Az iskolai vagy fiatal felnőtt és internetes zaklató egész környezete is potenciális ellenség, ami tönkre tehető és a gyilkosság is természetes

Akinek a filmen látható zaklatási vagy súlyosabb gondja van, valamint internetes zaklatás éri őt vagy gyerekét, keressen minket: +36/30/919-6386.

Ilyen ügyekben tárgyként kezelendő mind a zaklató gyerek vagy zaklató fiatal, tárgy az iskola vagy a munkahely és tárgyak az elkövető/elkövetők szülei is, és mindenki, aki az utunkba áll. (A szerelmi zaklatás az itt leírtakhoz képest egészen másként kezelendő. Ez a cikk nem szól a szerelmi zaklatásokról és nem nyújt hozzá segítséget.)

molnar_f_arpad_eli_terepruha_amerikai_katonaruhaAmennyiben a rendőrség az első füttyszóra nem mozdul, ezer technika áll bevetésre készen az elkövetőkkel, a szüleikkel, az iskolával, a munkahellyel és annak vezérigazgatójával stb. szemben. Az elkövetőket és szüleiket, passzivitás esetén az iskolaigazgatót vagy az elkövető munkahelyének tulajdonosát vagy vezetőjét egy életre el lehet intézni. Ilyen ügyekben nem kérünk, nem kívánságaink és óhajaink vannak, hanem fegyverek vagyunk. Fegyverek igazságszolgáltatásra, fegyverek megtorlásokra és fegyverek végeérhetetlen bosszúkra. És senki nem fenyegethet minket, senki nem állhat az utunkba, és senki nem utasíthat minket, mert megbosszuljuk. Bosszút állunk.

Ilyen ügyekben mi vagyunk a főnökök és azt csinálunk és olyan széles eszköztárral, amit, amilyennel és amennyire akarunk. Egyetlen szövetségesünk van, az áldozat és annak hozzátartozói. Mindenki más legázolható és eldózerolható potenciális halálos ellenség, és szükség esetén vagy alkalomadtán pl. önvédelemből meggyilkolandó.

A video:

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 24..

Egy hozzászólás to “Az iskolai vagy fiatal felnőtt és internetes zaklató egész környezete is potenciális ellenség, ami tönkre tehető és a gyilkosság is természetes”

  1. Az attól függ, mi minősül zaklatásnak? Mondjuk, az incidens kimerül egy-két ízetlen mail formájában, elintézzük azzal, hogy letiltjuk a levelezőt. Vírus küldözgetése, már más kategória…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: