Ti büdös magyarok. Tartását vesztett gerinctelen, közmunkás mélymagyar trógerfaj.

eli_sir_folott_doublePapíron az EU legalacsonyabb minimálbére a bűnöző és tróger politikusokkal szétrohasztott Bulgáriában van: háromszázvalahány forint. Holott a Jobbik által kitalált és beerőszakolt csicskanépű tróger közmunkával a magyar lett minimálbér terén is a legbüdösebb minden nép közül. Bulgária egy szemét, rohadt ország, alávaló, a magyarokéhoz hasonló bűnöző politikusokkal és irtózatosan lerongyolódott, bunkó, primitív, megbízhatatlan és tróger lakossággal. Ez az a színvonal, amit az EU demokratikus és emberjogi sereghajtója, a cigány származású, a putriból soha kivakarózni nem tudott Orbán Viktor egyre inkább a munkások fordított mintaállamaként, mint EU-farok megközelít. A statisztikák tehát mindenhol hallgatnak arról, hogy a magyarországi, tehát cigány minimálbér sokkal kevesebb, mint a bolgár háromszázvalahány forint, azaz a magyar putriállam az összes tagállam közül a legutolsó, ebben is.

Fontos, hogy amikor egy ilyen primitív, leszakadt putriállamot és csicska putrinépet említünk, mint a magyar, hogy ezt a rabszolgamunkát a magyar mentalitáshoz és primitív butasághoz talán legközelebb álló Jobbik Magyarországért Mozgalom találta ki. Az nevezte a magyar népet lusta, munkakerülő, szemét népnek, ami el akarja venni az ő, azaz a politikusok és jómódúak szorgos munkával megkeresett igaz vagyonát. Tehát ez a feudalista, sereghajtó fasizmus kimondottan a Jobbik erőszakos, primitív, tehát magyar propagandájának a következménye, és aki jót akar, elhagyja ezt az országot.

A Jobbik jól ülte meg a magyar lélek lovát, hiszen a magyarok gerinctelen szolgalelkűségét, meghunyászkodását, csicska és köcsög mivoltát ülte meg és magyaros nagy pofával ütötte-vágta, ahol érte a nyomorult, szánalmas, irigykedő és rosszindulatú magyar népet. A söpredék verte tehát a söpredéket. Jobbikos mélymagyar állati csőcselék ütötte-vágta a mélymagyar, csőcselék, állati söpredéket.

Az évek során egyre inkább kidomborodott egy faj, amely a magyarság egyfajta faji jellegzetességévé taknyult. Ez pedig a szánalmas, siralmas ostobaság, szűkmarkúság, minden lakossal szembeni rosszindulat, ostoba, szélsőséges stratégiai vakság, a moslék önpusztító faj öngyilkos rosszindulata, csicska, mindig szolgalelkű, gerinctelen söpredék mivolta. Ez a söpredékség a társadalom minden szintjén megnyilvánult. Már nem csupán a korlátlanul magyarok hányás rétegeiben, hanem onnan kiterjedve vett mélymagyar jelleget és áthatotta a magyarok mindent átható és felemésztő bűze, a magyarbűz az egész országot, bejárva egyébként az egész kontinenst és az egész Föld bolygót. A magyarbűzös gerinctelen csicskafajt, a közmunkás rabszolga söpredék faji szemetet sötétsége miatt ismerte meg a világ. A világ azért tud a magyarok létéről, mert bűzük körbejárja a Föld bolygót.

Büdös magyarok. Végül azt kapták, amit honfitársaik ellen kívántak. “Büdös magyarok” – talán soha nem volt aktuálisabb ez a jelző, mint most, a Jobbik és cigány tejtestvére korlátlanul magyar, tehát putris közmunkás féreg országában.

Boldogok, akikben zsidó, örmény, német, roma, angol vagy “bármi” más vér folyik, mert joggal és büszkén érezhetik magukat többnek és felsőbbrendűnek ettől az állati közmunkára hajtható mocskos, földtúró, utcaseprő bűzfajnál, a magyarnál, amely gerinctelen, jellemtelen, hitvány és gonosz, irigy és szánalmas csicska közmunkás faj, ami a gazdagok és a hódítók csicskaságában robotol a Fidesz és a Jobbik szitokszavaival és munkafelügyelőinek korbácsaitól hajtva, mint gerinctelen, minden tartását és büszkeségét vesztett tróger, lerongyolódott közmunkás féreg. Mindenki csicskája, földtúró és utcaseprő senkije, a nagy cigány geci sok nyálkás, jellemtelen gecije, gazdag és politikus földesurak és újgazdag bunkó szarmagyarok közmunkás férge, csúszó-mászó, meghunyászkodó, gyáva és jellemtelen közmunkás tetve, esélytelenül és reménytelenül egy jobb, nemesebb, tisztább és boldogabb életre.

Mert csak magyarok. És ez ma azt jelenti: Európa leghitványabbja, legbüdösebbje, a tartását és becsületét vesztett bűzös közmunkás rabféreg faj. Ami egyébként most is a saját büdös fajtája elleni halálbüntetés bevezetéséért liheg. És emiatt is körbe bűzli a Földet ez az undorító földmunkás faj, amely jobbikos és fideszes féregmagyar gazdag urai rabszolgaságában robotol, korlátlanul magyarként, azaz nemzeti értéktől és minden emberi tartástól megfosztott robotos állatként. És ebben is mélymagyar jobbikos patkányai, a korlátlanul magyarok és a mélymagyarság minőségazonos kútfője, a legtrógerebb cigány, minden cigány legrohadtabb cigánybűnözője a szellemi és ondó, azaz a geci tejtestvér.

Büdös magyarok. Talán sosem volt időszerűbb ez a kifejezés, mint a jobbikos és fideszes mélymagyar szarfaj jelen korában. Büdös magyarok…

Hajoljatok mélyre, szarevő, fűszálakat tépdeső, szemetet söprő csicska közmunkás magyarok. Hajoljatok mélyre mélymagyar disznó földesuraitok gyűlölete előtt, mert annyiba néztek titeket, disznókat a disznók és azt kaptátok tőlük, ami a véretekben van, büdös, mocskos, disznó mélymagyarok. Véreitek adtak el titeket rabszolgáknak, gerinc-kitépett, mocskos közmunkásnak. Mélyre hajoljatok mélymagyar uraitok előtt, gyáva, szar, undorító, disznó mélymagyarok. Ti senkik, ti semmik. Ti rabszolga közmunkára való, büdös, mocskos, disznó mélymagyarok, amiket disznó uraitok ürítettek maguk alá országotokban, amit disznóólnak néztek. Hiszen disznók voltak és disznók maradtatok, országotok pedig csak disznóól. Embernek csak disznóól, de nektek, disznóknak, a haza.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 16..

Egy hozzászólás to “Ti büdös magyarok. Tartását vesztett gerinctelen, közmunkás mélymagyar trógerfaj.”

  1. […] Egy nappal későbbi cikk: A magyar faj hitványságát, felsőbbrendűekként mindig előre kell látnunk https://molnarfarpad.wordpress.com/2015/06/17/a-magyar-faj-hitvanysagat-felsobbrenduekkent-mindig-elore-kell-latnunk/ […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: