Női és férfi egyenjogúság nem létezik a médiában

nok_stressz_depresszio_labilitasNővédő szervezetek a mi médiáinknál is reklamálhatnának, miért nincsen több női munkatárs. Egész egyszerűen azért, mert sokkal kevesebb nő jelentkezik dolgozni, mint férfi, ha pedig jelentkezik, nem tud magával mit kezdeni, mert ötlettelen és/vagy mert nem ért semmihez, és mert a nők átlagban sokkal tehetségtelenebbek és sokkal motiválatlanabbak, továbbá a nők sokkal kevésbé tanulékonyak. Tehát nem csak nem találják fel magukat, de rendre az a helyzet, hogy önmaguk képzésére is képtelenek, szemben a férfiak kreativitásával és intelligenciájával, tanulékonyságával és gyors alkalmazkodó képességével.

Túl ezen az a tapasztalat, hogy a nők riportalanyként és munkatársként egyaránt megbízhatatlanok. Például létezésünk óta kizárólag női interjúalanyokkal és női munkatársakkal fordult elő, hogy hisztériából vagy politikai számítás okán, pár óra vagy több év elteltével igyekeztek mindent letöröltetni, amiket nyilatkoztak, írtak vagy mondtak, aki pedig hozzáfért, volt, hogy teljes addigi életművét megsemmisítette (már amihez hozzáfért), mert átállt a Fideszhez, vagy mert nem kapott főszerkesztői szexet stb.

Ilyen önmegsemmisítő és eredmény-eltörlő őrülettel férfiak esetében viszont eddig soha, soha, de soha nem találkoztunk.

Egy férfi – ha súlyosan instabil pszichopata, akkor sem – nem hajlamos saját eredményei megsemmisítésére. Egy férfi ritkán akarja eltörölni az életművét. A velünk kapcsolatba lépő férfiakkal ilyen soha, soha, de soha nem fordult elő. Mert az önpusztítás ezen irracionális módja ugyancsak – a józan ésszel szemben – a csapongó érzelmek és megbízhatatlan ösztönök mentén vergődő női elme terméke.

Tehát e téren is a férfi 100 %-kal szemben a női 0 % statisztikáról szóló tapasztalataink is óvatossá tesznek minket a téren, hogy nők egyáltalán mennyire alkalmasak bármiféle médiamunkára, vagy heroizmusra, vagy bármilyen, megbízhatóságot igénylő munkakörökre, illetve egyáltalán mennyire alkalmasak arra, hogy bármit nyilatkozzanak, mint abszolút alkalmi vagy egyetlen alkalommal megszólaló interjúalanyok.

Hiszen férfiaknál egy idő után alkalmaztuk a szűrőt, hogy dekompenzált pszichopaták nem válhatnak munkatársainkká, mert előbb-utóbb megőrülnek és nem csak minden munkatárs ellen, hanem végül a hírnevet adó áldott vezető kéz ellen is fordulnak, de azt tapasztaltuk, hogy a női lelket érdemes azonnal labilis, dekompenzált pszichopata lélekként kezelni, mivel olyan fokú a nők instabilitása és megbízhatatlansága, hogy a dekompenzált, súlyosan labilis pszichopaták kiszámíthatatlanságát felülíró módon szeszélyesek és hisztériásak, és nem találni megbízható előre jelzést arra, mitől és mikor tébolyodnak meg. Egy dekompenzált férfi pszichopatánál időt is lehet előre kalkulálni az összeomlásuk terén, amikor pszichés nyomoruk hatására tehetetlenül összeroskadnak, de a nők annyira szeszélyesek, kiszámíthatatlanok és megbízhatatlanok, hogy egy nő a következő percben éppen úgy megtébolyodhat, mint 3 évvel később.

Tehát emancipáció egyszerűen azért nem létezik, mert a két alfaj – a férfi és a nő – között sok tekintetben olyan szellemi és lélekstabilitási szakadék tátong, amit hagyományos eszközökkel – tehát katonai és titkosszolgálati eszközökkel való elmemanipulációs beavatkozás nélkül – nem lehet áthidalni.

(A bejegyzést inspirálta Rónai Egon Pulai Andrással, a Publicus Intézet stratégiai igazgatójával folytatott, egészen más tartalmú riportja.)

Bejegyzés: Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője,
a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, minden magyarok
első HAARP- és
elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője,
akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja
keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 18..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: