Az ellenzék mindenkit elárult. Minden menekült is fontosabb volt, mint a magyar nép.

molnar_f_arpad_eli_vajda_uj_irodaja_2bMindenki megérti és elhiszi, hogy a menekültek szegények, elcsigázottak, bezsúfolva tartják őket a mi pénzünkön, csak ezek már senkit nem hatnak meg, mert a nép is hasonlóan érzi magát. El is menekült sok százezer ember, hátrahagyva családját, otthonát, rokonait, ismerőseit, sok ezren öngyilkosok lettek, sok-sok tízezren az elnyomás, üldözés, kifosztás stb. miatt szívinfarktusban, agyvérzésben, rákban stb. életüket vesztették, és a nép azt látta, hogy mindezek nem igazán hatják meg az úgynevezett ellenzéket; sőt, ha bárki a nép közül csak odébb rúgott egy hungarocellfejet, máris büntető-megtorló eljárás indult ellene, azóta is börtönnel fenyegetik, amihez az első pillanattól fogva ellenzéki pártok hajráztak, kiállva a diktátor mellett. Ha páran lezártak egy hidat pár percre, az ellenzék máris elhatárolódott tőlük, mert ennyi hulla után hogyan tehetnek ilyen gaztettet, sok ezer hulla után, minden magyar idők legnagyobb kivándorlási hulláma kellős közepén!

De amint analfabéta muszlim bűnözők és potenciális terroristák özönlöttek az országba, akkor a mi pénzünkön eltartott álellenzék azonnal összefogott az emberség nevében és a plakáttépkedésekig törvénysértések botrányos, megbotránkoztató sorát, garázdaságok egész lajstromát követték el, olyan összefogást felmutatva, amilyet eddig soha, semmi kapcsán nem tapasztaltunk és nem láttunk.

Mindezt elkövették mérhetetlen mennyiségű hulláink tetején.

Minden idők legnagyobb elmenekülési hulláma közepén.

Feledhetetlen cselekedet volt ez az álellenzéktől, akiknek nemzetünkért kellett volna kiállniuk, de népünk és nemzetünk ellenségei voltak, és minden ellenségeink szövetségesei.

Röviden: a baloldal nem alternatíva. Választások esetén a baloldal nem választható. A szeszélyes és kiszámíthatatlan LMP és a kezdő, bugyuta, ad hoc, saját ötletek mentén, öncélú ötletelésekkel tematizált PM talán igen, de a többi nem. Vagy pedig marad a biztos rossz, a Fidesz, ami azért választható, mert a tengernyi szar közt egyre inkább a legkisebb rossznak és a legelviselhetőbb hanyatlásnak tűnik.

Bejegyzés: Molnár F. Árpád
(a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője,
minden magyarok Első HAARP-
és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden
európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg
)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 2..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: