Szinte az egész világ Európa eliszlámosításában és felforgatásában mutat érdekeltséget

isis_polipAz arabok beözönlését a cionisták is támogatják. A politikai stratégia – ahol van – sosem a lakosság együgyűségét, hanem komplex stratégiákat követ. Akik 1990 óta az egész életüket a cionisták iránti talpnyalással töltötték – MSZP, DK, Liberálisok, Bokros Lajos, Együtt (amelynek vezetője, Szigetvári Viktor Gyurcsány Ferenc 2006-os tanácsadója, összességében is egy igazi értelmi és hazaáruló katasztrófa) stb. -, mind az arab iszlamisták Európába ömlesztését pénzelik és támogatják, kifejezetten szemben a teljes magyarországi és európai lakossággal. Nem csupán hagyják az iszlamizációt, hanem TESZIK.

Mint az USA és szövetségese, Törökország, amely az Iszlám Állammal szemben fellépett török újságírók és civilek stb. likvidálásával, és az Iszlám Állam ellen harcoló kurd hadsereg amerikai fegyverekkel való szétbombázásával van elfoglalva. Mindezt a világsajtó előtt szövetségben, kéz a kézben, egymásnak gratulálva Törökország és Amerika az Emberiség ellen elkövetett gaztetteikért.

Senki értelmesebb nem olyan hülye a CIA-nál, hogy ne tudta volna előre, hogy a szír Al-Kaida stb. felfegyverzése Aszad elnök ellen minden idők legnagyobb iszlamista-dzsihadista hadserege felépítését eredményezi. Le lehetne verni ezt is, de az USA határozott és kategorikus NEMET mondott rá.

A cionizmus és az USA építette fel az arab terrorizmust annak idején Palesztina elözönlésével, az is terjeszti el Európában, és az is tartja fenn.

Sőt: ha engem bízna meg a CIA vagy az NSA stb. tanácsadással, én is azt tanácsolnám: kellenek mesterséges ellenségképek, mert a népet ilyenekkel kell etetni és elterelni a világ legfőbb látható terroristáiról: vagyis Izrael világterrorista hóhér rezsimjéről és szinte minden Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettben örök és állandó szövetségeséről, az Amerikai Egyesült Államokról.

De ha pár oligarcha üzleti érdekeltségei ezt kívánják, akkor háborút is kirobbanthatunk Európában, ami az európai államok nyugati és demokratikus alkonyával is zárulhat, ha mi úgy akarjuk, és ha a pénzügyi érdekünk (pár embernek) azt látszik kívánni, akkor Európát olyan mértékben iszlamizálhatjuk, amit ma egy hétköznapi európai álmodni sem mer. Mindez néhány vagyonos oligarcha eseti döntése csupán.

Ahogyan Jakob Cohen Moszad-ügynök mondta: “Minden és mindenki eszköz.”

Ugyanakkor a Netanjahu-Finkelstein-Orbán-banda sem kell, hogy arra játsszon, hogy kipaterolják innen az iszlamistákat, mivel stratégiai egyszeregy, hogy amíg a válságot fenn tudják tartani, addig a lakosság ezzel, nem pedig velük van elfoglalva.

molnar_f_arpad_eli_8_tagu_csalad_kilakoltatasa_cikkÉn is azt tanácsolnám Orbánnak, semmiképpen se ürítse ki Magyarországot az araboktól, hanem tartsa fenn a káoszt és közben tegyen úgy, mint aki a rendkívül tehetségtelen és ostoba magyarországi balliberálisok iszlamizációja ellen harcol.

Azaz a világon szinte mindenki az arabok európai elárasztásában tanúsít érdekeltséget. Eközben Magyarországon is születnek emiatt királyok – mint Orbán Viktor – és vesztes, bukott, primitív cionista talpnyalók, mint a balliberális, úgynevezett “ellenzék”, amik e mostani világháborúban a népek felmosórongyának és a nagyok – így pl. Orbán Viktor és a magamfajta leleplezők – vécépapírjának szerepét töltik be.

Milyen jól láttam, amikor a kurd hadsereg Iszlám Állammal szembeni rendkívüli hősiessége kapcsán arról írtam 2 és fél hónappal ezelőtt, hogy jó a kurdoknak, hogy nem kell bámulniuk az amerikaiak megbízhatatlan, mocskos pofáját. Azóta az ISIS ellen harcoló kurd hadsereg legfőbb ellensége az Amerikai Egyesült Államok, amely török szövetségese által, amerikai fegyverekkel irtja az Iszlám Állam ellen harcoló kurd hősöket. És – idézem a 2 és fél hónappal ezelőtti bejegyzésemből -: “Az amerikaiak megbízhatatlan, gerinctelen, tróger júdások és hálátlan, jellemtelen terroristák. Minden baj és probléma okozói és gyártói. Ocsmány söpredék banda.”

A teljes bejegyzés ide klikkelve olvasható: Csábító a kurd hadsereg az ISIS ellen, és az amerikaiak megbízhatatlan pofáját sem kell bámulni

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 12..

Egy hozzászólás to “Szinte az egész világ Európa eliszlámosításában és felforgatásában mutat érdekeltséget”

  1. 😈

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: