Ezért nincs cukorbetegség elleni küzdelem – És az ördögök gondolkodásmódja

molnar_f_arpad_eli_terepruha_amerikai_katonaruhaAz EU 28 tagállama közül a cukorbetegség okozta halálban is az utolsók közt van Magyarország. Miért ennyire utolsó Magyarország a diabetes terén is, mit kellene tenni ez ellen, és miért nem primér érdek a diabetes csökkentése?

Válaszok:

A kormányzat semmilyen figyelmet nem fordít a cukorbetegségek okozta szövődmények elleni elrettentésre sem. Gyakorlatilag zéró propaganda megy az egészségvédelemre, viszont volt korábban kormányuszítás a cukorbetegek kollektív megbélyegzésére – mint a hajléktalanok esetében -, bűnösként és parazitaként való beállítására, és a hajléktalan-törvénykezéshez hasonló üldözésére, megtorlására, likvidálására, szövődményekbe és halálba hajszolására.

A kormány általi hangulatkeltés a világon mindenhol meghatározó a lakosság mentalitásának beállításában, torzításában, devianciáiban, szociális érzékében, szociopátiájában és fasizmusában, tehát mindenben. A lakosság csak azt követi, amit a kormány a lakosság számára akar: aki szegény, aki beteg, az csaló bűnöző, nyeli a nép pénzét, ezért legyen még betegebb és dögöljön meg!

A lakosság nem becsüli a saját életét, mert azt tanítják neki minden nap, hogy az élete – mert nem Orbán Viktor fizetett haverja, ezért – fabatkát sem ér. És tényleg nem ér semmit.

A diabetes elleni küzdelem és egyáltalán bármiféle egészségre nevelés és egészségvédelem nem Orbán Viktor haverja, nem Orbán házi oligarchája, nem is Orbán hobbija, ezért nem épülnek ellene stadionok, nem kapnak haverok százmilliárdokat, hogy tereket újítsanak, aztán 1-2 év múlva újra, aztán újra és újra átépítsék azokat, hogy a haverok gazdagodjanak a nép pénzéből stb. Tehát a diabetes elleni küzdelmet még nem vonták be a kiemelt rablási és illegális bevételi lehetőségek végeláthatatlan lajstromába.

Ha pedig bevonják, az még semmit nem jelent, mert nem a diabetes elleni küzdelem, hanem a meggazdagodás a szempont. Ez nagyon fontos, mert ettől függ, mi történik, ha a kormány kvázi bármilyen ügyben megmozdul! Nem az ember, hanem a pénz a lényeg! Egyszerű a képlet. Nem az ember számít, hanem a király és a földesúri slepp vagyona!

Ezért egyszerűnek kínálkozó módszer, ha miközben a haverok százmilliárdokat nyelnek el a diabetes elleni küzdelem álprojectjeivel, aközben olyan programok kerülnek kidolgozásra, amikkel a diabetes-bajok nem visszahúzódnak, hanem minimum stagnálnak vagy kifejezetten gyarapodnak. Ugyanis minél több a beteg és a baj, annál több az ellene való küzdelem meséjével besöpörhető és a földesurak között szétosztható közpénz.

Ez a legegyszerűbb módszer; ugyanakkor szociálisabb rablási lehetőségek is léteznek, amikkel csökkenthető a diabetes és az általa okozott szövődmények és elhalálozások száma, de ezekkel az a baj, hogy szociális eredményekkel járó rablások, azaz nem pusztán hátránnyal, rombolással és pusztítással járnak a lakosság ellen, hanem ami sokkal rosszabb: rengeteg pozitív, áldásos és hasznos következménye is van.

Tehát a vagyonszerzés lehetősége a perdöntő. Nem az ember, hanem a pénz. Két megoldás közül pedig egy antiszociális rendszer – amilyen a Netanjahu-féle, finkelsteini Izrael vagy a szintén finkelsteini Orbánisztán – hajlamos mindig azt a megoldást választani, ami nagyobb rombolással és jelentősebb károkozással jár.

De a lényeg: minden és mindenki eszköz.

Bejegyzés: Molnár F. Árpád
(a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője,
az első Orbán-kormány idején, a bűnüldözésben
az NBH beépített embere, később Orbán Viktor belsőse,
minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője,
akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg
)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 2..

Egy hozzászólás to “Ezért nincs cukorbetegség elleni küzdelem – És az ördögök gondolkodásmódja”

  1. Ez sajnos szóról szóra így igaz és amíg ezeknek a tetveknek a vére nem folyik ez így is marad!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: