Mindenfelé az MSZP bevándorló hordái zaklatnak minket

terroristak_autonPár nappal ezelőtt kerékpárral mentem keresztül Pesten, de még így is többször megállítottak a bevándorlók, hogy adjak pénzt vagy pedig mi, merre van. Tegnap este meg – zárás előtt (Emma Paradigma kolléganőmmel voltam) – az Auchan-ben tartottak fel minket bevándorlók a pénztárnál, közvetlenül előttünk állva, mert több tízezer forint értékű árut pakoltak a bevásárló kocsiba, és azt állítva, hogy valódi az a több száz euro, ami a kezükben van, mindenáron azt akarták, hogy azzal fizethessenek. A pénztárosnőnek többször szóltam az idegen nyelven hablatyoló, megbízhatatlan külsejű társaságról, hogy egyetlen szavukat se higgye el, mert én külföldön arab bevándorlók ezrei között éltem, egy árva szavukat sem lehet elhinni, és honnan a fenéből tudhatja bárki, hogy valódi az euro. Az sem stimmelt sehogy, hogy csapatostól mennek egy plázán belüli hipermarketbe vásárolni, Budapesten, tehát a déli határon átlépve egészen Észak-Magyarországig jutva, és még annyit sem tudnak, hogy eurót sehol az országban nem fogadnak el fizető eszközként.

Ráadásul az egész társaság, főleg a nő a Michael Douglas főszereplésével (Rendezte: Joel Schumacher) bemutatott “Összeomlás” (Falling Down) című filmből arra a bandára emlékeztetett (különösen a banda női tagja), akik bűnöző bandaként az utcán, autóból, géppisztolyokkal végiglövöldözték az idős járókelőktől kezdve a babakocsit toló kismamáig bezárólag mindenkit, akit értek.

Már ott olyan undor fogott el a puszta emlékképtől, hogy legközelebb megköszönheti az MSZP, ha személyesen találkozván az MSZP politikusaival, nem hányom szembe őket.

Mivel nem óhajtották megérteni az Európa végleges és visszafordíthatatlan destabilizálásán fáradozó MSZP-s barbárok “sok száz eurós” agyelszívó (braindrain) földönfutói, hogy nem fizethetnek az állításuk szerint valódi eurójukkal, más Auchan-ös is odajött, aztán előkerült a biztonsági őr is, aki utána – miután sikerült elhajtani a rátarti, erőszakos barbárokat (az áruk közül semmit nem vihettek el) -, az őr felháborodva ecsetelte nekünk, hogy állandóan problémák vannak a menekültekkel, és előtte lévő nap is olyat szóltak neki, hogy ő azért van, hogy ilyenek miatt túlórázzon. Közben felháborodva mutogatott a pénztárosnőre, hogy ő is csak 200 eurót keres havonta.

A kapcsolódó előző bejegyzések:
A kilakoltató bankárpártok pánarab háborút folytatnak a bevándorlók európai elözönléséért és Európa végleges destabilizálásáért
Ellenzék?! Menjetek a picsába!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 16..

Egy hozzászólás to “Mindenfelé az MSZP bevándorló hordái zaklatnak minket”

  1. Aki nem vak, az látja, ki hajtja ide az úgynevezett menekültek ezreit, s azt is, hogy mi célból

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: