Erdoğan politikai takarításai és népünk iszlamistákkal közös (elvárható) jövője

erdogan_angry_torok_elnok_turkeyMikor meghallottam, hogy Erdoğan török elnök az ISIL-t és a kurdokat egyszerre bombázza, és sok száz civilt tartóztatott le terrorizmus vádjával, azonnal, hangosan felkiáltottam, vigyorogva, hogy politikai üldözéseket folytat és terrorizmus fedősztori alatt a neki nem tetsző civil tömegeket vegzálja és takarítja.

Amúgy mindettől függetlenül: Törökországot sosem szabad beengedni az EU-ba. Ha mégis bekerül záros időn belül, az már olyan világ lesz, amelyben nekünk az iszlamisták oldalán lesz a helyünk és közösen szervezzük és hajtsuk végre a bal- és jobboldali politikusok és vezetők halomra gyilkolását.

Tehát nem szabad beengedni az iszlamistákat, de ha úgynevezett multikulturális társadalom leszünk, akkor az arabok elszántságát és erejét a saját politikusaink halomra gyilkolására kell felhasználnunk, nekünk, fehéreknek, akiknek mindig sokkal magasabb IQ-ja és szervezőkészsége volt.

Amely iszlamista pedig a piti polgári lakosságot irtja az állami rendőrség, ügyészség, bírók és politikusok stb. helyett, azokat pedig meg kell gyilkolni, feldarabolni és darabjaikat elrettentésül kiakasztgatni országszerte, valamint a néppel ellenséges arabokat kell összefogdosni, feldarabolni és postán stb. szétküldözgetni a legkülönbözőbb helyekre. És sok-sok egyéb operatív, megtorló és gyújtogató akció kell.

Olyan arabnak nincs helye az élők sorában, amelyik népet mészárol ahelyett, hogy rendőröket, ügyészeket, bírókat és politikusokat ölne. A bolond arab csak holtában jó arab. A bolond arab csak holtában jó arab, de a legjobb darabokban és közszemlére téve.

Bejegyzés: Molnár F. Árpád
(a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője, minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg).

molnar_halal_hosok_tere2

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 július 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: