A politikusok elleni törvényes gyilkolás intézményrendszerére szükség van

molnar_f_arpad_halal_angyalaiA politikusok elleni halálbüntetés bevezetésének szükségességét napirenden kell tartani és napirenden is tartjuk. A népet tilos gyilkolni, és egy késelő senki nem is tud kárt okozni egy országnak. A korrupció viszont felzabálta a nemzetet és felemészti a bolygó minden népét és nemzetét. Ezért a politikusi korrupciót – minthogy ráadásul a politikus a nép szolgálatára van felesketve és a néptől elszedve annak vagyonát, a nép jogainak és életkörülményeinek biztosításáért kapja a fizetését, így a politikusi korrupciót – halálbüntetéssel kell büntetni. Akinek nem tetszik, az menjen a politikusok által a nép ellen kitalált közmunkára földet túrni, haszontalan munkásként fűszálakat tépkedni egy árokban vagy legyen az utcaseprő nemzet tagja, és maradjon ez a butító, a nemzet szellemi és önvédelmi képességeit leépítő állati és haszontalan rabszolgamunka neki az életpályamodell. De aki politikusnak megy, készüljön fel a halálra.

A politikusok elleni halálbüntetés fontos egy-egy nemzet fajtisztítására, hogy a bűnöző génektől – származástól függetlenül – megszabaduljon. Ezért a törvények kialakításában perdöntő, hogy a politikusok törvényes meggyilkolásához nem csak a korrupt és bűnöző kormány lakájbíróságának kell kimondania a halálos ítéletet, hanem a nép szavazni hajlandó 50 %-ának, plusz egy főnek is. A szavazásnak sokféle és egyre olcsóbb módja van. Ezeket kell alkalmazni.

A népen élősködő politikusok persze úgy képzelték a halálbüntetést, hogy majd ők bevezetik és alkalmazzák a polgári lakosságon, pont úgy, ahogyan a néptől és tőlünk elszedik a pénzt, úgy basáskodnak, ingyen jár nekik szinte minden, mi meg megrohadunk a haszontalan munkákban, éhbérért. Na nem! Közben mindenféle ürüggyel nemzetünk tömegeit teszik hajléktalanná stb.

De a politikusfaj, tehát a Júdásfaj sátáni vágyaival ellentétben éppen ők azok, akiket gyilkolni kell. A politikusok ellen kell bevezetni a halálbüntetést. Ez szolgálja a fajtisztítás és a nemzet bűnöző politikus söpredékétől való megtisztításának módját. Amikor a korrupció visszaszorul és a politikusfaj rá van kényszerítve, hogy az őt eltartó lakosságot szolgálja, ne aggódjon senki, olyan stabilitás és stabil jólét lesz pillanatok alatt, amiről nem is álmodott!

A politikusokat tehát ölni kell. Ölni. Ölni kell.

Molnár F. Árpád; politikai üldözött,
koncepciós perekben számos alkalommal elítélt;
a HírAréna főszerkesztője,

a MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386

A bejegyzésből még aznap film készült, amely a HírArénán látható!
http://www.hirarena.com/a-megoldas-a-politikusok-elleni-torvenyes-gyilkolas-intezmenyrendszerere-szukseg-van_1056

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 20..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: