A Biszku-per tipikus példája annak, amikor a nácik tökön rúgják magukat (Molnár F. Árpád)

kurucinfos_jobbik_666Biszku Bélát a másodfokú bíróság nem volt hajlandó elítélni. A pert visszadobták első fokra. A bíróság korábban sem akarta kihallgatni a tanúkat sem, és sok egyéb mellett volt olyan 70 oldalas beadvány/bizonyítási indítvány, amit – minden jel szerint – nem létezőként kezeltek.

Azt is mondhatnánk: tiszta Amerika.

A Biszku-per tipikus példája annak, amikor a nácik tökön rúgják magukat. Ugyanis ha a Jobbik és a vele egy egészt alkotó kuruc.info nem folytat kb. fél évtizeden át minden más pártot és bűnöző lobbit messze, toronymagasan felülmúló propagandát a szocialista rendszerből kivétel nélkül átmentett és tovább foglalkoztatott, továbbá a legmagasabb pszichiátriai és katonai rangokra kinevezett bűnöző pszichiáterek és igazságügyi elmeszakértők védelmére, szörnyű állami bűntetteik továbbfolytatására, továbbá az összes, a szocialista rendszerben elkövetett állampolitikai pszichiátriai bűnöző védelmére, átmentésére, továbbfoglalkoztatására, a tanúk és a módszerek elrejtésére, a módszerek teljes átmentésére és a bűntettek lakosság ellen való folytatólagos alkalmazására, akkor olyan terepet készíthetett volna elő, amibe az állampárti, Emberiség-ellenes bűnözők és terroristák egymás után, sorban megbuknak és börtönbe, fegyházba kerülnek. De a Jobbik és sajtópatkányai szó szerint az összes többi pártot és lobbit együttvéve is messze überelő kampányt folytattak a gyilkosok megmentésére, kinevezésére és ugyanúgy tovább működtetésére, a tanúk és az összes botrány eltitkolására, amit nem tudtak eltitkolni, annak lejáratására, és a magyarságot ért szörnyű párt-Holokauszt védelmében abszolút a legfőbb történelmi tömeggyilkosokká és hóhérokká váltak.

Aztán előszednek az agyi nyomoruk révén egy Biszku Bélát, és csodálkoznak, hogy a megbüntetése nem megy keresztül a rendszeren. Ez a rendkívüli rosszindulattal és szociopátiával felkent retardált, együgyű, ostoba hozzáállás és dilettantizmus mindig áthatotta a Jobbikot. Ha nagyobb befolyásra tesznek szert, pontosan tudjuk sorolni, mely programpontjaik miatt fog olyan kiugróan megnövekedni a Magyarországról való életerős, tudás alapú és munkaképes lakossági elmenekülés, amilyenhez fogható csak az elmúlt évek elmenekülési hulláma volt.

Villámcikk: Molnár F. Árpád
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 3..

Egy hozzászólás to “A Biszku-per tipikus példája annak, amikor a nácik tökön rúgják magukat (Molnár F. Árpád)”

  1. Ahogy az Ostblock legtöbb országában, igy Magyarországon is elterjedt volt anno a politikailag “korrekt” funkcionáriusok felfele buktatása, illetve a polgárok pénzéböl finanszirozott, korkedvezményes nyugdijazása. Aztán ök igy nyugodtan kiválaszthatták megfelelö utódaikat – mert ifju jelölt akadt böségesen. Ezek a vén, habkövel dörzsölt szalonkommunisták úgy szervezték meg az “utánpótlást”, hogy káderképes prolikölyköket támogattak tanulmányaikban, akár tehetségesek voltak az illetök, akár nem. Törekvéseiket siker koronázta…..Biszku?…Nos, tudttok-e arról, hogy egyes postcom kövületek maguk ellen szerveztek koncepciós pert. Dereng már? Tiszteletteljes szeretettel: Hadriel. P.S: Ha hónapok múltán szólok hozzá, az azért van, mert elötte leforditom az általam kiválasztott bejegyzéseket, s továbbitom külföldi blogokba. Köszönöm a türelmet és a megértést: Tiszteletteljes szeretettel: Hadriel

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: