Sáskajárás Európa ellen – Az összes idegen, azaz halálosan ellenséges médiasöpredéket ki kell takarítani az országból

saskajarasHáborús mértékű menekülthullám árasztja el Magyarországot és a hullám méretei folyamatosan nőnek. A baloldal eközben ezt a háborús katasztrófát rá akarja borítani az országra és egész Európára. A magyarországi baloldal egész Európát fenyegeti. Egész Európát hadiállapot alá vette.

Kizárt, hogy baloldali pártra szavazzunk. Nem fogjuk tönkre tenni az országot.

Tegnap magyarok százai szállták meg a 2006-os történelmi sortüzekről örök időkre elhíresült sátáni Pesti Központi Kerületi Bíróság épületének harmadik emeletét, követelve a magyar lakosság alkotmányos jogait. Egyetlen nagytőkés média és nagytőkés párt sem számolt be az esetről, ami azokban az órákban Magyarország legfontosabb történése volt. A legfontosabb…

Viszont azóta is azon őrjöngenek egységszándékban, bűncselekmények tömegeit elkövetve, hogy iszlamista, analfabéta bűnözők és potenciális terroristák százezreivel és tízmillióival árasszák el Magyarországot és Európa államait és eddig működőképes nemzeteit.

Mindazokat, akik a magyarsággal és Európa alapvető érdekeivel ennyire szélsőségesen és brutálisan ellenségesek, és az idegen analfabéta muszlim bűnözők és potenciális terroristák háborús mértékű beözönlését és sáskajárását követelik, miközben a magyarság legdrámaibb eseményeit 100 %-ban eltitkolják, mert fittyet hánynak népünkre és nemzetünk kínjaira, rothadására és felbomlására, mert ellenségesek a magyar néppel és 10 millió honfitársunk életével és túlélésével szemben, ki kell rúgni az országunkból, mint nemzetünk ellenségeit, és mint nemzetbiztonsági szempontból betiltandó, felszámolandó, eltiporandó halálos közellenséget!

Külön felhívjuk Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője figyelmét, hogy ne paktáljon le a magyarsággal beözönlése óta halálosan ellenséges és az országot lelakott német, svájci és osztrák imperialista nagytőkével és ennek imperialista, feudalista nagytőkés médiasöpredékével. Ezt a német ajkú médiaszemetet a magyarság most már hosszú évek óta teljes egészében, 100 %-ban ki akarja takarítani az országból. Ez a médiasöpredék kezdettől fogva a titkolózás, a hazudozás, a történelemhamisítás, a magyar nép és Magyarország életérdekei és túlélési érdekei ellen harcolt, szándékos, tervszerű, egységes és szisztematikus népbutítást folytatott, és ha nem született volna meg az Internet, a magyar nép nem hangoztatná ma már sok milliószám, hogy ezek ellenséges betolakodók, akik szándékosan butítják és pusztítják az országot, ezért el kell őket takarítani oda, ahonnan jöttek. Vállalkozásaikat fel kell számolni, üzleteiket meg kell semmisíteni!

Az ATV-nek éppen úgy nincs helye az országunkban, amiképpen nemzetünk állandó közellenségét, a német RTL Csoportot és az összes svájci, osztrák és német médiasöpredéket is fel kell számolni, ki kell rúgni, meg kell semmisíteni.

A megsemmisítés a megoldás, hogy mi élhessünk. A megsemmisítés a megoldás, hogy mi élhessünk. Minden külföldi, tehát az elmúlt 25 esztendőben halálos ellenségünknek bizonyult médiasöpredéket és szemetet ki kell söpörni az országból, akiket pedig nem lehet, azokat nemzetbiztonsági célú titkosszolgálati, azaz állami gyilkosságok útján kell likvidálni.

Kapcsolódó:
Exkluzív! Elfoglalták a PKKB (bíróság) központi épülete 3. emeletét!
http://www.hirarena.com/exkluziv-elfoglaltak-a-pkkb–birosag–kozponti-epulete-3–emeletet_1050

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 19..

Egy hozzászólás to “Sáskajárás Európa ellen – Az összes idegen, azaz halálosan ellenséges médiasöpredéket ki kell takarítani az országból”

  1. […] Kapcsolódó mai bejegyzés: Sáskajárás Európa ellen – Az összes idegen, azaz halálosan ellenséges médiasöpredéket ki… […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: