A magyar faj hitványságát, felsőbbrendűekként mindig előre kell látnunk

mozaik_molnar_ufo_super8_air_trainA közmunka pogromok kapcsán és a magyar rendszerre vonatkoztatva rendkívül fontos a “feudalizmus” kifejezés. A zsidó Finkelstein – akinek a magyar fajhoz képest értelmi felsőbbrendűségéhez kétség sem férhet – az ilyesmire rögtön lecsaphatna, ha Izrael nem Orbán Viktor (és a szélsőjobb) megerősítésével, hanem az ellenzék iránti tanácsadással bízta volna meg. Finkelstein észjárása szerint az ilyen jelzők, mint a “feudalizmus” olyan fontosak, amiket minden ellenzéki párt minden orgánumából, tervszerűen, állandóan kellene ismételgetni. Gyengéje a “feudalista” jelzőnek, hogy a nép hitvány, buta, tanulatlan, műveletlen és alávaló, ezért sokan azt sem tudják, mit jelent.

A nép hitványságát és a magyar faj alsóbbrendűségét nekünk, felsőbbrendűeknek látnunk kell, ahogyan látják a világ legjobb tanácsadói, így a felsőrendű zsidó fajból való Arthur J. Finkelstein is, valamint azok, akik a világ legnevesebb pozitív vagy negatív vezérei és hadvezetői lettek. Hitler éppen úgy tudta, hogy a nép hitvány, primitív és alávaló, amiképpen tudta ezt Schopenhauer stb. is.

A magyarok mai korunkban egy alávaló, sötét, primitív csicskafaj, amit a felsőbbrendű fajok így is kezelnek és irányítanak, ahogyan a fehér ember pl. csak Kongóban eddig 10 millió lakos kiirtásáért felelős, amióta a fehér bőrű belga királyság odament és a primitív afrikai törzseket egymás ellen fordította, hadd irtsák egymást.

A primitív fajoknak – amilyen a magyar – olyan törzsi résztvevői, mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű párt (tehát az a réteg, amely önmagát “korlátlanul magyar” jelzővel definiálja) nem a zsidó felsőbbrendűség tudása talaján vetette be annak idején a feudalista, a népet elbutító, gerincét kitépő, állati sorba taszító közmunka pogromot, tehát nem azért, mert a zsidó felsőbbrendűséghez hasonlóan tisztában voltak azzal, hogy ez a nép ennyire alávaló és annyira irigy és hitvány, hogy ő maga fogja követelni saját faja tönkre tételét és kifosztását, népe elsatnyítását stb., hanem mert a Jobbik képviselői is alsórendű, tehát magyar génekkel rendelkeztek. Ezért ők maguk, gazdagokként kifejezetten irigyek voltak honfitársaikra, hogy azok miért kapnak egyáltalán bármilyen jövedelmet, ha egyszer egy imperialista, vadkapitalista rendszerben nem jut nekik munka! A magyar faj irigységét ordították világgá és ezt a törzsi szintű, genetikailag programozott magyar faji hitványságot hallották viszont fajtársaik, tehát a velük egyenrangú és egyazon színvonalú magyarok millióitól, akik a Jobbikhoz hasonlóan annyira gyűlölték saját fajtársaikat, hogy azonnal elkezdték követelni saját fajuk gazdagok általi teljes kifosztását és kisemmizését, a munkanélküli segélyek és a szociális segélyrendszer megsemmisítését, mondván, hogy mert aki nem dolgozik, az lusta, szemét söpredék, nem akarnak dolgozni és elveszik a gazdagabb rétegek igaz módon megkeresett vagyonát.

Ezzel a kongóihoz hasonlóan alsórendű magyar fajt a kongói modellhez hasonlóan sikerült rávenni arra, hogy primitív alávalóságánál fogva, ösztönös alacsonyrendűségének elsődlegessége mentén önmaga követelje ki a tömeges elszegényítést, a feudalizmus és a feudálfasizmus megerősítését, a kilátástalanságot, a tudás és jóléti alapú társadalom helyett a butaság és haszontalan közmunka alapú társadalom, a hanyatló társadalom kiépítését, a magyar faj nemzeti és emberi büszkeségétől és tartásától való megfosztását, élete tönkre tételét, és a milliók elszegényítésével járó, a kialakított alacsony fogyasztásból eredő gazdasági rothadás és országszintű kollektív elszegényedés szükségességét. Azzal, hogy a primitív törzsi magyar genetikai alacsonyrendűséget a mocskos magyar faj szociális rendszerének felszámolására használtuk, elértük, hogy a vásárlóerő is olyan mértékben zuhanjon vissza, ami számos vezértekintetben tönkre tegye, csődbe vigye a gazdasági fellendülést is.

A magyar faj saját fajtája iránti rosszindulata és gyűlölete így tehát két rétegben is a kollektív elszegényedés szolgálatába állt: először az irigységből és egymással szembeni gyűlöletből fakadó szociális rendszer leépítéséből, majd az ebből eredően visszazuhant vásárlóerő okozta munkaerőpiaci és általános gazdasági hanyatlásból.

A magyar faj hitványsága miatt ezt a primitív törzsi fajt könnyű volt rávenni saját nemzettestvérei teljes tönkretételére és a felsőrendű, életképes magyarság lassan milliószám elkergetésére az országból. Így maradt a jobbikosok irigy és rosszindulatú magyar genetikai söpredéke, ami most éppen azt is követeli, hogy saját fajtája további irtására a gazdag földesúri réteg vezesse be ellenük, a primitív magyar nép ellen a halálbüntetést.

molnar_jon_arnyek (1)Tehát látni kell, hogy a magyar nép hitvány, gerinctelen és alávaló, és ezért is méltó volt arra, hogy egyrészt megérdemelten az EU 28 tagállama legutolsó helyére csúszott emberjogi és demokratikus szempontból, annyian menekültek el, mint még soha a magyar történelem során, és ez a nép egy csicska szolganép, egy közmunkás, gerinctelen trógernép több kontinensnyi mintaképe legyen. Földtúró, utcaseprő, árokban fűszálakat tépkedő, haszontalan munkát nyomorbérért végző alacsonyrendű jobbágyi és zsellérfaj a magyar.

És igaza van abban is a magyar fajú, tehát a véréből való irigy és a magyarsággal szemben rosszindulatú jobbikos fajtársainak, tehát a gazdag feudalistáknak: irtani kell ezt a hitvány fajt még jobban a politikai irányítású és abszolút hatalmú halálbüntetés bevezetésével is. Azért, mert melyik nép méltóbb arra, hogy irtsák, ha nem az Európai Unió 28 tagállamának legutolsója, leghitványabb tróger, földtúró, tartás és becsület nélküli, irigy, szolgalelkű, alacsonyrendű, közmunkás söpredék népe, tehát a magyar.

Legyünk büszkék arra, akikben zsidó vér folyik, legyünk büszkék arra, akikben örmény, német vagy más vér csörgedezik, mert nem kell viselnünk a magyar faj vegytiszta butaságát, hitványságát, alsórendűségét, saját fajtájával szemben is megszállott és tébolyult szociopata irigységét és rosszindulatát, valamint állati, makacs, megrögzött ostobaságát. Tanuljuk meg: a sötétség magyar fajában egyre nagyobb dicsőség zsidónak lenni, örménynek lenni vagy másféle származással bírni, miközben mi, felsőbbrendűek végignézzük ennek a primitív, Trianonnal is saját alsórendűségét bizonyított ostoba fajnak egyre mélyebb és színvonaltalanabb vergődését és hanyatlását, miközben okolja ez a hibbant faj már az egész világot, mert kritikátlansága miatt tükörbe sem bír nézni.

Nem is érdemes neki, hiszen ha a magyar tükörbe néz, akkor a saját vizeletében és bélsarában röfögve fetrengő mocskos és ostoba disznót lát, ami kritikátlan disznó állapota miatt ugyancsak nem tanulásra, belátásra és a felsőbbrendűekre jellemző racionális stratégiákra jut, hanem a világgal szembeni még nagyobb gyűlöletre és a tudás, a tapasztalat és a bölcsesség még sötétebb gyűlöletére vonaglik, vergődik és rángatózik.

Egy nappal korábbi cikk:
Ti büdös magyarok. Tartását vesztett gerinctelen, közmunkás mélymagyar trógerfaj.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 17..

Egy hozzászólás to “A magyar faj hitványságát, felsőbbrendűekként mindig előre kell látnunk”

  1. Nagyon nehéz feladat elé állitottál, Eli Testvér. Tény, hogy népünk elveszitette a tartását és ezt bizonyos körök álszent nacionalista ideológiák terjesztésével igyekeznek a maguk hasznára forditani, eltrelve a figyelmet a valós és égetö problémákról, amik a magyarságot ténylegesen szétzüllesztik. Vajon miért veszti el egy nemzet a tartását? A válasz egyszerü: kitépik a gyökereit, megsemmisitik az ösi kultúráját, meghamisitják a történelmét. Igy valóban leépül a nép, morálisan, gazdaságilag. S egy tartását vesztett néppel ezek a körök már úgy játszanak, ahogy uri kedvük tartja. Holott a magyarság számtalan tudóst és müvészt adott a világnak, s ezáltal sok más nemzet elismeri. A magyar nem buta – a magyarral jól elk..tak…Szeretetteljes tisztelettel: Hadriel

    2015. június 17. 15:48 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “A közmunka pogromok kapcsán és a magyar > rendszerre vonatkoztatva rendkívül fontos a “feudalizmus” kifejezés. A > zsidó Finkelstein – akinek a magyar fajhoz képest értelmi > felsőbbrendűségéhez kétség sem férhet – az ilyesmire rögtön lecsaphatna, ha > Izrael nem”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: