A burzsoázia egy kiirtandó, rosszindulatú rákos burjánzás, ami irtja az Emberiséget

eli_sir_folott_doubleSemmilyen iszlamista menekültet nem fogadunk be, sem az MSZP, sem a DK, sem az Együtt, sem az LMP, sem a PM kedvéért. Előbb oldják meg a 40 ezer magyarországi hajléktalan letelepedését, hagyjanak fel a gazdagok életmódjától szétválaszthatatlan kilakoltatások intézményrendszerével, és aztán elkezdhetünk beszélni arról, szabad-e befogadni bárkit, aki túl buta, túl barbár, túl megbízhatatlan, mindezek tetejébe bűnöző országból és iszlamista terroristák nyugatgyűlölő közösségéből jött, üres kézzel; despota rendszerekben nevelkedett, mindezeken kívül gyakorlatilag ügynökként, minthogy olyan diktatúrákban mindenki azt tanulta, hogy a titkosszolgálat mindenütt ott van, mindenbe beleszól, megtanulták, hogyan szól hozzájuk, beléjük verték, mélybe vésték, hogy ha élni akarnak, engedelmeskedniük kell, mindezek miatt bármikor bevethetők ellenséges ügynökként, a lakosság ellen.

De visszatérve főleg a magyar parlamenti pártokra: a gazdagok az egy korcs faj. A gazdag faj mániája, hogy az általa nyomorba taszított és nyomorban hagyott rétegeket ki kell lakoltatni. A kilakoltatás a burzsoá, néppénzből élősködő parazita fajnak olyasmi, mint éhhalál szélén állónak a falat kenyér. A gazdag fajúnak kell a kilakoltatás. Élete egyik legfontosabb célja, hogy a szegényeket utcára dobja, hajléktalan, zsellérsorba kényszerítse és ő maga földesúrként basáskodjon. A gazdag faj egy betegség, egy kivágandó, rosszindulatú rákos burjánzás, egy tömeggyilkos fasiszta tumor, amit agresszív, brutális kezelésekkel és intézményesített megtorlásokkal kell üldözni és irtani. Irtani és taposni, mint kisgyermek a hangyabolyt, mint amerikai a hirosimai japánt, mint izraeli a palesztint.

Kádár János, aki nem engedélyezte a hajléktalanságot, azt mondta: addig kell ölnünk, amíg annyit meg nem ölünk, ahányat elvtársaink közül kivégeztek.

A mi elvtársaink Magyarország összes szegényei és ezek szorzata, akik a burzsoá fasiszta faj intézményesített politikai és gazdasági üldözései következtében bekövetkezett öngyilkosság, előállt szívinfarktus, agyvérzés, állandó stressz okozta immunrendszer-legyengülés miatti rák stb. következtében vesztették életüket. Mivel csak az elmúlt 10 évben legalább sok tízezer elvtársunkat ölte meg a gazdag, burzsoá fasiszta faj, a kilakoltatók általunk eltartott élősködő, parazita és vérszívó faja, a Júdásfaj, ezért soha nem lakhatunk jól a gazdagok vérével.

A gazdagok vérével, ahol a gazdagok az Emberiség ellenségei és az abszolút despotizmussal fenyegetik nem csak az emberi fajt, de az egész Világegyetemet is.

Bejegyzés: Molnár F. Árpád
Tel.: +36/30/919-6386.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: