Orbán mintaállamnak tekinti Azerbajdzsánt és nagyon tiszteli a diktátort – Mi miért tiszteljük?

ilham_alijev_orban_viktor_parlamentA pszichiátriai elektrosokk terápiákhoz különösen értő, abban történelmi gyönyöröket talált őrült fideszes, Kövér László, a súlyosan antiszociális és paranoid pszichopata (tehát Orbán Viktor választott házelnöke) sokkolókat szerzett be a parlamenti őrség számára. Ezt sem a lakosság, hanem saját és a világ általunk eltartott diktátorainak védelmére, ugyanis míg a diktátorokkal paroláznak, addig a lakosságot az ötvenes évek és kora-hatvanas évek óta nem látott mennyiségben üldözik, fosztogatják, bebörtönzik és elkergetik az országból.

Az alábbi rövid bejátszással emlékeztetnék arra, amikor Kövér disznóék haverja, az azeri diktátor, Ilham Alijev Orbán Viktornál járt. Ilham Alijev édesapjától örökölte a nép fölötti hatalmat.

Nézzük a felvételeken, Orbán milyen kacifántosan pózol, ahogyan a diktátoroktól tanulta. Eltanulta azt a morcos diktátorpofát is, amiben az arab tömeggyilkosoknál volt része, mint amikor pl. Jordániában járt, ás ahol olyasmiket gondolt: “na, már megint hova kerültem, jó, ha ezek is meg nem mérgeznek”.

Azzal, hogy ilyen szépen megbeszélték Alijevvel egymás közt – diktátor a diktátorral -, hogy tisztelni kell orrba-szájba Alijevet, már csak az a kérdés, hogy mi, újságírók és jogvédők miért tiszteljük Alijevet? Néhány alternatíva:

1. Mert Orbán Viktor cigány és egy jó liberális származásáért tiszteli az embert.

2. Mert Orbán és Alijev is nagyon gazdagok, ráadásul mindketten a nép pénzén.

3. Országaink közös diktátorhagyatéka okán.

4. Mert a sajtónak ‘kuss’, oligarchának ‘tömeggyilkolj, te állat(!)’ a neve.

5. Mert Alijev még nem tartott nálunk házkutatást és nem zárt minket egyszer sem fogdába, amit Orbán Viktor sokszor megtett. Tehát Alijev sokkal jobb ember, mint Orbán Viktor.

6. Mert Alijev Ázsiának nem a legutolsó, legrohadtabb diktátora, Orbán Viktor viszont az Európai Unió 28 tagállamának demokratikus és emberjogi szempontból is a legutolsó helyére züllesztette Magyarországot – ahogyan azt a nemzetközi statisztikák exponálták. Alijev innentől tehát a példaképünk, mert sokkal jobb, mint Orbán.

7. Alijevtől nem menekült el az azeri lakosság 6-8 százaléka, míg Orbán Viktor – ahogyan azt a legújabb statisztika is demonstrálja – olyan rengeteg embert késztetett Magyarországról elmenekülésre, ahányan még soha nem menekültek el az országból annak történelme során. Ezért Alijev sokkal jobb ember, mint Orbán. Így ha Orbánt lámpavasra húzzuk vagy feleségével együtt agyonlőjük, mint Ceausescu-t és népirtó nejét, akkor behívhatjuk Alijevet, hogy tanítson nekünk demokráciát.

Éljen tehát Ilham Alijev, és halál Orbán Viktorra és klánjára. És ne feledjük a pár hete – amióta Orbán és jobbikos ikerpártja bejelentették, hogy be kell vezetni a nép elleni halálbüntetést -, mostantól mindig aktuálissá vált szlogent: Orbán Viktor és családja, valamint a népirtásban elvtársiasságot mutatott általunk eltartottak ellen napirenden kell tartani a halálbüntetés bevezetését.

Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője,
A HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 május 15..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: