A szex egész életen át jól megy, ha…

vortex_energy_blue_kek_orveny_vortice_bluKönnyű egy nővel bánni, ha jó libidója van és gátlástalan, vagy ha a szexben széles látókörű, vagy perverz; ha szereti a saját testét a partnere előtt auto és/vagy hetero ingerlésre vagy kielégítésre. Az intenzív libidójú partner akkor is jó szokott lenni, ha egyetlen szexuális fantázia tartja fogságban és annak újra és újra ismétlését követeli: mert intenzíven éli meg a szexuális tevékenységet, ezért ez a partnert is tűzben vagy érdeklődésben tartja, akkor is, ha amúgy nem a nő adott érdeklődése a férfi számára az első, vagy a tizedik, vagy az akárhányadik rítus.

Persze, ehhez az is kell, hogy a férfi férfi lelkű legyen, azaz olyan, aki nyitott bármire, amit a nő akar, ne pedig egy nyámnyila, nyavalygós, korlátolt pöcs, hogy ‘hát ezt nem szeretem’, ‘hát ez nekem nem megy’, ‘ez nekem nem tetszik’ stb., ‘ezt inkább én nem’, mert ‘énnekem ez számomra önmagam jaj de fontos kis lelkének ez nem jön be annyira’, ‘a freudi hozzátanulást sem akarom megkísérelni sem, mert anyámasszony puhány balfasz kis katonája vagyok, aki annyira szereti önmagát és olyannyira korlátolt, hogy hát én inkább amolyan 9-12 éves lányka vagyok, azon belül is az altatott libidójú, fantáziátlan kis fogyatékos fajtából’.

Tehát ha a nő férfira talál, nem egy farokkal felszerelt korlátolt kiscserkészre, és az a nő intenzívebb libidójú, akkor szinte biztos, hogy nem lesz gondjuk. Persze, ehhez az kell, hogy a nő ne legyen csak rózsaszín (mármint lélekben), mert aki csak rózsaszín, az nem ért a szexhez, csak közösülni tud (erről pedig azt mondja, hogy ez szerelem), meg maximum, ha nem teljesen beteg, akkor még azt szereti, ha orálisan foglalkoznak vele, de a szexről vajmi keveset tud. És mivel nem tud, számára úgy kerek a világ.

Egy valódi férfi tehát – függetlenül az életkorától, tehát a potenciájától is, hiszen messze lehet több 80 évesnél is – csodákat művel, ha nyitott a dolgokra és a szexualitást nem unja, és ha a nő – életkorától függetlenül – erősebb és manifesztálni akart szexualitással rendelkezik.

Nem tartom igazi férfinak azt, aki nem képes bármire. A korlátoltságot fogyatékosságnak tartom. Ha valamire nem vagyok képes, akkor az hiányosság, nem csupán állapot, és főleg nem erény.

Mivel korábban nem volt Internet, ezért nyilvánvalónak tűnik, hogy a most fiatalabb, később megöregedő generációnak sokkal inkább fog menni a szex, mint a mostani időseknek, mert az Internet miatt sokkal szélesebb orientációra és gátlástalanságra tehettek szert, amit nem korlátoz az a mostani időseknél sokkal gyakoribb prüdéria és pszichoneurotikus elfojtás- és defektushalmaz, ami a fiataloknál – a szégyenérzet tanult, sokkal jelentősebb hiánya miatt – már relevánsan kevéssé van jelen.

(A fenti bejegyzést inspirálta az a Dr. Rusz Edit szexuálpszichológussal készült interjú, amely a következő video-lejátszón megtekinthető.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: