Ellenzék?! Menjetek a picsába!

eu_28_tagallama_nemzeti_lobogok_zaszlok_flagsNógrádi György szerint visszatartó erő a kerítés és annak híre, és a világ számos helyén megépítették és működik. Ezt a világ egyik legjobb biztonságpolitikai szakértője mondja.

Az ellenzéki politikusok (pl. az MSZP öngyilkos hangjai) flegmán rávágják a szakmai érvekre, hogy ‘én evvel nem foglalkozom, engem ez nem érdekel, okosak vagyunk, van nálunk éppen elég tehetség, majd mi kialakítjuk a mi politikánkat, ne pofázzon abba bele senki’, csakhogy ez értelmiségi és szakmai szempontból egy hatalmas nagy nulla! Mert aki nem olyan hülye, mint amit pl. az MSZP önmagától is elvár – mert szakított a szakmaisággal ebben is, valójában már egy álló évtizede nem is akar szakmai érvekre szakmai válaszokat adni -, tehát aki nem ennyire igénytelen vagy népi pártfanatikus retardált idióta, az alátámasztott szakmai érvekre megalapozott szakmai ellenérveket vár! Az értelmes, gondolkodó embereknek – tehát akiknek a politikai üldözéséhez az ATV a Hír tv-vel együtt mindig nagy hallgatag egyetértésben falazott – megalapozott szakmai ellenvetések kellenek! Nem hablatyok, nem mesék, nem üres rizsák, nem flegma, youtube-szintű, ‘menj anyádba’ beszólások, hanem értelmes, megalapozott, kikezdhetetlen cáfolatok!

Tudjuk, hogy a kerítés, ha megépül, 10-szer annyiba kerülhet, mint amibe valójában kerülne stb., ahogyan lényegében minden üzlet lopás és rablás, amit a Fidesz megvalósít, ez nem vitás, de az igen, és nem találkoztunk ellenérvekkel, hogy miért nem visszatartó erő egy kerítés, ha a világ egyik legnagyobb biztonságpolitikai szakértője azt állítja – akár őszintén, akár lobbizás miatt -, hogy de igen, visszatartó erő és itt, meg ott, meg emitt, meg amott is megépítették és működik!

A pártoknak nem az a dolga, hogy a pénzünkből élből, mint youtube-os anonim idióták leröfögjenek bármit, ahogyan az MSZP teszi – ami ezért megválaszthatatlan és mehet tovább lefelé a picsába(!) -, hanem a pártok dolga az, hogy a mi pénzünkért minket(!), és a mi hajléktalanjainkat(!), nem az arab iszlamista analfabéta bűnözőket és potenciális terroristákat támogatva, kikezdhetetlen és támadhatatlan szakmai érvekkel támasszák alá, miért nem jó egy kerítés a mi biztonságunk, a mi békességünk, a mi jövőnk, a mi nemzeti és nemzetbiztonsági érdekeink védelmében!

Nem, nem az arab iszlamisták érdekeiről van szó – mert látom, hogy már megint elcsúsznak ezek a tehetségtelen, imbecil idióták -, nem, nem az arab analfabéta szociopata bűnözők egymást is gyilkoló pánarab muszlim testvérisége érdekeiről és terjeszkedési hadműveleteiről van szó, hogy nekik mi a jó az állati barbarizmus és a felsőbbrendű kultúrák lerombolása érdekében, hanem arról, amiért fizetjük a politikusokat: a mi érdekeinkről(!), a mi érdekeink képviseletéről! Ha ezen kritériumoknak, amikért ennyire pokoli jól tartjuk őket, nem képesek megfelelni, akkor menjenek fizetés nélküli és – ahogy tőlük tanultuk – a médiából eltitkolt civil szervezetekbe és költsék a saját pénzüket a miénk helyett(!), vagy menjenek mecsetista iszlamistának, de húzzanak el a picsába a mi Parlamentünkből(!), mert azt nem az iszlamista arab szakszervezeteknek és az Al-Kaida, meg az ISIL terjeszkedésstratégiai tagszervezeteinek, hanem a magyar népnek tartjuk fenn!

Ezért fizetjük az úgynevezett “képviselőinket”, ezért kapják a vagyonainkat, és elfogadhatatlan és minősíthetetlen, hogy nem értünk dolgoznak, hanem ellenünk, hogy a magyar nép ellenségei, a mi pénzünket pocsékolják az arab analfabéta muszlim bűnözőik milliós hordáira – akiktől már Budapesten sem lehet végigmenni kerékpárral sem úgy, hogy ne állítanának meg többször is(!) -, miközben az állítólagos “képviselőink” kritikátlanul és gátlástalanul felszedik a vagyonainkat és vadonatúj villákat, luxusautókat stb. vásárolnak rajtuk maguknak, mi meg ott döglünk meg, ahol vagyunk! Szarnak mindenkire, mert nekik a mi nemzeti vagyonunkból milliók jutnak, ezért urizálva pocsékolják el a pénzünket a mi ellenségeinkre(!), és közben emberi jogokról hadoválnak, rizsálnak, hablatyolnak össze-vissza!

A mieink pedig százezer számra menekülnek el ettől a politikus és iszlamista Al-Kaidás és ISIS-szellemiségű egységhordától(!), hajléktalanjaink az utcán döglenek meg(!), vagy az ágyi poloskás és ruha tetves tömegnyomor szállóinkon(!), de ezek megtébolyodottan az iszlamista analfabétáknak gyűjtenek(!), nekik jótékonykodnak(!), a mi tulajdonunkban álló épületeink sorát akarják nekik megnyitni(!), amiket mindig zárva tartottak a mi magyarjaink előtt(!), ömlesztik a feneketlen lefolyóba a mi népi vagyonunkat(!), és uszítanak a nemzeti érdekeink és túlélésünk ellen(!), de pofátlanságuk határtalanságában és becstelenségük mélységes poklában azt is görcsösen titkolták mindig, ahányszor ellenünk politikai üldözéseket(!), erőszakos elhurcolásokat(!), házkutatásokat(!), fogdákat(!), 72 órás őrizetek sorát(!), kifizethetetlen bírságokat(!), koncepciós bírósági ítéleteket(!) stb. követtek el! De ha nyugatgyűlölő, az Al-Kaida és az arabok felsőbbrendűségét ordítva, uszítva hangoztató iszlamista férgekről van szó, bűncselekmények sorát követik el, a plakáttépkedésektől a közterület-rongálásokig és börtönnel büntetendő garázda bűntettekig bezárólag, és felordítozzák a bolygót!

Soha nem feledhető és megbocsáthatatlan, hogy az ellenzék, ami mindig elhatárolódott a saját szavazóitól, amikor hungarocell fejbe rúgtak vagy – mint Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzes tanácsadója, a Szigetvári Viktor által vezetett Együtt – a hidat lezáró baloldali civilek ellen indítottak imperialista orbánista háborút, mert a baloldali civilek harcoltak a sok ezer magyar öngyilkos és sok százezer elmenekült magyar miatt, de amint iszlamista analfabéták és antiszociális bűnözők özönlöttek az országba és egész kontinensünket fenyegetik(!), átrajzolnák a kulturális, nemzetbiztonsági, világpolitikai és civilizációs fejleszthetőségi térképet a hanyatlás, a romlás, a rothadás pöcegödrének mintájára, olyan háborút indítottak értük(!) és olyan széles körű köztörvényes bűncselekményekkel(!) – a szabálysértések ezreitől a garázdaság bűntetteinek lajstromáig(!) -, amire nem volt példa a magyar történelem során, amióta ezek a pártok léteznek!

Azt, hogy ezek mindig ellenünk léptek fel, de amint idegen analfabéta agyelszívó bűnözők barbár muszlim hordáinak világtörténelmi súlyú tömegei ömlöttek az országunkba és vágtáznak végig egész kontinensünkön, mindezekre olyan muszlim arab honvédő háborút indítottak ellenünk, amire nem volt példa a létezésük óta, soha nem fogjuk megbocsátani!

Nem, nem, soha az ellenünk folytatott újabb és újabb és újabb Trianon! Nem, nem, soha! Soha! Soha! Soha!

Írta: Molnár F. Árpád
(a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője,
minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője,
akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg).
Telefon: +36/30/919-6386.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 14..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: