtam ki, le van írva egy könyvbe. Valószínűleg Árpi igen sokmindent megtanult tőlük, és kevesen vannak, kik értik e beszédet. Mert az ember igen huncut és rafkós: mindenáron ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból, de az csak nem akar kiugrani, így aztán marad a düh, ez forrása a gyűlöletnek. Nem ártana egy kis pszichológia, kedves barátaim… Ezt a játékot játszák egymás közt a nap minden percében, megfigyeltem! Az én hibám, hogy nem tudok ilyen lenni!! Ilyen hazug, álszent, mocskos, tolvaj és gyilkos… Bizonyíték: szinte valamennyi amerikai film kifiguráz, lejárat, parodizál. Különösen a transzcendencia-témakörben. Ha ez nem megy, akkor a legvadabb brutalitás és félelemkeltés, melynek egyetlen létező végkicsengése, mindig, unalomig: az amerikai faj és hadsereg(!) totális felsőbbrendűsége és uralma minden és mindenek felett! Hol van már Hitler? Elbújhat mellettük. Tehát a megfélemlítéssel lebeszélnek a kérdezősködésről, nem beszélve a kutatásról! Ez pedig mi más, mint a szellem halála. Amerika megrészegült a gondolattól: világuralomra tehet szert! De színre lépett a rivális: Kína. Szerintem nem a mi dolgunk eldönteni, kinek van igaza. Inkább felül kell emelkedni ezen! Mert sátáni világszövetség jött létre – csak megjátsszák magukat… A Világegyetemes erők csak akkor fognak támogatni, ha valóságosan is elkezded a parancs végrehajtását!! Ami, valljuk be őszintén, nem egyszerű feladat. Ez is egy kísérlet erre… Üdv!

  3. A rasszizmus minden fajnál, minden népnél idönként feltünik. Altlában mindig akkor, amikor a “nagyok” épp egy kapitális gazdasági válság kiépitését tervezik. Feltunningolják a rasszizmust, felszitják a múlt parazsát, ami sosem alszik ki teljesen. A rasszizmus a legalkalmasabb terelöpuli…elzavarja a birkákat a valós jelenségek közeléböl. A zsidóirtást nem a nácik találták ki, ök voltak a legmegfelelöbb végrehajtói. Ha a “hamishdoch’ (a Szentély) cionista pénzemberei nem láttak volna lehetöséget ebben az idológiában, arra, hogy segitségével felépitsék Tündérországot, a nácizmus nem vitte volna végbee a holocaustot. Nézzük, kik haltak meg a KZ-ekben: Szegények, egyszerü munkások, és rengeteg értelmiségi és müvész…elgondolkodtató…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: